דרוש מידע שלחתם לשכנים משהו לפני בניה/שיפוץ?

cv

משתמש סופר מקצוען
הדמיות בתלת מימד
עיצוב ואדריכלות פנים
בתחילה -מתאים לתלות /לשלוח הודעה על התחלת הבניה , עם התנצלות מראש על ההפרעות וטלפון זמין לפניות על בעיות שנגרמות מהבניה
זה.
אצלנו יש בעיות ואפילו לא יודעים לאיזה שכן זה קשור מכל אלו שבונים:(

כל הכבוד על הרגישות וההתחשבות...
פעם היה לחבר שלי בעיות שכנים,שלא היה לו נעים שהוא מפריע לשכנים והוא חיפש פתרונות
העלתי את הבעיה בפורום חילוני בעיקרון, שעוסק בבניה קונסטרקציה ועוד...
כולם היה בהלם שיש כזאת חיה, שזה שעושה את הרעש מחפש פיתרון, כולם החמיאו וזה היה נשמע להם הזוי...
אז שוב כל הכבוד....

דוב ס

משתמש מקצוען
מלבד זאת שתלינו מודעה לפני תחילת הבניה, על רעש, לכלוך וסבל, ובין השעות, ועל כל שאלה לפנות וכו'...
דיברנו אישית עם הרגישים....
ובערב שבת הראשונה שאחרי תחילת הבניה השכנים קיבלו שוקולדים ופיצוחים.

אין מצב!

משתמש פעיל
בקבוק יין משובח לכבוד שבת
זה מה שקיבלנו מהבניין הסמוך לנו.
אבל יכול להיות שזה בגלל ההרחבה הלא מאושרת שהם ידעו שיעשו בהמשך ללא ידיעתנו ואישורנו.
בכל זאת, הרעיון בעינו עומד.

joelly

משתמש מקצוען
כתיבה ספרותית
צילום מקצועי
הדמיות בתלת מימד
עיצוב ואדריכלות פנים
תלו כרזה ענקית בכניסה לבניין עם הודעה מתי תסתיים העבודה (הייתה יציקה בכניסה לבניין)
ולשבת כל השכנים קבלו עוגה וברכה בחרוזים.
אבל עוגה אפשר לשלוח רק לשכנים שמכירים.

ראש ישר

משתמש פעיל
כל הכבוד על הרגישות וההתחשבות...
פעם היה לחבר שלי בעיות שכנים,שלא היה לו נעים שהוא מפריע לשכנים והוא חיפש פתרונות
העלתי את הבעיה בפורום חילוני בעיקרון, שעוסק בבניה קונסטרקציה ועוד...
כולם היה בהלם שיש כזאת חיה, שזה שעושה את הרעש מחפש פיתרון, כולם החמיאו וזה היה נשמע להם הזוי...
אז שוב כל הכבוד....
זה אכן יפה ורגיש, אבל באותה מידה מתבקש לחלוטין.

כאחת שגרה בשכונה שכל יום שכן אחר בונה ומוסיף וחופר וממשיך,
ההפרעה היא ענקית, וההשקעה של 40 שח בכל שכן, היא ממש לא באובר...
יתכן שמשתתפי הפורום החילוני פשוט מראש נמנעים מלאשר בניות בסביבה שלהם, או שהם גרים במקום שזה קורה אחת לעשור.
במקומות החרדים, שהמגורים בהם הפכו לסיוט, זה כל הכבוד לשכנים שעדיין חותמים ומאשרים ומפרגנים ונותנים ולא עושים הכל כדי לעצור את הסיוט

פפרר

משתמש מקצוען
מאוד יפה לשלוח משהו , שכנים שלי הביאו רבע לשבע עם מכתב יפה
וביחד עם זה עוד יותר חשוב להיות ערניים ולטפל בנזקים כגון ריצוף של שכנים / חלון או סככה או פרגולה שנשבר מפיגומים או שכנים שבונים על הגג ואח"כ הקולטי אדים לא עובדים וכו' כו' מנסיון מר
אחרת השוקולד וכד' רק ירגיז יותר את השכנים - כאילו על תמרחו אותי ותסתמו לי את הפה עם השוקולד

משנ'ס

משתמש פעיל
לעבור שכן שכן ולתת לו ביד? (אנחנו לא מכירים אותם בכלל, קצת מביך)
למישהו יש איזה שהוא נוסח שרשם, בשביל בסיס למכתב?

אופססס ;)

משתמש מקצוען
חשוב מאד לעדכן על ההתחלה וגם בהמשך אם יש יום שיש בו רעש חריג לעדכן שביום X בין השעות X ל-Y צפוי רעש חריג.
אני עודכנתי על בניה של שכנים מעבר לקיר שלי בכך שב-7 בבוקר היו קדיחות איומות. הרגשתי ממש מעצבן. בואו, תעדכנו.
הבניה נמשכה כחודש וחצי שבהם לא היו זמנים צפויים. יום אחד שקט ובלי פועלים ולמחרת קדיחות 7 שעות רצוף.
בתור אחת שעובדת מהבית ובעיקר עם לקוחות בטלפון זה הוציא אותי מדעתי. לא יכלתי לעבוד, לא לנוח,
לקראת סוף התקופה כבר ביקשתי עידכון בבוקר מה יהיה הצפי להיום.

ופעם אחרת, הייתי בחל"ד ופתאום התעוררתי מצעקות של פועלים בחצר שלי בלי שידעתי בכלל שצפויה בניה. כמובן שחל"ד כבר לא ממש היתה לי. (נס שהייתי בסופה).

אני מאד מפרגנת לאנשים לבנות ומבינה את הצורך אבל בהסברה נכונה אפשר לתת לשכנים שסובלים מהבניה את החשק לפרגן.

כמובן שמתנה קטנה תוסיף הרבה להרגשה. וכמובן להיות זמינים לכל בעיה

משנ'ס

משתמש פעיל
חשוב מאד לעדכן על ההתחלה וגם בהמשך אם יש יום שיש בו רעש חריג לעדכן שביום X בין השעות X ל-Y צפוי רעש חריג.
אני עודכנתי על בניה של שכנים מעבר לקיר שלי בכך שב-7 בבוקר היו קדיחות איומות. הרגשתי ממש מעצבן. בואו, תעדכנו.
הבניה נמשכה כחודש וחצי שבהם לא היו זמנים צפויים. יום אחד שקט ובלי פועלים ולמחרת קדיחות 7 שעות רצוף.
בתור אחת שעובדת מהבית ובעיקר עם לקוחות בטלפון זה הוציא אותי מדעתי. לא יכלתי לעבוד, לא לנוח,
לקראת סוף התקופה כבר ביקשתי עידכון בבוקר מה יהיה הצפי להיום.

ופעם אחרת, הייתי בחל"ד ופתאום התעוררתי מצעקות של פועלים בחצר שלי בלי שידעתי בכלל שצפויה בניה. כמובן שחל"ד כבר לא ממש היתה לי. (נס שהייתי בסופה).

אני מאד מפרגנת לאנשים לבנות ומבינה את הצורך אבל בהסברה נכונה אפשר לתת לשכנים שסובלים מהבניה את החשק לפרגן.

כמובן שמתנה קטנה תוסיף הרבה להרגשה. וכמובן להיות זמינים לכל בעיה
תודה,
אם כבר על הדרך, נשמח לעוד טיפים שיעזרו לשכנים להרגיש יותר בנוח

אופססס ;)

משתמש מקצוען
תודה,
אם כבר על הדרך, נשמח לעוד טיפים שיעזרו לשכנים להרגיש יותר בנוח
זה מאד משתנה מה אופי הבניה. אצלי זה בתים דו משפחתי שלכל אחת יש את החצר שלו. ככה שכל נושא הניקיון לא עניין אותי בכלל. אבל בבניינים מאד חשוב לסכם עם הקבלן שמנקים את הכניסה לבניין, אם נשפך משהו למרפסת של השכנים וכו'.
במקרה שלי לא הרגשתי שהם צריכים לתת לי הרגשה יותר טובה רק הפריע לי מאד העניין הטכני שלא ידעתי ולא נערכתי לזה. לקחתי ביום של תחילת הבניה יום חופשי כדי לנוח אחרי שבוע מאד מתיש. כמובן שלא יכלתי. אם הייתי יודעת את זה אפילו יום קודם הייתי משנה תוכניות

עוד משהו- לא חתמנו להם על אישורי בניה כי היו אישורים ישנים. כחלק מההרחבה הם פתחו חלון שאם לא הייתי מדברת איתם בזמן היה יכול לגרום לי להיזק ראיה משמעותי- משהו שהם לא חשבו עליו מראש וכשהארתי את תשומת ליבם הם אמרו לי שאם הייתי מדברת על זה למחרת זה כבר היה מאוחר.
אולי לשבת עם השכנים הרלוונטיים ולהציג להם תוכניות- אם מדובר בחריגה כמובן, לא על שיפוץ פנימי.

אופססס ;)

משתמש מקצוען
אני קבלתי מאחד השכנים קופסא מחולקת עם פיצוחים, והאמת, מאוד נעלבתי שהם חושבים שבלי זה אני לא שמח ביכולת שלהם להרחיב.
אני לא חושבת שבלי זה אנחנו לא שמחים.
אני מכירה בתקופה הלא קלה שעומדת לפנינו ושמחה לראות שהשכנים מכירים בזה.

אגב, ההודעות שכתבתי למעלה, עם הקושי הטכני שהרעש גרם לי שמחתי מאד בשמחתם ואף לקחתי אלי את הילדים שלהם כשהבית היה מלא אבק וארחתי אותם בשבת.
וכשאחד הילדים התלונן על הרעש הסכמתי איתו שזה מאתגר אבל גם הסברתי איך אני שמחה שעד עכשיו היה להם 3 חדרים ועכשיו יהיו 5 ואמרנו מזמור לתודה שלנו יש 5 חדרים בלי הטרדה של הבניה

א.ב.ג.ד

משתמש פעיל
מגש פיצה לארוחת ערב
פרחים או שוקולד לשבת.
הרעיון הוא לצ'פר מידי פעם עד לסיום הבניה

גבעתית

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
אנחנו תלינו פתק עם המספרים שלנו, אם יש בעיות יש למי לפנות..
ובאחד מערבי השבתות, הבאנו קופסא גדולה מחולקת של פיצוחים ועוד קופסא של סוכריות וג'לים.(השכנים ביקשו שנשפץ שוב..)
בסוף הבניה, הבאנו לשכנים שהכי סבלו מתנה ממש יקרה.

פפרר

משתמש מקצוען
אני קבלתי מאחד השכנים קופסא מחולקת עם פיצוחים, והאמת, מאוד נעלבתי שהם חושבים שבלי זה אני לא שמח ביכולת שלהם להרחיב.
למה להיעלב ? הם רוצים להביע הכרת טובה על הפרגון ורוצים קצת לפצות על הרעש והאבק

אולי מעניין אותך גם...

לוח לימודים

מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:

18.11

י"ז חשוון

וובינר מרתק!

המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג

הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.

הכניסה חופשית!

19.11

י"ח חשוון

פתיחת

קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI

קורס מקוצר

19.11

י"ח חשוון

אירוע שיתופים ייחודי

בוטים מספרים על עצמם

בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.

הכניסה חופשית!

25.11

כ"ד

פתיחת

קורס פרסום קופי+

מלגות גבוהות!

27.11

כ"ו חשוון

פתיחת

קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות

מלגות גבוהות!

27.11

כ"ו חשוון

פתיחת

קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!

מלגות גבוהות!

27.11

כ"ו חשוון

נפתחה ההרשמה!

קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!

מלגות גבוהות!

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכד

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת לְדָוִד לוּלֵי יי שֶׁהָיָה לָנוּ יֹאמַר נָא יִשְׂרָאֵל:ב לוּלֵי יי שֶׁהָיָה לָנוּ בְּקוּם עָלֵינוּ אָדָם:ג אֲזַי חַיִּים בְּלָעוּנוּ בַּחֲרוֹת אַפָּם בָּנוּ:ד אֲזַי הַמַּיִם שְׁטָפוּנוּ נַחְלָה עָבַר עַל נַפְשֵׁנוּ:ה אֲזַי עָבַר עַל נַפְשֵׁנוּ הַמַּיִם הַזֵּידוֹנִים:ו בָּרוּךְ יי שֶׁלֹּא נְתָנָנוּ טֶרֶף לְשִׁנֵּיהֶם:ז נַפְשֵׁנוּ כְּצִפּוֹר נִמְלְטָה מִפַּח יוֹקְשִׁים הַפַּח נִשְׁבָּר וַאֲנַחְנוּ נִמְלָטְנוּ:ח עֶזְרֵנוּ בְּשֵׁם יי עֹשֵׂה שָׁמַיִם וָאָרֶץ:
נקרא  14  פעמים

אתגר AI

געגוע קיצי • אתגר 138

לוח מודעות

למעלה