לא ענית על השאלה שלי,למה לא לפרגן למי שכן יש? לפחות שהם יהנו אם לי אין את הפריווליגיה...
בה טמונה התשובה לשאלה זו.
נערך לאחרונה ב:
לא ענית על השאלה שלי,למה לא לפרגן למי שכן יש? לפחות שהם יהנו אם לי אין את הפריווליגיה...
שוקלים. ונראה מה יהיה באמת, עד אז כולם ישכחו שמישהו סבל מהחופשה הכפויה הזאת. מתערבת שלא יקצצו להם בחופש הגדולבאוצר ובהסתדרות המורים שוקלים להחזיר את ימי הלימודים בחופש הגדול
אשליות.מי שריחם על המורים:
בחופש המורים ילמדו, ואנחנו ההורים ניסע לטייל....
באוצר ובהסתדרות המורים שוקלים להחזיר את ימי הלימודים בחופש הגדול
החופש הגדול יתקצר? במשרד האוצר ובהסתדרות המורים ישקלו בקרוב להחזיר את ימי הלימודים שמפסידים כעת התלמידים - בחופש הגדול.
מיום שישי האחרון הושבתו הלימודים בכל רחבי הארץ, ומהבוקר (ראשון) גם גני הילדים והחינוך המיוחד. מאחורי ההחלטה עומד הצורך למעט בהתקהלויות ולצמצם אפשרות להדבקה בנגיף הקורונה. בדיונים בין הסתדרות המורים למשרד האוצר הוחלט היום כי המורים יקבלו החודש את שכרם במלואו, למרות שהם לא מגיעים לכיתות. בין השאר ציינו בהסתדרות את העובדה כי המורים נדרשים ללמד מרחוק ולשמור על קשר רציף עם התלמידים.
בעוד שבועיים ייפגשו הצדדים כדי לדון באפשרות לקזז את ימי ההשבתה הכפויה על חשבון החופש הגדול. המשמעות - התלמידים והמורים ייפגשו בבתי הספר בחופש הגדול וישלימו את הפערים שהם פותחים עכשיו. מאקו.
זה באמת מעצבן...!לכל אלא שטוענים על חוסר פרגון.
תבינו לאף אחד לא אכפת שמורה x או y מקבל משכורת.
אכפת לנו מאיך שהמדינה מתנהלת.
רב האזרחים לא מעניינים אותה.
עשרות אלפי עסקים שמטמוטטים ביום אחד ואף אחד לא מתייחס.
מפריע לנו שהמדינה מתנהלת על ידי ועדים ולא בצורה שוויונית.
ולא(אתמול שאלת את שי באבד בנושא בערוץ 12 הוא אמר שזה לא זמן לפירונות כרגע. מעניין למה הוא לא אמר את זה להיסדתרות המורים)
????????????גם לעובדי צהרונים?
אם את שואלת אותי. לא.????????????
זה לא הכסף. זה הגישה.כולם טוענים שמשכורת של הוראה היא משכורת רעב.
לא נראה לי שבמשך השנה מישהו מקנא במורות.
עכשיו ההסדר הוא כולה על חצי חודש שזה אומר במקרה הטוב 3000-3500 ש"ח.
זה הרבה, אבל פחות או יותר ההבדל לחודש בין משכורת הוראה להייטק, אם לא חצי מההבדל..
נכון, כולנו עובדות הייטק, האמת הפנימית שלך לא הוכיחה את עצמה הפעםכולם טוענים שמשכורת של הוראה היא משכורת רעב.
לא נראה לי שבמשך השנה מישהו מקנא במורות.
עכשיו ההסדר הוא כולה על חצי חודש שזה אומר במקרה הטוב 3000-3500 ש"ח.
זה הרבה, אבל פחות או יותר ההבדל לחודש בין משכורת הוראה להייטק, אם לא חצי מההבדל..
יש אמת במה שכתבת כמו שכולנו עובדות הייטקצר לי אבל לא קלטתי מה הקשר לאמת פנימית..
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: