שיתוף קבצים לנוקיה c2-01

מצב
הנושא נעול.

זבון וזבין

משתמש מקצוען
סליחה על העלאת שאלה שנשאלה כבר אך עדיין לא ענו עליה:

האם ואיך אפשר לעדכן יישום למצב ‏ROOT‏ בלי לצרוב גירסא בפלאפון עצמו ?

‏(יעזור מאוד לעשות יישום ‏BlueFTP‏ שייכנס לקבצים באופן חלק)

זבון וזבין

משתמש מקצוען
שלום, אני מחפש הרבה זמן תוכנה שמתחברת דרך הבלוטוס ל C2 ואז אפשר לכבות ולהדליק את הבלוטוס מתי שרוצים,
ואולי אפשר גם אפילו לעדכן את גרסת הבלוטוס, מישהו יודע על כך משהו? תזכו למצוות.

יש תוכנה שנקראת ‏btinfo‏ המתאימה לנוקיה שנותנת לך אפשרויות להתחבר למכשיר אחר ולבצע בו מגוון אפשרויות (להפעיל בו מצלמה-יישומים-כל הלחצנים) וביניהם יש אפשרות לכבות את הבלוטוס של המכשיר השני.

נערך לאחרונה ב:

אלישי

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג

יש תוכנה שנקראת ‏btinfo‏ המתאימה לנוקיה שנותנת לך אפשרויות להתחבר למכשיר אחר ולבצע בו מגוון אפשרויות (להפעיל בו מצלמה-יישומים-כל הלחצנים) וביניהם יש אפשרות לכבות את הבלוטוס של המכשיר השני.
האם זה לא מכבה אצלו גם את האנטנות שיחה?

זבון וזבין

משתמש מקצוען
האם זה לא מכבה אצלו גם את האנטנות שיחה?

מכבה..
אך מכבים את המכשיר ומפעילים שוב והאנטנה מופעלת והבלוטוס כבוי.

‏(זה בעיקר טוב למי שיש לו מכשיר כשר ושכח את הקוד לשחזור הגדרות או שיש לו הרבה הגדרות ששינה ורוצה לכבות את הבלוטוס)

זליג פוקס

משתמש פעיל
מוזיקה ונגינה
המשתמש נחסם
מכבה..
אך מכבים את המכשיר ומפעילים שוב והאנטנה מופעלת והבלוטוס כבוי.

‏(זה בעיקר טוב למי שיש לו מכשיר כשר ושכח את הקוד לשחזור הגדרות או שיש לו הרבה הגדרות ששינה ורוצה לכבות את הבלוטוס)
איך קוראים לאופציה הזאת שמכבה את הבלוטות?

tzm7700

משתמש חדש
רציתי לשאול איך אני משנה EMI במכשיר סמסונג יאנג 1? מישהוא יודע?

כוספים למשיח

משתמש צעיר
סליחה על העלאת שאלה שנשאלה כבר אך עדיין לא ענו עליה:

האם ואיך אפשר לעדכן יישום למצב ‏ROOT‏ בלי לצרוב גירסא בפלאפון עצמו ?

‏(יעזור מאוד לעשות יישום ‏BlueFTP‏ שייכנס לקבצים באופן חלק)
אולי פה

דוב2

משתמש צעיר
יש לי מפות גוגל לנוקיה אני מעלה לכאן אבל זה באנגלית אז כל מי שיודע משהו על תרגום יישומי JAR שיעדכן אותי.
זה דחוף! אפשר גם במייל הזה
<לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>
בעניין המפות גוגל שהעלה @מתעניין.. לעיל.
אצלי זה מבקש חיבור לאינטרנט ולא ממשיך ליישום, אולי אם יהיה בתוך מפות שכבר הורדו זה יעבוד.
יש מישהו שזה עובד לו?
אשמח מאוד לשמוע.

איך אני מוריד את ה MP3
איך אני מוריד את הסיומת
,
להגדיר בתצוגה שיופיעו סיומות של קבצים מוכרים ואז בשינוי שם הרגיל
סדר>אפשרויות תקיה וחיפוש>תצוגה>להוריד את וי מהסתר סיומות מוכרות

נערך לאחרונה ב:
איך אני מגדיר את זה?
איפה
במחשב או בפלאפון?
[בתודה מראש]
במחשב
בווינדוס 7
סדר(בצד ימין של החלון)>אפשרויות תקיה וחיפוש>תצוגה>להוריד את וי מהסתר סיומות מוכרות
בווינדוס 10 זה דומה אבל אין לי אז אני לא זוכר בע"פ

דוב2

משתמש צעיר
יש לי מפות גוגל לנוקיה אני מעלה לכאן אבל זה באנגלית אז כל מי שיודע משהו על תרגום יישומי JAR שיעדכן אותי.
זה דחוף! אפשר גם במייל הזה
<לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>
@מתעניין.. אצלך זה עובד רק באנגלית? הוא מציג לך מפות?
אשמח לעזרה, ממי שעובד לו.

אביץ קריש

משתמש רשום
עיצוב גרפי

דוב2

משתמש צעיר
אני מעלה עוד יישום של מפות שכן נפתח לי רק בלי מפות בפנים, אם מישהו יודע איך מעדכנים את המפות או האם יש אפשרות להכניס קובץ עם מפות, זה יעזור מאוד.

אגב ראיתי פלאפון ישן של סוני אריקסון (סליידר) שיש שם מובנה בתפריט מפות גוגל בדיוק כמו שהעלה @מתעניין.. רק גירסה חדשה יותר V3.0, והיה לו שם מפות בעברית (לא זוכר אם התפריט גם בעברית), האם יש למישהו מושג אם אפשר להוציא את זה משם.

קבצים מצורפים

• mgmaps_n95-1_42_01.zip
    KB 319.4 · צפיות: 122

אביץ קריש

משתמש רשום
עיצוב גרפי
אני מעלה עוד יישום של מפות שכן נפתח לי רק בלי מפות בפנים, אם מישהו יודע איך מעדכנים את המפות או האם יש אפשרות להכניס קובץ עם מפות, זה יעזור מאוד.

אגב ראיתי פלאפון ישן של סוני אריקסון (סליידר) שיש שם מובנה בתפריט מפות גוגל בדיוק כמו שהעלה @מתעניין.. רק גירסה חדשה יותר V3.0, והיה לו שם מפות בעברית (לא זוכר אם התפריט גם בעברית), האם יש למישהו מושג אם אפשר להוציא את זה משם.
אבדוק את זה ואענה לך תשובה כשאבין ובככל מקרה תודה רבה

מצב
הנושא נעול.

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  60  פעמים

לוח מודעות

למעלה