דרוש מידע שמלות לילדות לחתונה מלאנג'

חייים125

משתמש פעיל
אתם מכירים גמ"ח /השכרה במחיר סמלי של שמלות לילדות לחתונה של מלאנג'(בגמ"ח בנווה יעקב הקיץ לא הביאו את של מלאנג').
או שיש משפחה שקנתה הקיץ סט שמלות והשמחה שלהם לפני כ"ב סיון והם יוכלו להביא לנו את השמלות במחיר סמלי.
תודה רבה

תשיעית

משתמש מקצוען
בגמ"ח של נורדמן בקריית ספר הביאו את השמלות של השנה.

GULY EICHEN

משתמש מקצוען
אתם מכירים גמ"ח /השכרה במחיר סמלי של שמלות לילדות לחתונה של מלאנג'(בגמ"ח בנווה יעקב הקיץ לא הביאו את של מלאנג').
או שיש משפחה שקנתה הקיץ סט שמלות והשמחה שלהם לפני כ"ב סיון והם יוכלו להביא לנו את השמלות במחיר סמלי.
תודה רבה
הייתי שם היום, יש שם את הסט של מלאנז.

לוטם

מהמשתמשים המובילים!
כתיבה ספרותית
פרסום וקופי
צילום מקצועי
הפקות ואירועים
איזה סט?
משהו מסויים?
לי יש שחור לבן כמו טיגריס... בצבעים האלה, אם תרצו אני יעלה תמונה.
מידות 20,16,10,4

אפי ויס

משתמש רשום
עיצוב גרפי
שלום
גם אנחנו מחפשים את השמלה של מלאנג', מהשנה (לבן עם זהב)
מידה 5
אם יש למישהי כאן - נודה מאד
0527669493

אפי ויס

משתמש רשום
עיצוב גרפי
תודה רבה
אשמח לשמוע אם הסתדרתם כי אנחנו מחפשים מידה 5 לחתונה בכ"ז סיון
תודה

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  107  פעמים

אתגר AI

תאומים • אתגר 145

לוח מודעות

למעלה