אמא לבובות
משתמש רשום
ברוריש גם גקוזי?
ברוריש גם גקוזי?
מה המחיר?בריכה בירושלים, הר שמואל, יפה חדשה ומיוחדת מעניין מישהו?
נראה לי שבעבר זה היה 450 לשעה (או 400)מה המחיר?
מה זה לא יקר?מישהוא יודע על בריכה וג'קוזי וסאונה בירושלים לחמשה אנשים בערך לא מדי יקר?
מכירה את הר שמואל, אשמח לעזור אם אוכל.מישהו מכיר :"אירוח בהר"-
בריכה פרטית ומקורה בהר שמואל - ליד ירושלים
ג'קוזי ומשחקי חצר,
אשמח לקבל המלצות
צימר מדהיםםםםם מומלץ מניסיון פעם בשנה אנחנו שםמישהו מכיר את המקום הזה ?? צימר במירון קיבלתי המלצה מחברה זה נראה טוב אבל קצת יקר הבנתי ששוה את המחיר אבל עדיין אשמח לקבל המלצות נוספות?
ענית לעצמךצימר מדהיםםםםם מומלץ מניסיון פעם בשנה אנחנו שם
מישהו מכיר את המקום הזה ?? צימר במירון קיבלתי המלצה מחברה זה נראה טוב אבל קצת יקר הבנתי ששוה את המחיר אבל עדיין אשמח לקבל המלצות נוספות?
החדרים מופרדים לגמרי או שיש אפשרות לראות את מי שבחדר השני?היינו בקריית הרצוג - אברבנאל
מושלםםםםם
יותר נהננו משלוש מקומות אחרים
הם גם ממש מפנקים
יש להם 2 חדרים אחד מהם עם בריכה
כשאני הייתי היא הבטיחה לי שלא יהיה מישהו בחדר השניהחדרים מופרדים לגמרי או שיש אפשרות לראות את מי שבחדר השני?
זו בריכת עמודים, שהעמודים מכוסים בעץ כזה, שנותן לזה מראה יותר טוב...יודעת להגיד מה גודל הבריכה?
איפה זה?שלווה בהר 0548208200
צימר מושלם.
בריכה מחוממת.סאונות...פינוקים.מקום נקי ממש
אפשר לשמוע פרטים?בריכה בירושלים, הר שמואל, יפה חדשה ומיוחדת מעניין מישהו?
@אשת אברך . אפשר קישור עדכני? הקישור מוביל אותי לאתר כללי של צימרים, האם הצימר עדיין קיים? רלוונטי? אשמח לתגובהצימר בתל אביב מקום מעולה בתל אביב יפו גם לפי שעות. ממליצה בחום מקום מאד אסטטי ולא יקר
@אשת אברך . אפשר קישור עדכני? הקישור מוביל אותי לאתר כללי של צימרים, האם הצימר עדיין קיים? רלוונטי? אשמח לתגובה
יש כאן כמה, לא יודע אם מעודכןאפשר לשמוע פרטים?
@אשת אברך . תודה,הפנטהאוז של תל אביב-הפנטהאוז| צפו בסיור המלא | צימר 360
הפנטהאוז של תל אביב מציע חופשה מפנקת עם שלוש סוויטות ייחודיות, בריכה, פינות ישיבה מעוצבות, ופינת גריל. מתאים לאירוח זוגות, משפחות ומסיבות עד 20 איש. בקרבת מקום יש חנויות, קניונים ומסעדות.www.tzimer360.co.il
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכג
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת אֵלֶיךָ נָשָׂאתִי אֶת עֵינַי הַיֹּשְׁבִי בַּשָּׁמָיִם:ב הִנֵּה כְעֵינֵי עֲבָדִים אֶל יַד אֲדוֹנֵיהֶם כְּעֵינֵי שִׁפְחָה אֶל יַד גְּבִרְתָּהּ כֵּן עֵינֵינוּ אֶל יי אֱלֹהֵינוּ עַד שֶׁיְּחָנֵּנוּ:ג חָנֵּנוּ יי חָנֵּנוּ כִּי רַב שָׂבַעְנוּ בוּז:ד רַבַּת שָׂבְעָה לָּהּ נַפְשֵׁנוּ הַלַּעַג הַשַּׁאֲנַנִּים הַבּוּז לִגְאֵיוֹנִים: