דרוש מידע שכונה חדשה במושב יסודות

אות באות

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עריכה תורנית
בדקתי אצל מישהו מקומי-
ועדת איכלוס היום היא לא חוקית, ולכן על מנת שתהא למושב השפעה על צביון הרוכשים הם מקבלים אותם כ'חברים' שותפים למושב, להכנס לשותפות עולה כסף והם גם רוצים שתהיה עם פנסיה מסודרת כדי שלא תיפול עליהם בעתיד.
כרגע מגיעים אנשים מכל הסוגים והמינים להתעניין, וקשה לדעת מה תהיה האוירה בעתיד.
מעבר לכך מי שרוכש עכשיו שיקח בחשבון שהוא הולך לגור תקופה ארוכה באתר בניה כיון שמדובר על למעלה מ100 בתים שייבנו בשלבים.
תודה רבה!

כל זה מעדות שמיעה. כדאי להתעניין ולקבל פרטים יותר מדוייקים אצל המשווקים.
נכון, אבל תמיד כדאי לקבל גם מידע מאנשים שאינם אינטרסנטים...

איש עברי

משתמש מקצוען
זה לא מתאים לכולם אבל מי שזה כן מתאים לו שידע שזה הזדמנות של פעם ב 50 שנה
אין באופק עוד ישוב חרדי שמתרחב

"""מודרנים""" הם לא אנשים נורמטיבים?!
לא כתבתי בכלל אם מודרנים הם אנשים נורמטיבים או לא.
כתבתי שהם לא חרדים נורמטיבים. וכלפי מי שמחפש אזור חרדי נורמטיבי, מאוד לא כדאי לדור בקרבתם.

אביל'ל

משתמש פעיל
בקיצור מתכוונים לשאול אם זה יהיה שכונה חרדית נורמטיבית או שכונה מודרנית.
עקרונית למי שזה משנה, מאוד כדאי לבדוק את הנקודה הזאת. כי הכיוון של המקומות הללו בדר"כ הוא כמו הצד השני שכתבתי (אא"כ יש ועדת איכלוס אמיתית, ובדר"כ באזורים קטנים אין כזו ועדה כי אין אינטרס כלכלי רחב).
"""מודרנים""" הם לא אנשים נורמטיבים?!
ניסיון ציני להכניס מילים שלא נאמרו ע"מ לייצר פרובוקציה...

הרשל'ה רב'ה

משתמש פעיל
מוזיקה ונגינה
הישוב "מיצד" בגוש עציון הוא ישוב חרדי לכל דבר ועניין, ויש הרבה תוכניות בניה מאושרות, ועוד בעתיד הקרוב.

arv

משתמש מקצוען
עיצוב גרפי DIP
כל מה שנכתב- יבנאל, נחליאל, תפרח ומיצד לא מתחילים להתקרב למיקום המרכזי של יסודות, במחילה.

הרשל'ה רב'ה

משתמש פעיל
מוזיקה ונגינה
מיצד זה לא מושב
זה יישוב עם צמודי קרקע
נראה לי שכתבת שאין עוד ישוב ולא מושב,
ולא כל מיצד היא צמודי קרקע, אפשר לומר שיש שם גם צמודי קרקע.

חיוך

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
צילום מקצועי
UX UI
D I G I T A L
כמה הון התחלתי דרוש?

בובה בי

משתמש פעיל
מה לגבי דירה להשקעה
אני סבור שבשכירות של חודשי הקיץ הלוהטים אפשר לכסות את המשכנתא לכל 12 חודשי השנה.
1 האם מדובר בבניין עם כמה דירות?
2 האם הם מוכנים למכור למשקיענים?
3 כמה מטר שטח בנוי? כמה החצר בכל דירה?
אם יש למישהו מידע זה מאוד יעזור.
תודה רבה

lizi_g

משתמש פעיל
סדר גודל של 170.190 מ"ר ב2 קומות על מגרש של 350 מ"ר כך שהגינה היא 230 מ"ר בערך מחיר סביב ה3m .
יש גם חד משפחתי מגרש 500 מ"ר בנוי 210 מר . באיזור ה3.300
בערך זה הפרטים

בובה בי

משתמש פעיל
הדירות כבר בבניה או על הנייר?
יש לך מושג עם יש שם לווי בנקאי כך שאפשר להוציא משכנתא רגילה?
מספר/מייל משרד מכירות?

lizi_g

משתמש פעיל
היה פרסום ביתד של יום שלישי או שתנסו להתקשר למשרד של ההישוב.
הבנתי שגמרו פיתוח של הקרקע.
משכנתה אפשר להוציא בגדול בדיוק לומר לך פרטים אין לי מידע.

לגבי דירה להשקעה קצת מענין מה שאתה כותב אני ישמח אם תוכל להסביר איך זה בדיוק יוצא השקעה שוה?

בובה בי

משתמש פעיל
אנחנו שכרנו דירה ביסודות פשוטה ודי ישנה אבל נקיה ואנושית בסכום של 4000 ש"ח ללילה תיקח בחשבון 2 דירות =8000 כפול רק 25 ימים בשנה =200,000 ש"ח בשנה שזה מעל 16,600 לחודש בתרגום למשכנתא תוריד 30 אחוז מ-3 מליון יוצא 2,100,000 משכנתא ההחזר החודשי לפי חישוב יקר 500 ל-100,000 יוצא החזר חודשי 10,500
הבנת אם לא נחזור על זה שוב.

• תודה
Reactions: 291

בובה בי

משתמש פעיל
אנחנו שכרנו דירה ביסודות פשוטה ודי ישנה אבל נקיה ואנושית בסכום של 4000 ש"ח ללילה תיקח בחשבון 2 דירות =8000 כפול רק 25 ימים בשנה =200,000 ש"ח בשנה שזה מעל 16,600 לחודש בתרגום למשכנתא תוריד 30 אחוז מ-3 מליון יוצא 2,100,000 משכנתא ההחזר החודשי לפי חישוב יקר 500 ל-100,000 יוצא החזר חודשי 10,500
הבנת אם לא נחזור על זה שוב.
מה שטוב בהשקעה היא. שהאזור חרדי ואתה מתעסק עם סוג אנשים שאתה מכיר, ולא דירות בלונדון מושכר לסטודנטים כמו שכל משקיע מתחיל יודע את הפיתוי וחווה אחר כך את האכזבה בקיצור זה (חלק מ)דעתי אני יודע שיש עוד דעות ואני פתוח להצעות טובות יותר.

• תודה
Reactions: 291

lizi_g

משתמש פעיל
אתה רק שוכח שניהול זה 25% ורשות המיסים אוכלת אותך בלי מלח .
לגבי דירה ב4000 ללילה אתה נסחפת לגמרי המחירים ביסודות למיטה 150 ש"ח זה הרבה גם אם תקבל כזה סכום יש לך שם 2 דירות של 85 מ"ר שזה לערך 7 מיטות כך שיש לך 14 מיטות ל2 דירות שזה 2100 ללילה ולא 8000 ללילה .
אין טעם לכתוב בזלזול "הבנת אם לא נחזור על זה שוב".
אני נפשתי כמה פעמים ביסודות וגם ביד בנימין שזה יותר יוקרתי ושם זה 150 ללילה למיטה.

אבל בוא תסביר לי את עצמך בצורה ענינית איך שילמת 4000 ללילה מה קיבלת בתמורהה אשמח שתחכים אותי.

בובה בי

משתמש פעיל
הדירה הייתה 7 חדרי שינה קטנים מאוד בכל חדר 3/4 מיטות חלק גדול היו מיטות קומתיים, כל המיטות יחד 30+, ישנו גם על מזרונים על הרצפה, חצר 40-30 מטר וזהו +/-.
אני מאמין שכשיש חצר אז סגירת מרפסות היא אופציה בכלל לא מופרחת.
טוב בקיצור לא אמרתי לרוץ על זה בעניים עצומות, אבל לבדוק נראה לי מאוד שווה יש כאן איזו שהיא אופציה מעניינת.
לגבי הניהול תחשוב בעצמך איך כ"א מסתדר. (יש- שחור/לבן/אפור?!).

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קיט ת'

קסט תִּקְרַב רִנָּתִי לְפָנֶיךָ יי כִּדְבָרְךָ הֲבִינֵנִי:קע תָּבוֹא תְּחִנָּתִי לְפָנֶיךָ כְּאִמְרָתְךָ הַצִּילֵנִי:קעא תַּבַּעְנָה שְׂפָתַי תְּהִלָּה כִּי תְלַמְּדֵנִי חֻקֶּיךָ:קעב תַּעַן לְשׁוֹנִי אִמְרָתֶךָ כִּי כָל מִצְוֹתֶיךָ צֶּדֶק:קעג תְּהִי יָדְךָ לְעָזְרֵנִי כִּי פִקּוּדֶיךָ בָחָרְתִּי:קעד תָּאַבְתִּי לִישׁוּעָתְךָ יי וְתוֹרָתְךָ שַׁעֲשֻׁעָי:קעה תְּחִי נַפְשִׁי וּתְהַלְלֶךָּ וּמִשְׁפָּטֶךָ יַעֲזְרֻנִי:קעו תָּעִיתִי כְּשֶׂה אֹבֵד בַּקֵּשׁ עַבְדֶּךָ כִּי מִצְוֹתֶיךָ לֹא שָׁכָחְתִּי:
נקרא  4  פעמים

אתגר AI

בעלי חיים בראשי תיבות • אתגר 134

לוח מודעות

למעלה