שם למאכל או לסיפור?היי,
אני כותבת סיפור שמתרחש בכוכב אחר.
הבקשה שלי היא: אם תוכלו לכתוב לי כאן כל מיני שמות מגניבים שעולים לכם בראש.
אני צריכה שמות ל - אוכל מיוחד שגדל על אדמת הכוכב.
שם למאכל או לסיפור?היי,
אני כותבת סיפור שמתרחש בכוכב אחר.
הבקשה שלי היא: אם תוכלו לכתוב לי כאן כל מיני שמות מגניבים שעולים לכם בראש.
אני צריכה שמות ל - אוכל מיוחד שגדל על אדמת הכוכב.
נובה מביא אסוציוציות לא מי יודע מה...שם למאכל (הבנתי שזה אמור להיות מן הצומח)-
על סמך המאפיינים הייחודיים של הצמח ויכולתו להפוך למזון מוכן ע"י תמציות , הייתי מציעה את השם "פלבוריה"(טעם באנגלית). הוא משלב בין מושגי הטעמים לבין הכוכב הרחוק שבו גדל הצמח.
שם שבעיני מתאים לכזה צמח בסיסי , ממש כמו חיטה וכד'.
שם לכוכב-
אם היה עוד כוכב לכת דומה לכדור הארץ, הייתי מציעה לקרוא לו "נובה טרה". שם זה משלב תחושה של משהו חדש ורענן ("נובה") עם המילה הלטינית לכדור הארץ ("טרה"). זה מסמל את הגילוי של עולם חדש שחולק קווי דמיון עם העולם שלנו, ובמקביל לוכד תחושה של התרגשות וחקירה.
כןןןןן, אימהית יקרה שלנו תבחרי את כל השמות שנראים לך ואנחנו נעשה מזה סקר ונצביע!אולי כדאי לעשות הצבעה בין כל השמות של כולם.
אולי כדאי להוסיף עוד שמות לכוכב בלי סיומת סטאר,למעבר לסקר >>>> לחצ\י כאן!
אשמח להצבעות!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: