למתי את צריכה את השמלה?אני צריכה לילדה בת 4 . אפשר אולי להשכיר ממך? . אם שווה לך למכור תוכלי לשלוח לי בכמה (אני מירושלים , אפשר לאישי tzivlin בגימייל
למתי את צריכה את השמלה?אני צריכה לילדה בת 4 . אפשר אולי להשכיר ממך? . אם שווה לך למכור תוכלי לשלוח לי בכמה (אני מירושלים , אפשר לאישי tzivlin בגימייל
בר מצווה של אח ביום חמישי הבא אור ליח סיווןלמתי את צריכה את השמלה?
מצטערת, אבל זה לא מסתדר לי עם התאריך שאני צריכה את השמלהבר מצווה של אח ביום חמישי הבא אור ליח סיוון
מחפשת גם את השמלה הזו, מידה 18.מחפשת בדחיפות שמלת מלאנג אפרסק קומות עם נצנוצי זהב במידות 14 ו8 ללג בעומר (לא נשאר אצל נורדמן)
תודה...
אני צריכה לילדה בת 10.לילדה בת 6 לא היה לה.
תכתבי לי כתובת מייל ואשלח לך לשם
האם יש לך עדיין את השמלה במידה 2 מוקטן?להשכרה השמלות של מלאנז׳ (קטיפה שחור ולמטה בהיר)
מידות: 6, 10 ו 2 מוקטן
פנוי החל מתאריך ט׳ אדר א׳.
ירושלים/ביתר
הסתדרת עם השימלה ?האם יש לך עדיין את השמלה במידה 2 מוקטן?
אשמח אם תוכלי ליצור איתי קשר במייל shironet.prog בגימייל
תודה!
כןהסתדרת עם השימלה ?
יש לך אותה גם?הסתדרת עם השימלה ?
אני מחפשת את השמלות האלו לקנות / לשכור מידה 16/18 ומידה 6 למייל R3114807אני מעוניינת לקנות/ לשכור אחת מהשמלות של תות קידס לילדה בת 4
אשמח אם תוכלי לשלוח לי תמונות למיילגם לי יש את השמלות של מלאנג מידות 2,4,5,7,8,12
0527160789
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכג
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת אֵלֶיךָ נָשָׂאתִי אֶת עֵינַי הַיֹּשְׁבִי בַּשָּׁמָיִם:ב הִנֵּה כְעֵינֵי עֲבָדִים אֶל יַד אֲדוֹנֵיהֶם כְּעֵינֵי שִׁפְחָה אֶל יַד גְּבִרְתָּהּ כֵּן עֵינֵינוּ אֶל יי אֱלֹהֵינוּ עַד שֶׁיְּחָנֵּנוּ:ג חָנֵּנוּ יי חָנֵּנוּ כִּי רַב שָׂבַעְנוּ בוּז:ד רַבַּת שָׂבְעָה לָּהּ נַפְשֵׁנוּ הַלַּעַג הַשַּׁאֲנַנִּים הַבּוּז לִגְאֵיוֹנִים: