כנראה שלכל אחד יש הגדרה משלו ל'חרדים לא מידי מודרניים'דוקא לאחרונה שמעתי הרבה עם השם הזה.
חרדים לא מידי מודרניים
רק לשאול את הילדה שלך מה נעים לה...תעשי רק מה שהלב שלך אומר לך!!
את לא צריכה ללכת לשאול דעות של אנשים שאת בכלל לא מכירה!
לילדה יהיה הכי נעים שאמה תהיה מרוצה!רק לשאול את הילדה שלך מה נעים לה...
בחיים לא עושים מה שבא לנו...תעשי רק מה שהלב שלך אומר לך!!
את לא צריכה ללכת לשאול דעות של אנשים שאת בכלל לא מכירה!
תקראי לבת שלך איך שאת רוצה ואל תתני לאנשים להדחיק את רצונך, אחרי הכל את האמא של התינוקת!!
שיהיה במזל טוב
לא נראה לי שאנשים שאתה "מכיר" מהאינטרנט הם הזקנים והמבוגרים שהולכים לשאול אותםבחיים לא עושים מה שבא לנו...
תמיד טוב לשמוע דעת זקנים/ מבוגרים....
יש משהו בדבריך, אבל בנוגע לנושא הזה רק האמא אבל רק האמא צריכה להחליט איזה שם לקרוא לבת שלה ומקסימום לשאול רב ,בחיים לא עושים מה שבא לנו...
תמיד טוב לשמוע דעת זקנים/ מבוגרים....
כן אבל להבנתי פותח האשכול בא לקבל פורפוציות / מידעלא נראה לי שאנשים שאתה "מכיר" מהאינטרנט הם הזקנים והמבוגרים שהולכים לשאול אותם
לא נכון!!!!לילדה יהיה הכי נעים שאמה תהיה מרוצה!
אבל הא החליטה להתייעץ עם אנשי פרוג לדעתם, כנראה שיש לה רצון לראות מה הציבור בפרוג יגיב...את לא צריכה ללכת לשאול דעות של אנשים שאת בכלל לא מכירה!
איך אתה כזה בטוח בעצמך??לא נכון!!!!
לאמא יהיה הכי נעים שהבת שלה תהיה מרוצה!
זה נראה שהיא קצת מבולבלת , אחרי הכל לפני לידה,לא נכון!!!!
לאמא יהיה הכי נעים שהבת שלה תהיה מרוצה!
אבל הא החליטה להתייעץ עם אנשי פרוג לדעתם, כנראה שיש לה רצון לראות מה הציבור בפרוג יגיב...
לצערי, מנסיון אצל קרוב משפחה..איך אתה כזה בטוח בעצמך??
אם האמא מרוצה אז גם הבת מרוצה!!
משתתפת בצערךלצערי, מנסיון קרוב..
בפרט שהבת תקועה עם השם ולא האימא...לצערי, מנסיון קרוב..
ממש לא! אם היו קוראים לי שפרינצהלה לא חושבת שהייתי מרוצה, גם אם אמאשלי כפרעליה היתה מסתובבת מאושרת כל חייה בגלל זה.לילדה יהיה הכי נעים שאמה תהיה מרוצה!
הברקה! תקראי לה בקידוש לאה- את תכני אותה ליה, ובבית ספר תבחרי לה כינוי שמקובל שם.אפשר לקרא לילדה "לאה", ובתור שם חיבה- "ליה"
שיהיה במזל טוב ובשעה טובה!
לכן כתבתי בתחילת השרשור:בפרט שהבת תקוע עם השם ולא האימא...
תתמקדו במקורות ולא במקוריות
נראה לי שאחרי האשכול הזה היא תצא עוד יותר מבולבלת...זה נראה שהיא קצת מבולבלת , אחרי הכל לפני לידה,
אז אני עזרתי לה לנווט קצת את מחשבותיה!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: