מי זה הג'וק הזה?החזאי ג'וקJUK
ככל הנראה צהרים - ערבלהערכת המבינים- ממתי יהיה אפשר לצאת מירושלים ביום חמישי?
מי שיש לו תנור נפט יכול לחמם את הבית, מי שאין לו יתעטף בכמה שמיכות ומעילים ויסגור את כל החלונות. (אם לא מסתדר בכל זאת שיתקשר למוקד חרום (או 106 או אפילו 101 וכדומה) ויגידו לו מה לעשות.מה עושים בלי חשמל?
איך מחממים את הבית?
איך מחממים אוכל?
יש כיריים חשמליות...קבוע כשיש שלג אין חשמל?מי שיש לו תנור נפט יכול לחמם את הבית, מי שאין לו יתעטף בכמה שמיכות ומעילים ויסגור את כל החלונות. (אם לא מסתדר בכל זאת שיתקשר למוקד חרום (או 106 או אפילו 101 וכדומה) ויגידו לו מה לעשות.
מי שיש לו כיריים גז מחמם אוכל עליהם, מי שאין לו - יאכל קר.
נראה לי שאמור לעבוד כמעט כרגיל...מה עם הרכבת קלה????
מידיעה?נראה לי שאמור לעבוד כמעט כרגיל...
היא נהפכת לסוג של מפלסת שלג
כתבה מ 2013מידיעה?
בגלל שבעיקרון יש עבודות בחלק מהקו
השאלה שלי היית כי בעקרון בערב יש עבודותכתבה מ 2013
למרות השלג: הרכבת הקלה פעלה כסדרה - חדשות JDN
השלג הכבד (יחסית) שירד בירושלים לא הפריע לתנועת הרכבות שפעלה כסדרה | הרכבת בנויה לנסיעה במצבי מזג האויר המשתנים והשלג שנערם לגובה נמוך לא הפריע לנסיעת הרכבת.www.jdn.co.il
השאלה שלי היית כי בעקרון בערב יש עבודות
מה שמעניין אותיביתר הקו הרכבת תפעל כסדרה.
להשאיר חלון פתוח לחמצן נקי!!!!!!!!!!!!!מי שיש לו תנור נפט יכול לחמם את הבית, מי שאין לו יתעטף בכמה שמיכות ומעילים ויסגור את כל החלונות. (אם לא מסתדר בכל זאת שיתקשר למוקד חרום (או 106 או אפילו 101 וכדומה) ויגידו לו מה לעשות.
מי שיש לו כיריים גז מחמם אוכל עליהם, מי שאין לו - יאכל קר.
לא קבוע, תלוי בכמויות. אם יש המון זה נערם על תשתיות חשמל והורס אותם.יש כיריים חשמליות...קבוע כשיש שלג אין חשמל?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט פ'
קכט פְּלָאוֹת עֵדְוֹתֶיךָ עַל כֵּן נְצָרָתַם נַפְשִׁי:קל פֵּתַח דְּבָרֶיךָ יָאִיר מֵבִין פְּתָיִים:קלא פִּי פָעַרְתִּי וָאֶשְׁאָפָה כִּי לְמִצְוֹתֶיךָ יָאָבְתִּי:קלב פְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כְּמִשְׁפָּט לְאֹהֲבֵי שְׁמֶךָ:קלג פְּעָמַי הָכֵן בְּאִמְרָתֶךָ וְאַל תַּשְׁלֶט בִּי כָל אָוֶן:קלד פְּדֵנִי מֵעֹשֶׁק אָדָם וְאֶשְׁמְרָה פִּקּוּדֶיךָ:קלה פָּנֶיךָ הָאֵר בְּעַבְדֶּךָ וְלַמְּדֵנִי אֶת חֻקֶּיךָ:קלו פַּלְגֵי מַיִם יָרְדוּ עֵינָי עַל לֹא שָׁמְרוּ תוֹרָתֶךָ: