בחור בן תורה
משתמש צעיר
מי צריך היום לוח עברי
פעם הבאה פשוט תעשה "צטט הודעה" שנדע על מה אתה מדברהכונה שכבר כמה פעמים אתה כבר משתמש בלוח העברי מאשר המצלמה ואם יש לך ראיון יותר טוב תעדכן נראה לי שעדיף שיהיה מצלמה
מי צריך היום לוח עברי
פעם הבאה פשוט תעשה "צטט הודעה" שנדע על מה אתה מדברהכונה שכבר כמה פעמים אתה כבר משתמש בלוח העברי מאשר המצלמה ואם יש לך ראיון יותר טוב תעדכן נראה לי שעדיף שיהיה מצלמה
כתבתי כבר מה הפתרוןהכונה שכבר כמה פעמים אתה כבר משתמש בלוח העברי מאשר המצלמה ואם יש לך ראיון יותר טוב תעדכן נראה לי שעדיף שיהיה מצלמה
ואז אין לוח עברי
עדיף לשנות תפריט אם תוכנה ושלום ואז לשנות את הקיצורים במקום למחוק
מישהו יודע איך יוצרים ערכת נושא?
אני יודע שאפר דרך התוכנה של הבלוטוס אבל אני לא יודע בדיוק הצלחתי לערוך אבל אף פעם לא ניסתי להכיןמישהו יודע איך יוצרים ערכת נושא לC2?
מה זאת אומרת?אני יודע שאפר דרך התוכנה של הבלוטוס אבל אני לא יודע בדיוק הצלחתי לערוך אבל אף פעם לא ניסתי להכין
זה נמצא בישומיםאיך ניגשים לאפליקציות ולמשחקים שהעברתי למכשיר
עברתי על המדריכים פה ולא הצלחתי....
זה אמור להיות בתפריטאיך אני מגיע לישומונים
אני רואה אותם דרך הסייר אבל לא מצליח להפעיל אותם
איזה פלאפון יש לך? C2?איך ניגשים לאפליקציות ולמשחקים שהעברתי למכשיר
עברתי על המדריכים פה ולא הצלחתי....
אני לא יודע, לי יש סי 2 וזה נמצא בתפריט - יישומים ואם יש כרטיס זיכרון אז בכרטיסיש לי את ה C2 המקורי הישן מלפני כמה שנים
(התשו' מופנית על השאלה מקודם
פשוט אני לא מצליח לצטט הודעות משהו פה עם החסימה מעצבן)
מישהו יודע איך יוצרים ערכת נושא לC2?
תודה רבה,מדריך | יצירת ערכת נושא לנוקיה
בס"ד מדריך להכנת ערכת נושא לנוקיה n.t.h ע"י תוכנת BlueFTPֻֻֻֻֻֻֻֻֻֻֻ לחץ blueftp-abaye-he[1].jar כדי להוריד את התוכנה לפאלפון אחרי שפתחת (בפלאפון נוקיה) במי...mitmachim.topיישומים | הכנת ערכת נושא לנוקיה
שמים את הקובץ של הערכה במחשב,מקליקים מקש ימני בוחרים הכל בעזרת ctrl+a ואז לוחצים על בוחרים לאיפה לחלץ.נכנסים לתיקייה המחולצת,ומחליפים את התמונות רק שישארו ...mitmachim.top
יש פה כמה וכמה כאלהתודה רבה,
האם מישהו יודע איך עושים תמונת רקע עם שעון?
זהו, להתייאש???תודה ענקית למי שהעלה משחקים לפלאפון נוקיה!
מזה באסה עד שהתלהבתי והורדתי וחילצתי רוב האפליקציות של המשחקים כותב לי :אפליקציה זו לא נתמכת"
השאלה מדוע חלק כן נפתחים וחלק לא, האם יש אפשרות לסדר את זה ע"י שמשנים תקובץ למשהו אחר
שאלה זו מופנית לגאונים שבתוכינו, ולמי שטוב בנוקיה, ושוב אין מילים!!!!!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: