התייעצות שמעתי שבביתר עילית בניינים הולכים לקרוס שמעתם מזה גם?

מצב
הנושא נעול.

טראמפ 2024

צוות הנהלה
מנהל
מנוי פרימיום
כתיבה ספרותית
עריכה תורנית
יש הרבה אופציות
לרוב הקהילות יש היום אופציות בפריפריה
בתל אביב המחירים פי 3 ועדיין האזרחים לא אומרים שבגלל שהמדינה לא דואגת הם יבנו לא חוקי
השאלה היא כזו מה מעניין החוק?
אז אין תשובה...
כי המצב הוא שהציבור החרדי פחות מעניין אותו החוק כי יש לו חוקים אחרים שמחייבים אותו,
ושוב מה הבעיה שאדם בונה עם אישור מהנדס וכמובן בגבול הטעם הטוב בהסכמת כל השכנים?

H3485

משתמש פעיל
השאלה היא כזו מה מעניין החוק?
אז אין תשובה...
כי המצב הוא שהציבור החרדי פחות מעניין אותו החוק כי יש לו חוקים אחרים שמחייבים אותו,
ושוב מה הבעיה שאדם בונה עם אישור מהנדס וכמובן בגבול הטעם הטוב בהסכמת כל השכנים?
עכשיו אחרי רעידת האדמה בטורקיה כולם מבינים כמה חשוב שהבניינים יהיו חזקים בלי מליון יחידות דיור?

מקצה הארץ-:)

משתמש מקצוען
אני לא רואה שאם אני בונה על הגג דירה אז לשכן בקומה שלא מתחת לגג ירד ערך הדירה. (זה שמתחת לגג קנה בידיעה שהגג הולך להיבנות)
למה לא עוברים לפריפריה הפורחת? ומוכנים להמשיך להיאבק ולשלם סכומים מטורפים עבור פיסת חדר במקומות הללו?
גם זוגות צעירים.. מה אתם עשויים ממרגרינה??? לא יודעים לקנות לחם וחלב בסופר?? צריכים את הסינר של האמא? באמת לא ברור לי למה מתענים תחת ידי העושק..
הבעל ברוב המקרים אברך והאמא עובדת או אובדת עצות ולא מצליחים לפרנס ולשלם את ההוצאות השוטפות.. ובסגירת עיניים ואטמי אוזניים ממשיכים בחירוף נפש להשאר שם.
דחילק, תעזבו את יחידת הדיור המסכנה הזו שלחלק מהשכנים אתם (לא חלילה על @אישה יהודיה ספציפית. כוונתי על הכלל) עלוקות וקרציות שמכערים וסודקים את הבנין.. ועוד של תיאורים כתגובות הפורחות באשכול דנן)
עשו את מה שעשו הרבה משפחות והצפינו או הדרימו.. וחיים בכיף באושר!

מרים אדריכל

משתמש סופר מקצוען
עיצוב ואדריכלות פנים
@נחמי3 יש לך טעות קטנה לגבי ההיתרים...
ההיתרים שעברת עליהם בהיתר זה ההיתר הסופי שניתן, ולכן גם אם תעברי על אלפי היתרים לא תראי חתימות שכנים (:
חתימות שכנים מוגשות בשלב הראשון ובד"כ לא נסרקות.
אם את רוצה לראות אותן- הן בארכיון בעיריה (:

shimשימי

משתמש סופר מקצוען
עכשיו אחרי רעידת האדמה בטורקיה כולם מבינים כמה חשוב שהבניינים יהיו חזקים בלי מליון יחידות דיור?
לא ממש לא מבינים
יבינו לשתי דקות
ואחרי זה ישכחו מיזה
עד היחידה הבאה

בכלל מאיימים על רעידת אדמה מסוכנת שתתרחש בישראל ב2023 רח"ל

ALESIS

משתמש מקצוען
מוזיקה ונגינה
צילום מקצועי
זו דווקא הוכחה שהבניינים החזיקו מעמד ברעידה שהייתה כאן?
לא, כי היא לא הייתה כאן.
כאן רק הרגישו קצת.
אם תהיה כאן ח"ו רעידה חזקה כמו בטורקיה,
עדיף לא לחשוב מה יהיה...

טראמפ 2024

צוות הנהלה
מנהל
מנוי פרימיום
כתיבה ספרותית
עריכה תורנית
למה לא עוברים לפריפריה הפורחת? ומוכנים להמשיך להיאבק ולשלם סכומים מטורפים עבור פיסת חדר במקומות הללו?
גם זוגות צעירים.. מה אתם עשויים ממרגרינה??? לא יודעים לקנות לחם וחלב בסופר?? צריכים את הסינר של האמא? באמת לא ברור לי למה מתענים תחת ידי העושק..
הבעל ברוב המקרים אברך והאמא עובדת או אובדת עצות ולא מצליחים לפרנס ולשלם את ההוצאות השוטפות.. ובסגירת עיניים ואטמי אוזניים ממשיכים בחירוף נפש להשאר שם.
דחילק, תעזבו את יחידת הדיור המסכנה הזו שלחלק מהשכנים אתם (לא חלילה על @אישה יהודיה ספציפית. כוונתי על הכלל) עלוקות וקרציות שמכערים וסודקים את הבנין.. ועוד של תיאורים כתגובות הפורחות באשכול דנן)
כי העבודה שלי במרכז!
כי אין לי מוסדות מתאימים בפריפריה!
ולהמשך הרשימה פנה לאחד האשכולות מני מאה שנפתחו בנושא...

Studio Bit

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
סאונד והפקות אולפן
מוזיקה ונגינה
בכלל מאיימים על רעידת אדמה מסוכנת שתתרחש בישראל ב2023 רח"ל

זה בגלל הממשלה החדשה :ROFLMAO:

יעל.ב.

משתמש פעיל
מה זה נקרא פריפריה ?
מה מחירי דירות שם ?

ראובן 23

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
בן גביר עכשיו מטפל בעבירות בניה במזרח ירושלים.
נראה לי כדאי לשכנע אותו לטפל גם אצלנו

חכמלוג

משתמש פעיל
סתם מתעניין,
לאן רוצים להגיע כאן,
כי אלו שבנו/בונים/הולכים לבנות (הכל זה אותם אנשים) ימשיכו לעשות את זה באותו צורה שעשו עד היום,
ואלו שלא בכיוון אז לא,
נ.ב. שמעתי השבוע שיעור מדיין גדול באחד מבתי הדין בארץ (הבהרה: לא מביתר)
שאמר שמי שקונה דירה היום בביתר זה על דעת כך שהולכים לבנות לו מכל הכיוונים והוא לא יוכל להתנגד לזה!!!!

מצב
הנושא נעול.

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קיט ק'

קמה קָרָאתִי בְכָל לֵב עֲנֵנִי יי חֻקֶּיךָ אֶצֹּרָה:קמו קְרָאתִיךָ הוֹשִׁיעֵנִי וְאֶשְׁמְרָה עֵדֹתֶיךָ:קמז קִדַּמְתִּי בַנֶּשֶׁף וָאֲשַׁוֵּעָה (לדבריך) לִדְבָרְךָ יִחָלְתִּי:קמח קִדְּמוּ עֵינַי אַשְׁמֻרוֹת לָשִׂיחַ בְּאִמְרָתֶךָ:קמט קוֹלִי שִׁמְעָה כְחַסְדֶּךָ יי כְּמִשְׁפָּטֶךָ חַיֵּנִי:קנ קָרְבוּ רֹדְפֵי זִמָּה מִתּוֹרָתְךָ רָחָקוּ:קנא קָרוֹב אַתָּה יי וְכָל מִצְוֹתֶיךָ אֱמֶת:קנב קֶדֶם יָדַעְתִּי מֵעֵדֹתֶיךָ כִּי לְעוֹלָם יְסַדְתָּם:
נקרא  5  פעמים

אתגר AI

הסוואה • אתגר 21 • אתגר נושא פרסים 🎁

לוח מודעות

למעלה