נכתב ע"י יוני רז;1852292:שמיכות של "עידית" אין עליהן !! ניסינו את של כולם אבל כמו של עידית אין!!
המפעל הוא בחיפה ויש אפשרות לקנות במודיעין עילית בר"ח הריטבא
נכתב ע"י שולה;1852291:קניתי אצל 'פדר' בבני ברק, ב"ה מאד מרוצה.
המלצה שלי - אל תוותרי על השמיכות השוויצריות! שווה את העוד כמה שקלים.
גם שמיכות קלות (משמעותי בציפוי) גם מחממות מאד (בשלגים שהיו השתמשתי בחצי שמיכה בלבד. לא היה צריך יותר) וגם מרוויחים במכה עוד 2 שמיכות פוך.
נכתב ע"י חיוך;1856020:האם יש לעוד מישהו ניסיון עם שמיכות של קליין?
ועוד פלוס גדול בהשוואה לאחרים, יש להם אפשרות לבד צבעוני עם דוגמה, זה הרבה יותר פרקטי מהלבן המצוי מבחינת הכתמים.
נכתב ע"י חיוך;1856016:מה הן השמיכות השוויצריות?
ועל שום מה הן נקראות כך?
איפה עוד מוכרים אותן?
עדיין רלוונטי?השמיכות השוויצריות המקוריות ממולאות 100% פלומת אווז שוויצרי טהורה.
בעלות תו תקן ארופאי מחמיר.
השמיכות הן עם הפטנט המבוקש- השמיכה ניתנת לפיצול ל-2 שמיכות, לפי דרגת הבידוד הרצויה.
ובנוסף- אחריות על כיבוס וייבוש במכונה!
לקוחה שלי משווקת את השמיכות השוויצריות המקוריות במחיר זול יותר מבחנויות, ויש לי קופוני הנחה שאוכל לתת למעוניינות, למימוש אצלה, למעוניינות- פנו אלי בפרטי.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: