אם אפשאר בבקשה ע"ש אחד מבני החבורה
היי אפשר לחיפושיתוש?
תודההה!!!
צפה בקובץ המצורף אה.webpנראה אם יש משהו לעשות עם השם שלי...
@אור שחור
ואוווו אין לי מילים!!! אתה יוצר על ברמה גבוה! תודה לך לא דמיינתי לקבל תמונה כזו מדהימה.
תודה על הפרגון!ואוווו אין לי מילים!!! אתה יוצר על ברמה גבוה! תודה לך לא דמיינתי לקבל תמונה כזו מדהימה.
אפשר לפרסם את התמונה או רק לשימוש אישי?
אם תוכל אשמח גם לקבל משהו לניק שלי בפורום אחר, שם אני @ישראלי, מתאים לי רב עם חליפה שעל זה ציור של מפת ארץ ישראל
אגב, התמונות מותרות בשימוש?
לא שכחנו..
יש מוצר שבעבר היה קרוי קרעפט והיה מיועד לנשים מיניקות.
אפשר גם להכין לבד בבית, אם יש בלנדר טוב או מטחנת קפה, זה ממש פשוט וקל.
להכניס למטחנת קפה או בלנדר חזק באופן שווה מהמוצרים הבאים – כל הרכיבים לא קלויים ולא מלח, כמובן:
זרעי פשתן, שקדים, שומשום מלא, זרעי חמניות וזרעי דלעת. אפשר גם להוסיף זרעי צ’יה.
אפשר לעשות משהו עם 2 3 שגר?
נראה ש- @רודף העכברים הראשי מאד מעונין בתמונה בשבילו אבל מאחר והוא משתמש חדש אין לו אפשרות לכתוב הודעות..
צרו בשבילו...
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: