השלישייה התיישבה ליד השולחן.
ריח הקפה המהביל שלהם שלט בחדר.
"אני אומר צריך לקחת את סינוואר מתוך הבונקר שלו, ולתלות אותו בכיכר החטופים! ככה שכל ההפגנות של השמאלנים בעתיד הם יראו מה קורה למי שמתעסק עם הממשלה..." אמר ג'וג'ו 'השדוף' שולק בקול מחריד את הקפה.
"חחח... אבל מה אתה אומר? איך יחלצו את כל החטופים?" הקשה דב 'החבית המהלכת'.
"אה, לזה יש לי רעיון!" קטע אותם צ'יקו 'המדדה' "שישימו פצצת סירחון בבפנים של המנהרות, כל המחבלים יהיו באמצע לסתום ת'אף, יתפסו אותם, ויחלצו ת'חטופים!"
"מתחת לאף שלהם! אתה גאון צ'יקו!" אמר דב תוך שהוא מנגב ממכנסיו בטישו, טיפות קפה שנשרו עליהם.
"אני אומר" התעורר ג'וג'ו למשמע המחמאה לצ'יקו "הרבה יותר חכם להכניס את הבינה מלכותית..."
"מלאכותית!"
"מה מלאכותית? מלכותית! מה נראה לך זה כמו מלאכה? שיגידו מלאכהית! לא משנה. בקיצור, יכניסו אותה, היא תהרוג את כל המחבלים, ותוציא ת'חטופים!"
"מה תוציא? איך תוציא? מה היא בן אדם?"
"יואו יואו איך ת'מזלזל, אני אומר לך היא יותר חכמה מבני אדם!"
"אוי, איזה מעבול אתה, זה..."
"מה קורה? כמה זמן הפסקת קפה? יאללה, יש המון קריאות!" התפרץ יוני 'המפקד'.
"מה המון קריאות? שמעת בחדשות על קבינט המלחמה המצומצם? זה אנחנו!" אמר ג'וג'ו, מעווה את פניו לאחר שבלע בטעות את בוץ הקפה.
"חחח... עאלק קבינט המלחמה המצומצם... קבינט המלחמה המטומטם! יאללה למוניות!"
ריח הקפה המהביל שלהם שלט בחדר.
"אני אומר צריך לקחת את סינוואר מתוך הבונקר שלו, ולתלות אותו בכיכר החטופים! ככה שכל ההפגנות של השמאלנים בעתיד הם יראו מה קורה למי שמתעסק עם הממשלה..." אמר ג'וג'ו 'השדוף' שולק בקול מחריד את הקפה.
"חחח... אבל מה אתה אומר? איך יחלצו את כל החטופים?" הקשה דב 'החבית המהלכת'.
"אה, לזה יש לי רעיון!" קטע אותם צ'יקו 'המדדה' "שישימו פצצת סירחון בבפנים של המנהרות, כל המחבלים יהיו באמצע לסתום ת'אף, יתפסו אותם, ויחלצו ת'חטופים!"
"מתחת לאף שלהם! אתה גאון צ'יקו!" אמר דב תוך שהוא מנגב ממכנסיו בטישו, טיפות קפה שנשרו עליהם.
"אני אומר" התעורר ג'וג'ו למשמע המחמאה לצ'יקו "הרבה יותר חכם להכניס את הבינה מלכותית..."
"מלאכותית!"
"מה מלאכותית? מלכותית! מה נראה לך זה כמו מלאכה? שיגידו מלאכהית! לא משנה. בקיצור, יכניסו אותה, היא תהרוג את כל המחבלים, ותוציא ת'חטופים!"
"מה תוציא? איך תוציא? מה היא בן אדם?"
"יואו יואו איך ת'מזלזל, אני אומר לך היא יותר חכמה מבני אדם!"
"אוי, איזה מעבול אתה, זה..."
"מה קורה? כמה זמן הפסקת קפה? יאללה, יש המון קריאות!" התפרץ יוני 'המפקד'.
"מה המון קריאות? שמעת בחדשות על קבינט המלחמה המצומצם? זה אנחנו!" אמר ג'וג'ו, מעווה את פניו לאחר שבלע בטעות את בוץ הקפה.
"חחח... עאלק קבינט המלחמה המצומצם... קבינט המלחמה המטומטם! יאללה למוניות!"
נערך לאחרונה ב: