אשת אברך .
משתמש רשום
פרטי לגמרי.יש שם בריכה?
זה לא נראה פרטי
שלא יראו אותנו נכנסים ויוצאים...
יש אפשרות אפילו לא לפגוש את בעל המקום. היינו שם כמה פעמים. זה כניסה פרטית ומוצנעת
פרטי לגמרי.יש שם בריכה?
זה לא נראה פרטי
שלא יראו אותנו נכנסים ויוצאים...
זה נראה שלוש דברים נפרדים: פנטהאוז, גקוזי, בריכה.?
אם את רוצה יש לי מספר של בריכה בבית שמשאפשר פרטים?
לא . אנחנו לקחנו את הסוויטה עם הבריכה אין שם ג'קוזי. נראלי שיש ג'קוזי בסוויטה אחרת שאין בה בריכה(ממה שזכור לי כשבדקתי אז..)אפשר להיות גם בגקוזי וגם בבריכה?
יש ליד מודיעין צימר גם עם ג'קוזי וגם עם בריכה טוב לכם ליד מודיעין ?אני מחפשת במרכז
בריכהמה יש?
זה צימר מיוחד לחרדים. זה מאד מאד מוצנע. כן זה לד ערבים ( אגב כרגע כולם סגורים בתוך הכפר ..לא יודעת אם עוזר במשהו אבל בכל אופן חשוב לציין את זה . .. .. )זה ליד ערבים
וזה נראה לגמרי לא פרטי
כן ככה שמעתי, ברחוב אברבנאל בקרית הרצוג,מה צימר גקוזי בריכה?
לא היינו שםפרטים
אתם ממליצים?
מה המחיר?היינו בקריית הרצוג - אברבנאל
מושלםםםםם
יותר נהננו משלוש מקומות אחרים
הם גם ממש מפנקים
יש להם 2 חדרים אחד מהם עם בריכה
יקרררר1000 ללילה
700 ל 3 שעות
אם אני לא טועה
חשמונאים?יש בחשמונים
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכג
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת אֵלֶיךָ נָשָׂאתִי אֶת עֵינַי הַיֹּשְׁבִי בַּשָּׁמָיִם:ב הִנֵּה כְעֵינֵי עֲבָדִים אֶל יַד אֲדוֹנֵיהֶם כְּעֵינֵי שִׁפְחָה אֶל יַד גְּבִרְתָּהּ כֵּן עֵינֵינוּ אֶל יי אֱלֹהֵינוּ עַד שֶׁיְּחָנֵּנוּ:ג חָנֵּנוּ יי חָנֵּנוּ כִּי רַב שָׂבַעְנוּ בוּז:ד רַבַּת שָׂבְעָה לָּהּ נַפְשֵׁנוּ הַלַּעַג הַשַּׁאֲנַנִּים הַבּוּז לִגְאֵיוֹנִים: