אישה יהודיה
משתמש רשום
בתל אביב יש פשוט אכיפה של העיריה....יש הרבה אופציות
לרוב הקהילות יש היום אופציות בפריפריה
בתל אביב המחירים פי 3 ועדיין האזרחים לא אומרים שבגלל שהמדינה לא דואגת הם יבנו לא חוקי
בתל אביב יש פשוט אכיפה של העיריה....יש הרבה אופציות
בתל אביב המחירים פי 3 ועדיין האזרחים לא אומרים שבגלל שהמדינה לא דואגת הם יבנו לא חוקי
השאלה היא כזו מה מעניין החוק?יש הרבה אופציות
עכשיו אחרי רעידת האדמה בטורקיה כולם מבינים כמה חשוב שהבניינים יהיו חזקים בלי מליון יחידות דיור?השאלה היא כזו מה מעניין החוק?
אז אין תשובה...
כי המצב הוא שהציבור החרדי פחות מעניין אותו החוק כי יש לו חוקים אחרים שמחייבים אותו,
ושוב מה הבעיה שאדם בונה עם אישור מהנדס וכמובן בגבול הטעם הטוב בהסכמת כל השכנים?
למה לא עוברים לפריפריה הפורחת? ומוכנים להמשיך להיאבק ולשלם סכומים מטורפים עבור פיסת חדר במקומות הללו?אני לא רואה שאם אני בונה על הגג דירה אז לשכן בקומה שלא מתחת לגג ירד ערך הדירה. (זה שמתחת לגג קנה בידיעה שהגג הולך להיבנות)
איזו חסידות??החסידות שמתחילה בא' ומסתיימת ב-ב'
אמשינוב אוליאיזו חסידות??
חשבתי מלא ןלא עלה לי חסידות אXXXב
נכון זה חסידות מסיומת
שמתחילה בא' ומסתיימת באות ב'
לא ממש לא מביניםעכשיו אחרי רעידת האדמה בטורקיה כולם מבינים כמה חשוב שהבניינים יהיו חזקים בלי מליון יחידות דיור?
זו דווקא הוכחה שהבניינים החזיקו מעמד ברעידה שהייתה כאן?עכשיו אחרי רעידת האדמה בטורקיה כולם מבינים כמה חשוב שהבניינים יהיו חזקים בלי מליון יחידות דיור?
לא, כי היא לא הייתה כאן.זו דווקא הוכחה שהבניינים החזיקו מעמד ברעידה שהייתה כאן?
כי העבודה שלי במרכז!למה לא עוברים לפריפריה הפורחת? ומוכנים להמשיך להיאבק ולשלם סכומים מטורפים עבור פיסת חדר במקומות הללו?
גם זוגות צעירים.. מה אתם עשויים ממרגרינה??? לא יודעים לקנות לחם וחלב בסופר?? צריכים את הסינר של האמא? באמת לא ברור לי למה מתענים תחת ידי העושק..
הבעל ברוב המקרים אברך והאמא עובדת או אובדת עצות ולא מצליחים לפרנס ולשלם את ההוצאות השוטפות.. ובסגירת עיניים ואטמי אוזניים ממשיכים בחירוף נפש להשאר שם.
דחילק, תעזבו את יחידת הדיור המסכנה הזו שלחלק מהשכנים אתם (לא חלילה על @אישה יהודיה ספציפית. כוונתי על הכלל) עלוקות וקרציות שמכערים וסודקים את הבנין.. ועוד של תיאורים כתגובות הפורחות באשכול דנן)
עשו את מה שעשו הרבה משפחות והצפינו או הדרימו.. וחיים בכיף באושר!
זה בגלל הממשלה החדשהבכלל מאיימים על רעידת אדמה מסוכנת שתתרחש בישראל ב2023 רח"ל
ראש רשות החירום: "אנחנו נערכים לאירוע קטלני - רעידת האדמה יכולה להתרחש כל רגע" - כל רגע
ראש רשות החירום הזהיר מרעידת אדמה שעלולה להתרחש בישראל בשנה הקרובה ר"ל. לדבריו, "הגדרנו את 2023 כשנת הרעד". הוא הוסיף: "אנחנו נערכים ובונים מוכנות להתמודד עם אירוע קטלני"www.kore.co.il
מה זה נקרא פריפריה ?למה לא עוברים לפריפריה הפורחת? ומוכנים להמשיך להיאבק ולשלם סכומים מטורפים עבור פיסת חדר במקומות הללו?
גם זוגות צעירים.. מה אתם עשויים ממרגרינה??? לא יודעים לקנות לחם וחלב בסופר?? צריכים את הסינר של האמא? באמת לא ברור לי למה מתענים תחת ידי העושק..
הבעל ברוב המקרים אברך והאמא עובדת או אובדת עצות ולא מצליחים לפרנס ולשלם את ההוצאות השוטפות.. ובסגירת עיניים ואטמי אוזניים ממשיכים בחירוף נפש להשאר שם.
דחילק, תעזבו את יחידת הדיור המסכנה הזו שלחלק מהשכנים אתם (לא חלילה על @אישה יהודיה ספציפית. כוונתי על הכלל) עלוקות וקרציות שמכערים וסודקים את הבנין.. ועוד של תיאורים כתגובות הפורחות באשכול דנן)
עשו את מה שעשו הרבה משפחות והצפינו או הדרימו.. וחיים בכיף באושר!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט ק'
קמה קָרָאתִי בְכָל לֵב עֲנֵנִי יי חֻקֶּיךָ אֶצֹּרָה:קמו קְרָאתִיךָ הוֹשִׁיעֵנִי וְאֶשְׁמְרָה עֵדֹתֶיךָ:קמז קִדַּמְתִּי בַנֶּשֶׁף וָאֲשַׁוֵּעָה (לדבריך) לִדְבָרְךָ יִחָלְתִּי:קמח קִדְּמוּ עֵינַי אַשְׁמֻרוֹת לָשִׂיחַ בְּאִמְרָתֶךָ:קמט קוֹלִי שִׁמְעָה כְחַסְדֶּךָ יי כְּמִשְׁפָּטֶךָ חַיֵּנִי:קנ קָרְבוּ רֹדְפֵי זִמָּה מִתּוֹרָתְךָ רָחָקוּ:קנא קָרוֹב אַתָּה יי וְכָל מִצְוֹתֶיךָ אֱמֶת:קנב קֶדֶם יָדַעְתִּי מֵעֵדֹתֶיךָ כִּי לְעוֹלָם יְסַדְתָּם: