השאלה אם יהיה שלג קטן ושלג גדול כמו פורים קטן ופורים גדול...שני חגים שיש רק בירושלים:
- ט"ו באדר
- שלג
לא אמור להיות. מודיעין עילית זה סביבות 300 מטר. אם יהיה עננות טובה אולי יהיה קצת שלג באויר.מה יה יה במודיעין עילית?
האם יש מי שיוכל לדווח ולשמח אותי ואת הילדים שלי,
שיהיה אצלנו משהו שהוא נראה, אולי, כאילו, בדמיון, דומה, לדבר הלבן היפה הזה? שיהיה לנו סיבה להעיר אותם בלילה ןלומר להם וואו בואו תראו יש כאן שלג?..
נו, מישהו?תכלס, אפשר לצאת לירושלים באזור השעה 3, ,4 אחה"צ והכבישים יהיו פתוחים? מה דעתכם?
כמובן אני לא כותב מתוך ידיעה. אבל מסברא אם יש לימודים עד 15:00 זה אומר שיש תחבורה עד 16:00נו, מישהו?
עד מתי אפשר לצאת לירושלים?
מה מצב התחבורה הציבורית?
זה רשמי מאתמולכמובן אני לא כותב מתוך ידיעה. אבל מסברא אם יש לימודים עד 15:00 זה אומר שיש תחבורה עד 16:00
באתונה, המציאות הפתיעה את החזאים או שהיתה בדיוק כפי התחזית?"אנחנו פליטים בארצנו"
כך אומרים נהגים באתונה שעומדים מעל 20 שעות בפקק
הצבא שם מחלק אוכל ושתייה לנהגים -
זה בדרך...
צפה בקובץ המצורף 1051185
לא להגזים...באתונה, המציאות הפתיעה את החזאים או שהיתה בדיוק כפי התחזית?
האם ידעו לצפות שם שלג בחופי הים? האם ידעו לצפות את כמויות השלג המטורפות?
ומה שמשליך אלינו - אולי גם אותנו המציאות הולכת להפתיע את התחזיות?
לפי מה שקראתי הפתיעה גם הפתיעה,באתונה, המציאות הפתיעה את החזאים או שהיתה בדיוק כפי התחזית?
יכול להיות מאד.אולי גם אותנו המציאות הולכת להפתיע את התחזיות?
תלוי מיהלילה לא הולכים לישון
לפי מה שעברתי שם - לא.יש מצלמות בנתיבי ישראל שכבר רואים שם שלג?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט פ'
קכט פְּלָאוֹת עֵדְוֹתֶיךָ עַל כֵּן נְצָרָתַם נַפְשִׁי:קל פֵּתַח דְּבָרֶיךָ יָאִיר מֵבִין פְּתָיִים:קלא פִּי פָעַרְתִּי וָאֶשְׁאָפָה כִּי לְמִצְוֹתֶיךָ יָאָבְתִּי:קלב פְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כְּמִשְׁפָּט לְאֹהֲבֵי שְׁמֶךָ:קלג פְּעָמַי הָכֵן בְּאִמְרָתֶךָ וְאַל תַּשְׁלֶט בִּי כָל אָוֶן:קלד פְּדֵנִי מֵעֹשֶׁק אָדָם וְאֶשְׁמְרָה פִּקּוּדֶיךָ:קלה פָּנֶיךָ הָאֵר בְּעַבְדֶּךָ וְלַמְּדֵנִי אֶת חֻקֶּיךָ:קלו פַּלְגֵי מַיִם יָרְדוּ עֵינָי עַל לֹא שָׁמְרוּ תוֹרָתֶךָ: