דרוש מידע שלוחה חרדית ללימודי הנדסת חשמל

שואף לגדולות

משתמש פעיל
יש לי תחושה אולי הקורס מטעם חברת חשמל הוא ניצול של אלה שלא יודעים כמה הם יכולים לקבל
אתמול היה אצלי בבית הנדסאי חשמל והוא אמר לי שהנדסאי יכול לקבל עשרות אלפים אם רק יודע איפה לשבץ את עצמו
וכן, הוא אמר לי שזה תחום שמשווע לעובדים כך שאפשר בקלות למצוא עבודה

291

משתמש מקצוען
זה נראה הזוי שבנות יוכלו לתכנן מתקני חשמל ברמה גבוהה, ללא נסיון בשטח, גם אם לא פיזי.
כדי לתכננן חשמל צריכים להכיר המון רכיבים, וקשה להכיר ללא נסיון עבודה עם רכיבים אלו.
ממילא נראה לי שהשכר בהתאם.
אגב, גם גברים מתקשים להגיע לשכר גבוה בשוק. עצמאיים יכולים לעוף גבוה כמו בכל תחום.

שואף לגדולות

משתמש פעיל
הנתונים שלך מהשטח או מהשערות?
כי אני דיברתי פיזית עם אדם שבתחום הרבה שנים (ארז קליין אם תרצה לדעת) והוא אמר לי שהתחום משווע לעובדים
והוא דיבר איתי על הסכומים. אז..

291

משתמש מקצוען
הנתונים שלך מהשטח או מהשערות?
כי אני דיברתי פיזית עם אדם שבתחום הרבה שנים (ארז קליין אם תרצה לדעת) והוא אמר לי שהתחום משווע לעובדים
והוא דיבר איתי על הסכומים. אז..
משווע לעובדים. אבל בשכר שנראה למעסיקים.
אתה צריך להיות ממש תותח - מתכנן על - ראש פתוח ומבין, כדי לגדול בתחום ולהגיע לשכר גבוה.
אם אתה מדבר על 11,000 ואולי קצת יותר אז כן, ובעיקר בתחומים הפיזיים בחשמל.
אם אתה עצמאי, גם אם אין לך מפעל המייצר כבלים או לוחות ואין לך משרד תכנון, אפשר בהחלט לגדול.
אפשר כחשמלאי בתעשייה להגיע לשכר נאה בהחלט, שהייטקיסטים שנים - יכולים לחלום עליו.
ביקור 1500 שקל אולי קצת יותר. ואם אתה טוב, יהיה לך ביקוש גדול.
כמה מקבל חווט לוחות מקצועי? תברר, תגיע למשהו שהוא בין 40 ל-50 לשעה.
כמה מקבל חשמלאי ברכבת הקלה? באיזור 11. אולי במקומות שונים גם תקבל רכב.
במה הנדסאי טוב מחשמלאי פשוט (מוסמך)? בזה שרישיונו גדול יותר ובעל ידע תאורטי נרחב יותר. בעבודות בשטח הם די חופפים. אא"כ השקעת בלימודים ואתה טוב בתחום, אז ההנדסאי יוכל להיכנס לעבוד גם במשרדי תכנון, שהשכר שם בהתחלה נושק ל-7.
יש תקווה.
כשהבוגרים העולים מרוסיה יצאו לפנסיה, יתברר למעסיקים שכח העבודה קצת יותר יקר ממה שהם חושבים.
יש גם את תחום הבקרה שאפשר לגדול בו רק מלפתור תקלות. אין הרבה שמבינים בתחום והשכר בהתאם.
או גם את תחום האלקטרוניקה הנושק לחשמל.

שואף לגדולות

משתמש פעיל
ההנדסאי הנ״ל החליף לוח חשמל בדירה (6 פיוזים) מתח כמה שקעים חיצוניים משקעים קיימים וקיבל קרוב ל5

אולי מעניין אותך גם...

לוח לימודים

מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:

18.11

י"ז חשוון

וובינר מרתק!

המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג

הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.

הכניסה חופשית!

19.11

י"ח חשוון

פתיחת

קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI

קורס מקוצר

19.11

י"ח חשוון

אירוע שיתופים ייחודי

בוטים מספרים על עצמם

בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.

הכניסה חופשית!

25.11

כ"ד

פתיחת

קורס פרסום קופי+

מלגות גבוהות!

27.11

כ"ו חשוון

פתיחת

קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות

מלגות גבוהות!

27.11

כ"ו חשוון

פתיחת

קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!

מלגות גבוהות!

27.11

כ"ו חשוון

נפתחה ההרשמה!

קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!

מלגות גבוהות!

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  50  פעמים

אתגר AI

הצבע הירוק • אתגר 23

לוח מודעות

למעלה