נכתב ע"י yod;661109:שמואל, תודה אך מה שאתה מציע נסמך ברובו על הרעיון ההוא...
מה שצריך כאן, זה רעיון חדש, אחר, שונה.
כפי שכבר ציינתי, הלוגו אמור להסביר (גם מבלי לראות המוצר) שמדובר במוצר (כלשהו) הנושא שם פרטי של אדם.
מיותר לציין שאשמח לשלם למי שימצא את הרעיון שיקלע.
יהודה
מההודעה האחרונה נראה שהמטרה היא אחרת.נכתב ע"י yod;660766:הלוגו בשבילי אמור להסביר (גם מבלי לראות המוצר) שמדובר במוצר הנושא שם.
נכתב ע"י yod;661269:תודה לכל העונים.
תראו אני אמרתי (מנסיון מהמוצר הזה) שרעיון ע'פ הקרינטריונים שרציתי הוא בעייתי ואף יותר מזה.
"צללית מתבטאת כדבר אישי, וכן צל כל אחד וצילו הוא" את זה שמואל, לא כל אחד יכול לפרש בהרף עין ומכאן להסיק שמדובר במוצר הנושא שם פרטי? אפפפס, לא בטוח. תודה לך בכל אופן.
אציין שהיינו בעניין של טביעת אצבע המסמלת "אישי", אבל אז הועלתה האפשרות (הסבירה) שזה יצור אסוציאציה קרימינלית...
ד'א, לדעתי רוב מה שצריך לשדר הלוגו הוא: אישי
נכתב ע"י עפרה;661272:צריך להחליט מה רוצים.
האם רוצים לשדר 'מתנה אישית'
או רוצים לשדר 'מוצר שכתוב עליו שם'.
אם רוצים אפשר לשדר את נושא ה'אישי' בסלוגן, אבל אם כל המטרה היא שיידעו מיד במבט ראשון מהו המוצר - מתנה עם שם, אז צריך לכוון את כל המשאבים להבהיר את העניין הזה.
נכתב ע"י yod;661269:תודה לכל העונים.
תראו אני אמרתי (מנסיון מהמוצר הזה) שרעיון ע'פ הקרינטריונים שרציתי הוא בעייתי ואף יותר מזה.
"צללית מתבטאת כדבר אישי, וכן צל כל אחד וצילו הוא" את זה שמואל, לא כל אחד יכול לפרש בהרף עין ומכאן להסיק שמדובר במוצר הנושא שם פרטי? אפפפס, לא בטוח. תודה לך בכל אופן.
אציין שהיינו בעניין של טביעת אצבע המסמלת "אישי", אבל אז הועלתה האפשרות (הסבירה) שזה יצור אסוציאציה קרימינלית...
ד'א, לדעתי רוב מה שצריך לשדר הלוגו הוא: אישי
נכתב ע"י RacheliArt;661472:נעמה, את אסרטיבית כתמיד.
נכתב ע"י naamah;661457:שאבין, רק אותי זה מרגיז?
נכנסת לפורום של אנשים טובים ואתה יודע לנצל זאת, זה ברור.
אתה חבר חדש בפורומים כאן, אבל לא נראה שאתה בעל מקצוע באחד התחומים שרלוונטיים לאיזה מהפורומים. אתה סוחר שמחפש לוגו בחינם. בשביל זה פתחת כאן שם משתמש, ובשביל זה פתחת את האשכול הזה.
שאלת קודם למה הנימה התוקפנית? -- אני זוכרת אותך היטב מפורום תקשורת חזותית/גרפיקה ודפוס (לא בטוחה איזה מהשניים) בתפוז, גם שם פתחת שרשור זהה, רק ששם לא פראיירים וגלגלו אותך מכל המדרגות. כאן יש אנשים מקסימים ונהדרים, שעוזרים ונעזרים זה בזה, רק שמרוב אהבת חסד ורצון לסייע לא תמיד מבדילים בין אנשים עם מטרות תמימות לבין אנשים שכל מטרתם לנצל את זולתם.
ולא רק שאתה מבקש לנצל אנשים שיכינו לך לוגו ללא תמורה, אתה עוד מעז לבקר את העבודות שיצרו עבורך חינם אין כסף מטוב ליבם, משל היו שכירים שלך. זה ידידי, נקרא חוצפה ישראלית.
לו אני הייתי אתה, הייתי לוקחת בשתי ידיים את ההצעה של עפרה, משלמת לה כראוי עבור הרעיון והביצוע, ועבור מעט שיופים סופיים, וממשיכה לדרכי בשמחה רבה.
אבל לא, אתה תשב כאן ותחכה שאנשים נפלאים וגומלי חסדים יעלו הצעות נוספות על מנת שתבחר מתוכן את הלוגו המושלם, ותיקח אותו חינם אין כסף.
לא הרבה פעמים אני בוחרת להתבטא כאן בחריפות, אבל זו אחת הפעמים שזה נצרך.
נכתב ע"י naamah;661482:אני אקח את זה כמחמאה
[ויעידו המכירים אותי שאני אוהבת לעזור כשזה רלוונטי ולעניין]
נכתב ע"י RacheliArt;661472:נעמה, את אסרטיבית כתמיד.
נכתב ע"י מיכל123;661499:לא יודעת למה... אבל התגובה שלך מאד צורמת לי.
הוא לא בא לפה, חבר'ה אני מחפש גרפיקאית שתעשה לי את העבודה ולא אשלם לה.
הוא בא על דעת שהוא עצמו יכול להיות גרפיקאי לעצמו, וחסר לו רעיונות, ואולי מישהוא יוכל לעזור לו בכיוון החשיבה.
הפורומים שלנו בפרוג מיועדים לעזרה הדדית. וזה מה שהוא ביקש. הוא לא ביקש שמישהוא ישב יומיים ויחשוב על רעיונות עבורו, הוא סך הכל ביקש קצת עזרה בכיוון החשיבה.
בסמינרים החרדיים שלנו למדנו המון על מצוות חסד, ויש כאן הזדמנות נאותה לעזור אחת לשניה. וכדאי מאד שזה יהיה גם בשמחה ובמאור פנים.
מה עם הפרנסה?
לדעתי, אחד שיש לו עסק כלשהוא, עם הזמן כשה' ירחיב גבולו, הוא לא יוכל להתעסק עם הגרפיקות לבד, כי הוא יהיה עסק בעסק שלו. (או אה... פעם... לפני המון שנים.... גם אני עשיתי לעצמי את הגרפיקות, היום ? למי יש זמן....) ואז הוא יפנה לאותה גרפיקאית שהוא נהנה לראות את הרעיונות שלה בלוגו שהוא בחר לעצמו.
ואם זה לא יקרה אף פעם ? אז באמת השקענו מחשבה של שתי דקות עבור מישהוא אחר לשם שמים. לא קרה כלום.
נכתב ע"י מיכל123;661499:הוא לא בא לפה, חבר'ה אני מחפש גרפיקאית שתעשה לי את העבודה ולא אשלם לה.
הוא בא על דעת שהוא עצמו יכול להיות גרפיקאי לעצמו, וחסר לו רעיונות, ואולי מישהוא יוכל לעזור לו בכיוון החשיבה.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: