הדרך הנכונה לשלוח כתמונה JPG ואז אין צורך להרוג את הטקסט והכל סגוראשמח ליעוץ
כשאני שולחת ללקוח קובץ פתוח של פרסומת את הטקסט אני הורגת
מה לגבי התמונות יש אפשרות להטמיע באינדזיין?
או שאני צריכה לשלוח לו את התמונות בנפרד בנוסף לקובץ האינדיזין (אחרת הם יופיעו מפוקסלים)
תודה!
אני לא רוצה לשלוח כמה קבציםהאפשרות הכי קלה, זה שליחת File > Package (חבילה) [או קונטרול + אלט + שיפט + P].
זה יוצר תקייה חדשה ובו נמצאים הקובץ אינדיזיין ותת תיקייה עם כל הקבצים הקשורים, ועוד תת תיקייה עם כל הגופנים.
(אם לא רוצים לשלוח את הגופנים, אפשר "להרוג" את הטקסט, ולמחוק את התת תיקייה של הגופנים.)
רעיון מעולה . את הטקסט אני כן הורגת כדי שיהיה אפשרות לשנות אותוהדרך הנכונה לשלוח כתמונה JPG ואז אין צורך להרוג את הטקסט והכל סגור
את הטקסט לא להרוג כי ככה תוכלו לשנות, אם הורגים טקסט, ושומרים אותו ככה הכל הלך לפח ולא תוכלו לתקן - צריכים מאוד להיזהר בהריגת טקסט לשמור בשם אחר ורק שם להרוג.אני לא רוצה לשלוח כמה קבצים
רעיון מעולה . את הטקסט אני כן הורגת כדי שיהיה אפשרות לשנות אותו
תודה!
ברור ששומרת העתק עם טקסט חי זה רק בשביל הלקוח שמעונין בקובץ פתוח ואני לא מעוניינת לשלוח לו את הפונטיםאת הטקסט לא להרוג כי ככה תוכלו לשנות, אם הורגים טקסט, ושומרים אותו ככה הכל הלך לפח ולא תוכלו לתקן - צריכים מאוד להיזהר בהריגת טקסט לשמור בשם אחר ורק שם להרוג.
בכל מקרה בJPG אין צורך כלל להרוג את הטקסט כי הוא הרוג ממילא בJPG וחבל להיכנס להרפתקאות מסוכנות
הלקוח מפרסם במגזין ויש לו מידי פעם שינויים קלים בניסוח, המגזין נותן לו את השרות חינםלמה קובץ פתוח?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: