קורונה שכר המורים...

shira bira

צוות הנהלה
מנהל
מנוי פרימיום
כתיבה ספרותית
קרן השתלמות ושנת שבתון זה היינו הך...
הבראה זה דבר שכל עובד מקבל... יש כאלו שבתלוש החודשי ויש כאלו שפעם בשנה...
ההבראה למורים היא בסכום גבוה יותר ומשום מה שכחתם לפרט כמה כסף זה קה"ש ואת העובדה שניתן לשחרר אותה כל שבע שנים.
ובקיצור מביך שהמורים מציגים את עצמם כחסרי תנאים בזמן שבמגזר הפרטי כל הנ"ל פשוט לא קיים.

דוד ידיד

משתמש רשום
ההבראה למורים היא בסכום גבוה יותר ומשום מה שכחתם לפרט כמה כסף זה קה"ש ואת העובדה שניתן לשחרר אותה כל שבע שנים.
ובקיצור מביך שהמורים מציגים את עצמם כחסרי תנאים בזמן שבמגזר הפרטי כל הנ"ל פשוט לא קיים.
אף אחד לא מציג את המורים כחסרי תנאים , אבל גם לא כעשירים היושבים על סיר הבשר !!!!!!!!!
תפסיקו לקנאות ולהוציא את כעסכם מימי הילדות על המורות , מי שרוצה יכלה לבוא להיות מורה, ולקבל את כל ההטבות המדהימות !!!!!!!!!!! ד"א מענין שרק בשידוכים פתאום כולם מבינים שהוראה זה לא מקצוע שווה ומכניס !!!!!!!!!!!!!!!!

shira bira

צוות הנהלה
מנהל
מנוי פרימיום
כתיבה ספרותית
אף אחד לא מציג את המורים כחסרי תנאים , אבל גם לא כעשירים היושבים על סיר הבשר !!!!!!!!!
תפסיקו לקנאות ולהוציא את כעסכם מימי הילדות על המורות , מי שרוצה יכלה לבוא להיות מורה, ולקבל את כל ההטבות המדהימות !!!!!!!!!!! ד"א מענין שרק בשידוכים פתאום כולם מבינים שהוראה זה לא מקצוע שווה ומכניס !!!!!!!!!!!!!!!!
אני רואה שאת/ה משתמש חדש ומכאן הניסוח....
אין טעם להידיין דיון לא ענייני.

תיקתוק

משתמש סופר מקצוען
אשמח לדעת איזו מורה מקבלת 15k ... מי שבאמת רוצה לבדוק את השכר המורות יכול לבדוק בקלות באתר https://tlush.edu.gov.il/Calculators/OldWorld בכל מקרה שכר מורה עבור 90% משרה {בחינוך העצמאי זה נחשב משרה מלאה וזה מתקבל אחרי הרבה מאוד שנים} שזה 24 שעות שבועיות + שעת התנדבות אחרי 10 שנות וותק, תואר ראשון ו16 גמולים {זה השיא} הוא 6684 ברוטו... וזה אמנם כולל חופשים אבל אין תוספת שכר לא על אסיפות הורים, תעודות, כתיבת מבחנים, בדיקת מבחנים, ארגון מסיבות, השתתפות בכל אירועי ביה"ס , עיסוק בקישוט, ועוד ועוד.....מי שמקנאה מוזמנת להתחיל ב7 שנות מילואי מקום עם משכורת של 3000 ממוצע, ואחרי 7-8 שנים לקבל תקן של 10-12 שעות עם משכורת של 2500 אבל עם כל ה"חופשות החלומיות"... מי שמתנדבת מוזמנת.. אפשר ליצור קשר בפרטי...
בכל מקרה לגופו של ענין המורות עובדות קשה בימים אלו לייצר חוברות וחומר לימודי יש מאין בתוך כמה ימים.... וגם הן עם הילדים בבית.... אז קצת צניעות מכל החכמותצפה בקובץ המצורף 621231
מצטרפת...
תכנון יומי לכל יום לתלמידים.
בדיקת נוכחות יומית מקוונת+תגובות איך אני מרגיש...
משימות ומטלות ולשלוח אלי לאחר ביצוע.
ועוד ועוד...
זמינות כל היום ועד שעות מאוחרות...
לא מתלוננת ח"ו אוהבת מאוד את העבודה ואת התלמידים שלי.
אבל חופש זה לא.

דיתי חן

משתמש מקצוען
מוזיקה ונגינה
אני לא מבינה בכלל את כל קטע ההשוואות.
כל אחד בעבודתו,
לכל עבודה יש את המעלות והחסרונות שלה.
לא כופים עלינו לעבוד במה שלא מתאים לנו (בתקוה :rolleyes: )
במקום שנתמקד במה שיש, אנחנו מחפשים את מה שאין.
לא חבל?

shira bira

צוות הנהלה
מנהל
מנוי פרימיום
כתיבה ספרותית
מצטרפת...
תכנון יומי לכל יום לתלמידים.
בדיקת נוכחות יומית מקוונת+תגובות איך אני מרגיש...
משימות ומטלות ולשלוח אלי לאחר ביצוע.
ועוד ועוד...
זמינות כל היום ועד שעות מאוחרות...
לא מתלוננת ח"ו אוהבת מאוד את העבודה ואת התלמידים שלי.
אבל חופש זה לא.
מאמינה לכן.
אגב אצלנו אין קול ואין עונה מטעם בתי הספר...
לא טלפון ולא דפי עבודה במייל. כלום.

Trouble Maker

משתמש מקצוען
מוזיקה ונגינה
אני יכולה להביא צילום של התלוש... קרובת משפחה שלי וזה בדוק!
דבר ראשון,
היא בטח אוטוטו בפנסיה, לפי הוותק שבטח יש לה
דבר שני
תשאלי אותה כמה כסף היא שילמה על כל התארים והגמולים שהובילו אותה לסכום הזה
דבר שלישי
הוראה, בשונה ממקצועות אחרים, היא עבודה שבהתחלה מזיעים עליה יופי בשנים המאוחרות נחים. ככה זה.
את הגלגולים ושינויי המקצועות ובתי הספר שהיא עברה היא בטח סיפרה לך....

שיר השירות

משתמש מקצוען
אני מתכנתת ואני מפרגנת לכם מכל הלב על החופשה
אבל מה איתנו העובדים במגזר הפרטי מי דואג שאנחנו נקבל את הכסף שלנו כשמוציאים אותנו לחופשה לא צפויה
ודרך אגב אם הן עובדות מהבית אז אין לי מה לאמר שיצליחו לעבוד עם כל המשפחה סביב הרגליים כמו כל עמ"י

אילה אחת

משתמש מקצוען
דבר ראשון,
היא בטח אוטוטו בפנסיה, לפי הוותק שבטח יש לה
דבר שני
תשאלי אותה כמה כסף היא שילמה על כל התארים והגמולים שהובילו אותה לסכום הזה
דבר שלישי
הוראה, בשונה ממקצועות אחרים, היא עבודה שבהתחלה מזיעים עליה יופי בשנים המאוחרות נחים. ככה זה.
את הגלגולים ושינויי המקצועות ובתי הספר שהיא עברה היא בטח סיפרה לך....
היא בת 50, עבדה תמיד באותו בי"ס וכבר שנים שהיא באותה משרה

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  108  פעמים

אתגר AI

תאומים • אתגר 145

לוח מודעות

למעלה