אז אין מה לחשוש מלנסוע לטלז סטון מחשש להיתקע בשלג ?על פי רוב, אבל פחות, גם לא תמיד נתפס גם אם בירושלים נתפס.
אז אין מה לחשוש מלנסוע לטלז סטון מחשש להיתקע בשלג ?על פי רוב, אבל פחות, גם לא תמיד נתפס גם אם בירושלים נתפס.
יותר קר שם מצפת? מענייןכשמדברים על שלג במירון מדברים על אזור הציון?
לא יודעת אם יותר מצפת אבל קפואאא שםיותר קר שם מצפת? מעניין
ברורכשמדברים על שלג במירון מדברים על אזור הציון?
ברוב המקרים במירון יש יותר שלג מצפתיותר קר שם מצפת? מעניין
ככל הנראה הכביש לא ייסגר, אבל צריך מאד להיזהר בנהיגה בשלג. שנה שעברה נסעתי בכביש1 ליד טלז סטון, וראיתי כמה רכבים שהחליקו, וכמעט התנגשו בגדר.אז אין מה לחשוש מלנסוע לטלז סטון מחשש להיתקע בשלג ?
עם מתכוננים לבוא מלירושלים אז לבוא מהבוקר לבלות...מוזמנים בקור!!מה קורה מחר עם תחבורה מירושלים לבניברק למשל?
ע"פ עמוד ענן קרית יערים בגובה 700 -740 מ'אם יש שלג בירושלים, אז יש גם שלג בטלז סטון ?
קודם שיתפס.......רק בחמישי בצהרים השלג בירושלים יימס?
יתכן ששכחתם להפעיל את הטיימר ל-24 שעות קדימה?נראה לי שבצפת כבר התחיל השלג ואמרו שתתחולל שמה סופת שלגים
אני לא כל כך נראה לי הגיוני שתוכלי לנסוע.....
אפשר להשתמש ברכבת מתל אביב ליצחק נבון.יהיה אפשר לחזור באוטבוס מב"ב לירושלים ברביעי בלילה או בחמישי על הבוקר??
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: