שיתוף קבצים לנוקיה c2-01

מצב
הנושא נעול.

אלישי

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
אגב ראיתי פלאפון ישן של סוני אריקסון (סליידר) שיש שם מובנה בתפריט מפות גוגל בדיוק כמו שהעלה @מתעניין.. רק גירסה חדשה יותר V3.0, והיה לו שם מפות בעברית (לא זוכר אם התפריט גם בעברית), האם יש למישהו מושג אם אפשר להוציא את זה משם.
הפלאפון נמצא תחת ידך?

דוב2

משתמש צעיר
לא כרגע, אם יש סיכוי טוב אנסה להסיג אותו (וגם מסתמא צריך כבל משונה, או שמספיק דרך בלוטוס).
@אלישי לך מתאים לדעת איך להכניס מפות לאחד מהיישומים שהובאו כאן (ואיפה משיגים אותם),
תודה

אלישי

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
האמת שלא בדקתי כ"כ כי ליבי אמר לי שצריכים אינטרנט בשביל זה, (מה שלכאורה אמת) ולכן לא בדקתי את העניין כלל.
אם מישהו יביא יישום ויטען שזה עבד לו ללא אינטרנט כלל אתחיל אולי לבדוק את היישום ולחקור אותו לעומק.
עוד סיבה שלא בדקתי היא, מכיוון שכל היישומים הללו מיועדים למכשירים שכבר לא נמצאים בשוק הכללי זה כמה שנים טובות, אז מסתבר ששרתי המפות אשר שם נמצאים המפות ומסדי הנתונים, כבר מזמן מושבתים.. (בדיוק כמו שקרה למפות נוקיה בעצמם).

tzm7700

משתמש חדש
שלום רציתי לשאול עם למישהו יש את הגירסאות לעורך התפריטים לנוקיה 208 אי צריך 1 כשר אחד נגן ומצלמה בתודה רבה מראש

אלישי

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
אשלח לך בפרטי

נערך לאחרונה ב:
  • תודה
Reactions: aeb

דוב2

משתמש צעיר
האמת שלא בדקתי כ"כ כי ליבי אמר לי שצריכים אינטרנט בשביל זה, (מה שלכאורה אמת) ולכן לא בדקתי את העניין כלל.
אם מישהו יביא יישום ויטען שזה עבד לו ללא אינטרנט כלל אתחיל אולי לבדוק את היישום ולחקור אותו לעומק.
עוד סיבה שלא בדקתי היא, מכיוון שכל היישומים הללו מיועדים למכשירים שכבר לא נמצאים בשוק הכללי זה כמה שנים טובות, אז מסתבר ששרתי המפות אשר שם נמצאים המפות ומסדי הנתונים, כבר מזמן מושבתים.. (בדיוק כמו שקרה למפות נוקיה בעצמם).
א. דיברתי עם החבר, הוא אומר שבשביל לעדכן את המפות הוא התחבר עם WIFI לאינטרנט, ואח"כ זה עובד גם בלי חיבור, כך שזה כן שווה בדיקה (הוא אמר שכן התאפס לו פעם כשעשה פעולה כלשהיא אבל לא זכר מה בדיוק).
ב. זה אומר שהשרתים כן תומכים במפות של זה (מדובר בgoogle maps, כך שזה נשמע יותר נגיש ורלוונטי ממשהו כמו נוקיה).
תודה @אלישי באם תוכל.

אלישי

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
אוקיי, השאלה היא האם היישום הזה יתמוך גם במכשירי סימביאן S40 שזה נוקיה C2.
כי היה לי בעבר יישום כזה ששקל רק 92 KB וזה היה כמובן רק קישור לדפדפן וכן עוד כמה יישומים בסגנון כזה.

אין דופי

משתמש סופר מקצוען
מכיון שאני רואה שהנושא לא יורד מסדר האשכול, אשאל את זה:
למה נצרך לכם יישום המפות (גם אם נצא מנקודת ההנחה שהוא לא צריך אינטרנט) - אם לניווט הוא לא יועיל? הרי צריך התקן GPS חיצוני בשביל זה.

אלישי

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
ראשית כל, נוקיה C2 יכולה להתחבר להתקן GPS חיצוני דרך בלוטוס'.
שנית כל, מה שנראה לי זה, שרוצים את היישום פשוט בכדי שיהיה מפות בפלאפון ללא צורך כ"כ בניווט אלא ללמידת הארץ...

לבלוב

משתמש מקצוען
פרסום וקופי
מוזיקה ונגינה
עריכה תורנית

יש תוכנה שנקראת ‏btinfo‏ המתאימה לנוקיה שנותנת לך אפשרויות להתחבר למכשיר אחר ולבצע בו מגוון אפשרויות (להפעיל בו מצלמה-יישומים-כל הלחצנים) וביניהם יש אפשרות לכבות את הבלוטוס של המכשיר השני.
האם יש לך את זה?
והאם זה עובד על 208 גם?

אלישי

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
על C2 זה גם לא עובד לגמרי אלא ישנם פונקציות מסוימות שעדיין עובדות עם אותם פרוטוקולים של הפלאפונים היותר ישנות..

דוב2

משתמש צעיר
מכיון שאני רואה שהנושא לא יורד מסדר האשכול, אשאל את זה:
למה נצרך לכם יישום המפות (גם אם נצא מנקודת ההנחה שהוא לא צריך אינטרנט) - אם לניווט הוא לא יועיל? הרי צריך התקן GPS חיצוני בשביל זה.
יש לי שבב ניווט בראש כך שאני ידע לנווט את עצמי ברגע שיהיה לי מפה בכיס...:) (להיכן הגיע הדור..)

נערך לאחרונה ב:

דוב2

משתמש צעיר
אוקיי, השאלה היא האם היישום הזה יתמוך גם במכשירי סימביאן S40 שזה נוקיה C2.
כי היה לי בעבר יישום כזה ששקל רק 92 KB וזה היה כמובן רק קישור לדפדפן וכן עוד כמה יישומים בסגנון כזה.
מה שהביא @מתעניין.. (וזה גם מה שראיתי בסוני אריקסון) נפתח בנוקיה רק נתקע, כך שזה נראה שנתמך רק חסר לו משהוא, וגם בסוני הכל שם ישומי JAR, ולפי מעשה הסוני זה אמור לעבוד גם כשאין חיבור.
ויש גם את היישום שאני העליתי היום (באתר שהורדתי אותו יש את זה בהמון גירסאות להרבה מכשירים) שנפתח בנוקיה ונראה הכל עובד רק אין מפות בפועל.

זבון וזבין

משתמש מקצוען
האם יש לך את זה?
והאם זה עובד על 208 גם?

יש לי את זה (בעברית) אך אני לא מצליח (בגלל הדפדפן שלי) להעלות את זה.

עובד מצוין גם בסי 2 וגם ב 208.

‏(מה ש @אלישי כתב שלא כל הפונקציות נפתחות זה תלוי במכשיר שאליו מתחברים)

זבון וזבין

משתמש מקצוען
אם יש אפשרות למישהו להעלות את היישום "חדשות והצעות" הנמצא בנוקיה 208 בבקשה ?

‏(אולי אצליח לערוך אותו שייתן גישה למקומות אחרים בתפריט וכן לתיקיות שונות-דבר שיעזור מאוד למכשירים כשרים).

זליג פוקס

משתמש פעיל
מוזיקה ונגינה
המשתמש נחסם
אם יש אפשרות למישהו להעלות את היישום "חדשות והצעות" הנמצא בנוקיה 208 בבקשה ?

‏(אולי אצליח לערוך אותו שייתן גישה למקומות אחרים בתפריט וכן לתיקיות שונות-דבר שיעזור מאוד למכשירים כשרים).
דבר ראשון זה רעיון גאוני דבר שני יש לי 208 תומך אבל אין לי מושג איך אני מעתיק את היישום, ניסתי להוריד אותו עוד פעם דרך האנשי קשר והוא לא נתן לי

זבון וזבין

משתמש מקצוען
אני כן הצלחתי להוריד אותו דרך האנשי קשר (ע"י הורדה וכשהוא עומד על 0 שניות להוציא את הסוללה-לפני שמספיק לכתוב ההורדה נכשלה-מדובר על דיוק של חצי שניה) אך הוא נעול ואני לא מצליח לפתוח אותו ע"י חילוץ מ-zip .
כמו כן הצלחתי להוריד ממנו (כמו מכל שאר יישומי ומשחקי מערכת של נוקיה) את ההגנה שלא מרשה למחוק או להעתיק/להעביר את היישום (ע"י יצירת קובץ עם אותו שם בדיוק למשל tips_EUF.jar והעברתו יחד עם קובץ נוסף לתיקיית היישומים-שאז נכתב על המסך שקובץ אחד הועבר ושאר הקבצים לא הועברו עקב שם דומה שנמצא כבר בתיקייה-פעולה זו מבטלת את ההגנה על היישום הנ"ל) אך הוא מרשה לו להעתיק רק לתיקיית משחקים או תיקיה פנימית אחרת ולא לכרטיס זכרון.

כך שלמעשה עדיין אין לי את הקובץ הנ"ל

לדעתי מי שמתחבר לו ה-208 ל-mobimb יצליח להוריד את הקובץ (לא המקורי אלא המועתק לתיקיית משחקים ע"י נסיון דריסת הקובץ כפי שרשמתי למעלה).

סלוטייפ

משתמש חדש
סליחה שאני מתערב ושלא ממין העניין אבל מי יודע איך פותחים יישומים בc2 כשר כאשר יש אפשרות להכניס כרטיס זכרון
יתכן שכבר דובר מזה בעבר אבל אני לא מוצא אשמח אם מישהו יקשר אותי למקום המתאים

מצב
הנושא נעול.

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  59  פעמים

לוח מודעות

למעלה