דרוש מידע שלחתם לשכנים משהו לפני בניה/שיפוץ?

פינחס רוזנצוויג

משתמש מקצוען
עריכה תורנית
למה להיעלב ? הם רוצים להביע הכרת טובה על הפרגון ורוצים קצת לפצות על הרעש והאבק
קופסא קטנה של פיצוחים לא מפצה על רעש לכלוך ובלאגן כל כך גדולים, אני שמח מהאבק רק בגלל שאני יודע שהם בסוף ירויחו מזה, אם השכן חושב שהפיצוחים אכן מפצים על כמויות הלכלוך, זה די אנטיפתיות.

אופססס ;)

משתמש מקצוען
קופסא קטנה של פיצוחים לא מפצה על רעש לכלוך ובלאגן כל כך גדולים, אני שמח מהאבק רק בגלל שאני יודע שהם בסוף ירויחו מזה, אם השכן חושב שהפיצוחים אכן מפצים על כמויות הלכלוך, זה די אנטיפתיות.
אני חושבת ששום דבר לא יפצה על הלכלוך והבלאגן (הרי אף אחד לא יתן את השווי האמיתי של הקושי כפול מספר השכנים)
עדיין לשלוח משהו- פיצוחים/ עוגה/ פרחים לשבת או כל דבר אחר זו התייחסות והוקרה לשכנים.

א.ב.ג.ד

משתמש פעיל
חשוב מאוד מלבד הפינוקים ששולחים לשכנים, לדאוג שחדר המדרגות והמעלית לא יהפכו גם הם לאתר בניה בזמן השיפוץ,
כדאי להעביר מידי פעם טאטוא וסמרטוט רטוב על האיזורים המשותפים בבניין לאחר שהם מתלכלכים מחומרי הבניה.
זה דבר שלא תמיד חושבים עליו , ואני בטוחה שזה ימנע חלק גדול מהכעסים של השכנים בזמן השיפוץ.

נפטון

משתמש מקצוען
אם השכן חושב שהפיצוחים אכן מפצים על כמויות הלכלוך, זה די אנטיפתיות.
אתה שכן שלי? בגלל זה כמעט ויתרתי על הצלחת פיצוחים כששיפצתי, אין באמת אפשרות לפצות על האבק והליכלוך,
הצלחת זה סוג של אמירה: אני יודע שקשה לך, לא טוב לי עם זה, אני מייחל לרגע שהסבל שלך ייפסק.

השכנים שהכי העיקו לי זה - לא השכנים שצעקו על כל מה שזז, אותם הצלחתי לרצות, וכמובן לא השכנים שבאמת שמחו בשבילנו, ירבו כמותם - אלא השכנים ששמחו בשבילנו כשפגשו אותנו אבל קיללו אותנו ללא הרף מאחורי גבינו, אותם עד היום לא הצלחתי לרצות,
כנראה רגע אחרי התודה על הצלחת פיצוחים הם סיננו: 'איזה אנטיפתיים'

יש לי רעיון ממש חמוד
לתת מפיצי ריח מקלות
אפשר להוסיף עוד משו שקשור לניקיון
ולעשות עיצוב קטן
( נ.ב. אני משווק דברים כאלו בירושלים אם זה מעניין....)

חוי חוי חוי

משתמש צעיר
דבר ראשון להודיע לפני!!
אני יצאתי לחל"ד שבוע לפני שילדתי וביום הראשון לחופש שחשבתי לנוח פתאום אני שומעת כאלה חפירות מתחת לחדר שינה שזה פשוט הוציא אותי מדעתי וגם חזרתי אחרי שבוע עם תינוק מבי"ח לתוך כל הקדיחות שזה היה פשוט הזוי, לא ידעתי אפילו מי השכנים ולא היה עם מי לדבר. המגש פיצוחים שהביאו לי אחרי 3 חודשים של סבל שלא היה לי חל"ד לא ממש עזרו לי...
לדעתי מה שהכי עוזר זה לדבר ולהודיע מראש ושיהיה לגל השכנים טלפון זמין אם יש בעיות...

אולי מעניין אותך גם...

לוח לימודים

מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:

18.11

י"ז חשוון

וובינר מרתק!

המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג

הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.

הכניסה חופשית!

19.11

י"ח חשוון

פתיחת

קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI

קורס מקוצר

19.11

י"ח חשוון

אירוע שיתופים ייחודי

בוטים מספרים על עצמם

בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.

הכניסה חופשית!

25.11

כ"ד

פתיחת

קורס פרסום קופי+

מלגות גבוהות!

27.11

כ"ו חשוון

פתיחת

קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות

מלגות גבוהות!

27.11

כ"ו חשוון

פתיחת

קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!

מלגות גבוהות!

27.11

כ"ו חשוון

נפתחה ההרשמה!

קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!

מלגות גבוהות!

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכד

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת לְדָוִד לוּלֵי יי שֶׁהָיָה לָנוּ יֹאמַר נָא יִשְׂרָאֵל:ב לוּלֵי יי שֶׁהָיָה לָנוּ בְּקוּם עָלֵינוּ אָדָם:ג אֲזַי חַיִּים בְּלָעוּנוּ בַּחֲרוֹת אַפָּם בָּנוּ:ד אֲזַי הַמַּיִם שְׁטָפוּנוּ נַחְלָה עָבַר עַל נַפְשֵׁנוּ:ה אֲזַי עָבַר עַל נַפְשֵׁנוּ הַמַּיִם הַזֵּידוֹנִים:ו בָּרוּךְ יי שֶׁלֹּא נְתָנָנוּ טֶרֶף לְשִׁנֵּיהֶם:ז נַפְשֵׁנוּ כְּצִפּוֹר נִמְלְטָה מִפַּח יוֹקְשִׁים הַפַּח נִשְׁבָּר וַאֲנַחְנוּ נִמְלָטְנוּ:ח עֶזְרֵנוּ בְּשֵׁם יי עֹשֵׂה שָׁמַיִם וָאָרֶץ:
נקרא  14  פעמים

אתגר AI

געגוע קיצי • אתגר 138

לוח מודעות

למעלה