אבל אמרת שגם את לא הצלחת ?
לי זה כן עובד...
קיבלת כבר פעם אחת משכורת ממשרד החינוך?
אבל אמרת שגם את לא הצלחת ?
לי זה כן עובד...
תנסו את זה:איזה דפדפף ואיך אתה נכנס בדיוק ? מוזר ממש אני לא מצליח ניסית כמה דפדפנים ניקיתי מטמון וגלשתי בסתר ושום דר לא פתר לי את הבעיה זה מראה כאלו נטען ואז מסתובב העיגול של העמוד ללא הפסקה
הצלחת לבלבל אותי אמר שגם את לא הצלחת ואז כתבת שלך כן עובדלי זה כן עובד...
כתבתי בחיפוש בגוגל יוניק מערכת עובדי הוראה.
עכשיו ניסיתי שוב ולא הצלחתי.
ניסיתי פעם אחת ולא עבד.הצלחת לבלבל אותי אמר שגם את לא הצלחת ואז כתבת שלך כן עובד
לא עובד פתחתי פנייה מול נטפרי אולי יש קשר גם לסינון
יש לך סינון כל שהוא?ניסיתי פעם אחת ולא עבד.
ואז ניסיתי עם הקישור ששלחו כאן והצלחתי.
אני עם נטפרילא עובד פתחתי פנייה מול נטפרי אולי יש קשר גם לסינון
יש לך סינון כל שהוא?
לא פתח כלל ובצהרים פתח ונקע לאחר הסיסמאאני עם נטפרי
לא פתח כלל?
או ביקש ססימה לפורטל ואז נתקע?
עכשיו ניסיתי בדפדפן אדג' נפתח ודורש סיסמא ואז נתקעלא פתח כלל ובצהרים פתח ונקע לאחר הסיסמא
דרך גוגל.איזה דפדפף ואיך אתה נכנס בדיוק ? מוזר ממש אני לא מצליח ניסית כמה דפדפנים ניקיתי מטמון וגלשתי בסתר ושום דר לא פתר לי את הבעיה זה מראה כאלו נטען ואז מסתובב העיגול של העמוד ללא הפסקה
ידוע כמה זמן זה ייקח?היתה מתקפת סייבר על האתר של הפורטל
הם נתחילו להעלות אתר חדש לאוויר
אבל חלק עדיין תקול וגם לפעמים גם האתר החדש נתקע כאילו מציג דף ריק לחלוטין...
https://www.pc.co.il/featured/402583/כחודש לערך , כך ראיתי שמופיע אתר מידע על מתקפות סייברידוע כמה זמן זה ייקח?
הם כתבו בסוף השבוע שעבר שלא יהיה אפשר לגשת לפורטל בשל עבודות שדרוג (או משהו דומה)לא עובד הבנתי שבשל מתקפת סייבר יקח חודש עד שיחזור השירות
סיפור כיסוי למתקפת הסייברהם כתבו בסוף השבוע שעבר שלא יהיה אפשר לגשת לפורטל בשל עבודות שדרוג (או משהו דומה)
למנהלים הם שלוח כי הי מתקפת סייבר על חוות השרתים של הפורטלהם כתבו בסוף השבוע שעבר שלא יהיה אפשר לגשת לפורטל בשל עבודות שדרוג (או משהו דומה)
מורה שעובדת באופק וכן מ"מ למורה באופק אין חלוקה. זה אותו תעריף מא' אד ח'שכר מילוי מקום:
כיתות א'-ו' 38 שקל לשיעור
כיתות ז'-ח' 50 שקל לשיעור
בינתיים אופק ממילא לא באופקמורה שעובדת באופק וכן מ"מ למורה באופק אין חלוקה. זה אותו תעריף מא' אד ח'
זה לא כולל הרבה תוספות (לפחות לא באופק)שכר מילוי מקום:
כיתות א'-ו' 38 שקל לשיעור
כיתות ז'-ח' 50 שקל לשיעור
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: