נכתב ע"י שרוליק 1;661589:שצדקה- נעשית רק לעניים,
וחסד- בין לעשירים ובין לעניים...
נכתב ע"י naamah;661457:שאבין, רק אותי זה מרגיז?
נכנסת לפורום של אנשים טובים ואתה יודע לנצל זאת, זה ברור.
אתה חבר חדש בפורומים כאן, אבל לא נראה שאתה בעל מקצוע באחד התחומים שרלוונטיים לאיזה מהפורומים. אתה סוחר שמחפש לוגו בחינם. בשביל זה פתחת כאן שם משתמש, ובשביל זה פתחת את האשכול הזה.
שאלת קודם למה הנימה התוקפנית? -- אני זוכרת אותך היטב מפורום תקשורת חזותית/גרפיקה ודפוס (לא בטוחה איזה מהשניים) בתפוז, גם שם פתחת שרשור זהה, רק ששם לא פראיירים וגלגלו אותך מכל המדרגות. כאן יש אנשים מקסימים ונהדרים, שעוזרים ונעזרים זה בזה, רק שמרוב אהבת חסד ורצון לסייע לא תמיד מבדילים בין אנשים עם מטרות תמימות לבין אנשים שכל מטרתם לנצל את זולתם.
ולא רק שאתה מבקש לנצל אנשים שיכינו לך לוגו ללא תמורה, אתה עוד מעז לבקר את העבודות שיצרו עבורך חינם אין כסף מטוב ליבם, משל היו שכירים שלך. זה ידידי, נקרא חוצפה ישראלית.
לו אני הייתי אתה, הייתי לוקחת בשתי ידיים את ההצעה של עפרה, משלמת לה כראוי עבור הרעיון והביצוע, ועבור מעט שיופים סופיים, וממשיכה לדרכי בשמחה רבה.
אבל לא, אתה תשב כאן ותחכה שאנשים נפלאים וגומלי חסדים יעלו הצעות נוספות על מנת שתבחר מתוכן את הלוגו המושלם, ותיקח אותו חינם אין כסף.
לא הרבה פעמים אני בוחרת להתבטא כאן בחריפות, אבל זו אחת הפעמים שזה נצרך.
נכתב ע"י שרוליק 1;661589:לתשומת ליבך- נעמה,
בגמרא מבואר ההבדל בין מצות חסד למצות צדקה:
שצדקה- נעשית רק לעניים,
וחסד- בין לעשירים ובין לעניים...
(לא ציטוט מדויק)
וחוצמזה, אם לך לא מתחשק לעזור לו, את לא חייבת,אבל לפחות אל תמנעי מאחרים לעשות את זה...
אני פשוט בהלם.
לא הייתי היום בפורום, אבל את האמת ציפיתי (אולי) לאיזו הודעה באישי, או לחילופין, (ובשביל זה נכנסתי עכשיו לפורום) לראות אולי הוא החליט ללכת על הרעיון של עפרה.
אבל לחשוב שנוצלתי?!
זה ברור, כשחשבתי על הרעיון והעליתי אותו בויז'ואל ובמלל לפורום, לא חשבתי לרגע לעשות זאת חינם אין כסף.
כוונתי היתה לעניין אותו ביכולותי, ולרכוש עוד לקוח מרוצה.
ודאי וודאי שאין הוא יכול לקחת את הרעיון ולבצעו אם ע"י עצמו, אם ע"י אחר, ללא תגמול לבעל הרעיון. ולא זאת הייתה כוונתי.
ניתן לראות זאת בפירוש בהודעותי, וכן בהודעותיה של עפרה. שכוונתינו היתה לשם תמורה כספית. שהרי בעסקים עסקינן.
הוא אפילו הצהיר שהוא "שילם" על הלוגו שהיה לו, והוא מוכן לשלם למי שיש רעיון טוב.
כמדומני, שאין כמו הפורום להוכחת בעלות על רעיון.
ושארית ישראל לא יעשו עוולה.
נכתב ע"י טוליפ;661723:בתחילה היה נראה שהאשכול הולך להעלם מחוסר תגובות אז שמחתי, כי גם לי זה הריח רע. איך הוא קיבל הרשאה להיות שותף בפורומים? ומה זו ההתחמקות להודיע על תחרות/תשלום מוגדר בצורה מסודרת.
ואגב, הלוגו הראשון נראה יצירת כפיו עם הידע שלו במחשבים, אין משרד פרסום שיוציא תחתיו כזה דבר!
נכתב ע"י שמואל גרינשטיין;661725:אכן נודע הדבר!
נכתב ע"י שמואל גרינשטיין;661725:אכן נודע הדבר!
נכתב ע"י ונתנו10;661726:איך נודע?
על סמך זה שמישהו אומר ש'זה נראה כאילו הוא עשה את זה'?
לא שאני מצדיק לפרסם חינם מוצר בפרוג (את זה הוא בטח השיג),
וכמובן לא לנצל ידע וזמן של אחרים, שזה כבר פשע,
אבל אנחנו לא יודעים את זה. מקסימום מרגישים את זה.
שומר פיו ולשונו (ומקלדתו), וכו'.
אגב, ידעתם שהיחידים שמאמינים ב'ועמך כולם צדיקים' כפשוטו של מקרא, הם עם הגרפיקאים...
נכתב ע"י sr;661884:אני מצטערת אבל הרבה שכחו כאן לדון לכף זכות
אני עדיין חושבת שהוא הלך לגרפיקאית מתחילה שהציגה את עצמה כמשרד פרסום
וכמעט בטוחה שאין כאן משהו שיעשה לו עבודות בחינם
רק שלפני שיעשו עם זה משהו עליו להיות יותר ממוקד ולהציג את הבריף שלו בצורה מסודרת
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: