הגנרטור לא פעיל במהלך השבועיש שם כאלה שמחוברים לגנרטור שבת?
תתחילו למשוך כבלים...
הגנרטור לא פעיל במהלך השבועיש שם כאלה שמחוברים לגנרטור שבת?
תתחילו למשוך כבלים...
מאיפה המידע?ההודעה הרשמית:
לידיעת התושבים המתגוררים ברחובות: אביעד, אברבנאל, אוסישקין, בורוכוב, בנימין אברהם, החלוצים, הנגב, הפלמ"ח, נורוק, גניחובסקי
קובלסקי, גרינברג, הגליל, דוב הוז, משולם ראט, וינרב, טרומפלדור.
הלילה בין השעות 23:00 עד השעה 06:00 בבוקר של יום חמישי חברת החשמל תבצע הפסקת חשמל בעקבות עבודות באזור.
הערכו בהתאם.
-----
מה זה אמור להביע? מה זו מדינת עולם שלישי? להשאיר אנשים בשיא החום של הקיץ בלי מזגנים ואוכל שמתקלקל במקררים ובמקפיאים
יש מישהו פה שזה נשמע לו הגיוני?
לא מפעילים בהפסקת חשמל?הגנרטור לא פעיל במהלך השבוע
אפשר לבדוק באתר של חברת החשמל לפי כתובת אם זה גם שםמאיפה המידע??
אני גר באחד הרחובות הנל לא ראיתי שום מודעה בעניין,מוזר
לפנות מדפים במקרר ולהכניס שמיכות וכריות?מודיעים על זה כעת במוקד הטלפוני 103.
נשמע רציני. כדאי להתארגן
מה עוזר לדעת ?שאני אבין אם לא הייתי מחטט כאן קצת לא הייתיאמור לדעת? הזיה
או שאולי זה לא כזה נורא כמו שזה נשמע וזה זה לא בכל הרחובות יחד במשך כל השעות הללו אלא לסירוגין וחלקים
ואז יפתח פה אשכול נזעם איך המעון העז לקרא להורים לבוא לקחת את ילדיהם באמצע היום בגלל הפסקת חשמל במעון.יש כמה אפשרויות, או לעשות את זה בשעות הבוקר שרוב האנשים לא בבית או יכולים למצוא סידור איפה לשהות.
או לחלק את העבודה לכמה פעמים.
בחום שיש עכשיו לא אפשרי לישון בלי מזגן.
הפסקת חשמל של 7 שעות זה הרבה מאוד זמן!
תתקשרי למפעיל הגנרטור ותעדכני אותו, אני מתערבת איתך שהוא יפעיל לכם. (תדאגי שעוד כמה מנויים יתקשרו ליתר ביטחון)הגנרטור לא פעיל במהלך השבוע
אפשר לבדוק לפי כתובת פהברחוב השניים גם צפוי הפסקת חשמל?
בקרית הרצוג הגנרטור יופעלתתקשרי למפעיל הגנרטור ותעדכני אותו, אני מתערבת איתך שהוא יפעיל לכם. (תדאגי שעוד כמה מנויים יתקשרו ליתר ביטחון)
זה לא עובדאפשר לבדוק לפי כתובת פה
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: