איך מגיעם לעריכת מניפסט?5אני לא יכול להעלות, אבל כשיש לי את שתי קבצי המיניפסט של שתי היישומים איזה שורות אני צריך להעתיק מאחד הקבצים לקובץ השני בשביל שהוא יעבוד עם שתיהם ביחד
איך מגיעם לעריכת מניפסט?5אני לא יכול להעלות, אבל כשיש לי את שתי קבצי המיניפסט של שתי היישומים איזה שורות אני צריך להעתיק מאחד הקבצים לקובץ השני בשביל שהוא יעבוד עם שתיהם ביחד
תקרא את כל השרשור.. בין כל ים החומר כאן מופיע תשובות לכל השאלות ששאלת..איך מגיעם לעריכת מניפסט?
תכלס אין מישהו שיכול לעשות שהיישום יעבוד גם בסי 2? זה יכול ליהות רעיון פצצה כי אז יוכלו להגיע להגדרות הקיצורים דרך היישום ולא יצטרכו לשנות תפריט
לא משנה תעלה משהו שעבד על 208 בבקשהLMMPC זה התוסף לתוכנת MOBIMB שבותאם ל-208 ועוד כמה מכשירים חדשים.
צריכים להדביק את זה בנתיב:
C:\Program Files (x86)\Common Files\LogoManager
או:
C:\Program Files\Common Files\LogoManager
דרייבר מותאם לבלוטוס', אין לי משהו מוגדר כי כל בלוטוס עובד אחרת קצת.
כאן יש לכם את התוכנה שתתמוך ב-208 ללא בעיות.לא משנה תעלה משהו שעבד על 208 בבקשה
תוד"ר!
היה כאן בעבר,כמו שאמרו,אך יש בעיה הוא מבקש אישור לקרוא נתונים איזה 17 פעמים כשנכנסים לגלריה (על כל תיקיה) ולא כמו הblueftp שרק פעם אחת.יש דרך לפתור?יש למישהו עורך טקסט
אפילו פשוט- בל כל מיני הוספות שעובד בנוקיה סי 2?
אם אפשר לשלוח למייל או להעלות לכאן
<לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>
אכן העליתי בעבר,היה כאן בעבר,כמו שאמרו,אך יש בעיה הוא מבקש אישור לקרוא נתונים איזה 17 פעמים כשנכנסים לגלריה (על כל תיקיה) ולא כמו הblueftp שרק פעם אחת.יש דרך לפתור?
דרך אגב,בעבר עלתה איפושהוא הדרכה איך עושים שצינתוקים לא ירעישו,והעלו ישום לc2 לחיתוך שירים...
יש למישהו?
חסום לי...
איפה חסום?חסום לי...
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: