בערך בכמה דירה בת 3 חדרים עתידה להיות שווה בעוד 4 חודשים?
אין מביא ונביא ולא תשבי
לא נראה שמישהו יועד כמו שאף אחד לא צפה אתעליית המחירים של עכשיו
בערך בכמה דירה בת 3 חדרים עתידה להיות שווה בעוד 4 חודשים?
אצולה עוד לא מתאכלס אלא אולי בעיקר יתאכלסשעכשיו מתאכלס
יש בנין אחד שגרים בו כבר באזור ה - 5 משפחות בניין נוסף עוד כמה משפחות כך שזה בהחלט נקרא שכבר התחיל להתאכלס.אצולה עוד לא מתאכלס אלא אולי בעיקר יתאכלס
איזה סוג אוכלוסיה גרה שם? ליטאים? חסידים? מעורב? והאם יש גם דירות גדולות ממש, 5,6 חדרים? בכמה הן נמכרות??
מהציבור הליטאי יהיה בערך 300 משפחות שזה יפה - הם בעיקר קנו שם דירותבעיקר חסדי ובפרויקט האצולה מדובר על לטאי אבל ממה שנראה זה יהיה גם רוב חסידי
בינתיים הגיעו רוב השוכרים חסידייגיעו הרבה ליטאים אחרי ט' באב
יש גם כאלו שסגרו ב2600-2800לא נראה לי שמישהו יודע כל אחד דופק מחירים מכיר מישהו שסגר שכירות ב3700
ומכיר מישהו שסגר ב 3100
אני מכיר שלוש חברה מבניין אחד שסגרו שלוש חמש מאותיש גם כאלו שסגרו ב2600-2800
לתשומת לבך!!!!
נתון מעניןלא יודע למה, עושה לי רושם חזק שמרבית האשכולות כאן בנושא "רמת אברהם" כבר מזמן אינם אשכולות מידע גרידא, אלא יותר "שיווק" בצורה זו או אחרת, החל מניסיון להורדת או העלאת מחירי השכירות, כנ"ל במחירי הדירות, הרכב אופי האוכלוסייה ועוד....
יכול להיות שיש דברים בגולא יודע למה, עושה לי רושם חזק שמרבית האשכולות כאן בנושא "רמת אברהם" כבר מזמן אינם אשכולות מידע גרידא, אלא יותר "שיווק" בצורה זו או אחרת, החל מניסיון להורדת או העלאת מחירי השכירות, כנ"ל במחירי הדירות, הרכב אופי האוכלוסייה ועוד....
שהוא רוצה בה...שהוא משוכנע בה.
אני לא בטוח שזה כךנתון מענין
שווה בדיקה
תכל'ס מה הנתונים האמיתיים לדעתך, לא לשיווק כמובן??????????שהוא רוצה בה...
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: