כן תמיד יש תשובות ותירוצים, רק שהשני צריך להביא ציק ביטחון לא אני.בשביל את זה המציאו את המושג "צ'ק ביטחון"
טוב אם הגענו לאופציה הזאת הכל מסתדר, כל העניין הוא לא להגיע למצב של ריב,או בית דין
לכאורה לכן פתח מכסי ביקורת...צריך מישהו שידע לזהות איפה לשמור, מהיכן נכנסים המים, לאן הצינורות אמורים ללכת ואיפה הנזילה הנראית. בצורה כזו ניתן להגיע לאינדיקציה מסוימת היכן הבעיה.
לא מכסה נזילותאין ביטוח / משכנתא על הדירה?
מתחת איזור שבין מטבח לחנוכיה.האם הנזילה היא מתחת מטבח? אמבטיה?
נוראמסקרן אותי האם זה שכתב כאן הוא העליון או מהקומה התחתונה
לא תמיד שווה לחסוך 1000 ש"ח על טיפול, ושמשנה הבאה תעלה הפרמיה בכמה מאות לשנה.אנחנו היה לנו בעיה כזאת הבאנו אינסטלטור ע"ח הביטוח עשה צילום גילה איפה הבעיה ותיקן אם יש לכם ביטוח זה יכול להיות נראה לי הכי קל נראה לי בכל אופן שהעליון לפי איך שזה נשמע יש אצלו את הבעיה
גם אני...אני מזדהה לגמרי עם הדירה למטה !!!
אם את מבית שמש יש לי להמליץ לך על אינסטלטור מאוד מקצועי, אולי כדאי להביא עוד חוות דעת של אינסטלטור מקצועי לפני שמוציאים כסף על מצלמה.שלום לכולם ומועדים לשמחה
עקב נזילה בין הדירה שלנו לשכנינו אשמח לשמוע מה מקובל
נכתב בכוונה בלי לומר מה הדירה שלנו ומה של השכן כדי לדעת מה באמת דעתכם.
מדובר בשתי דירות שאחת בדיוק מעל השניה, בבניין ישן יחסית
בדירה התחתונה התחיל כתם בתקרה שגדל עם השעות, והסיד מתחיל ליפול
בדירה העליונה הזמינו אינסטלטור שבדק ובדק ולא מצא שום בעיה. לסיכום אמר שצריך צילום תרמי (עולה כ1500 ש"ח) ואז לראות מאיפה זה ומה העבודה שכרוכה בתיקון.
איך ממשיכים?
עושים צילום או מביאים עוד אינסטלטור?
מי מביא את הצילום? הדירה התחתונה שזה אצלם? או הדירה העליונה שזה כנראה מגיע מהם?
מדובר בבניין ישן, כאמור, והיו מקרים של נזילות מוזרות מכיוונים שונים ועם עקיפות על קומות.
תודה מראש.
עדיין לאאת מבית שמש
מה הכוונה?לא מכסה נזילות
השאלה לא של מי הבעיהלא קראתי הכל כי מעבודה במחלקת תביעות ידוע לי שאין מושג של צנרת בתקרה. צנרת היא ברצפה.
כלומר, 99.9% שהצנרת של הדירה העליונה.
אם יש לו ביטוח צנרת שיפנה אליהם כבר בשלב זה, ואם יש לו צ'ג גם השכנים מלמטה מכוסים
קיים ביטוח, אבל לא על הצנרת.קיים ביטוח אבל אין כיסוי לנזקי מים?
בטוח? זה חלק מהמבנה.קיים ביטוח, אבל לא על הצנרת.
עד כמה שידוע לי-ענין של בחירה אישית.אלא מה מקובל לעשות בשלב הזה.
לקחת עוד אינסטלטור?
לצלם?
לכאורה בעל הדירה העליונה. אם יש צד לחשוב שזה מצנרת של כל הבנין ויש כסף בקופת הועד אפשר לנסות לבקש.מי משלם עד שיודעים אם זה של השכן העליון או הגג
לא הבנתי מה הבעיה.אלא מה מקובל לעשות בשלב הזה.
לקחת עוד אינסטלטור?
תודה,בס"ד אוכל להדריך איך לבדוק אם הנזילה היא מהמים (מהאספקה) או מהביוב
בדרך כלל זה שלמעלה אחראי על מה שמגיע מהחלק שלו ואם נוזל מלמעלה כנראה זה ממנואו בית דין
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט ת'
קסט תִּקְרַב רִנָּתִי לְפָנֶיךָ יי כִּדְבָרְךָ הֲבִינֵנִי:קע תָּבוֹא תְּחִנָּתִי לְפָנֶיךָ כְּאִמְרָתְךָ הַצִּילֵנִי:קעא תַּבַּעְנָה שְׂפָתַי תְּהִלָּה כִּי תְלַמְּדֵנִי חֻקֶּיךָ:קעב תַּעַן לְשׁוֹנִי אִמְרָתֶךָ כִּי כָל מִצְוֹתֶיךָ צֶּדֶק:קעג תְּהִי יָדְךָ לְעָזְרֵנִי כִּי פִקּוּדֶיךָ בָחָרְתִּי:קעד תָּאַבְתִּי לִישׁוּעָתְךָ יי וְתוֹרָתְךָ שַׁעֲשֻׁעָי:קעה תְּחִי נַפְשִׁי וּתְהַלְלֶךָּ וּמִשְׁפָּטֶךָ יַעֲזְרֻנִי:קעו תָּעִיתִי כְּשֶׂה אֹבֵד בַּקֵּשׁ עַבְדֶּךָ כִּי מִצְוֹתֶיךָ לֹא שָׁכָחְתִּי: