אם מישהו יכול להעלות גירסה ל c2 שיש שם אפשרות לשינוי קיצוריםוהגירסה נראת כשרה
אם מישהו יכול להעלות גירסה ל c2 שיש שם אפשרות לשינוי קיצוריםוהגירסה נראת כשרה
ורק באותיות קטנות כי באותיות גדולות זה לא עובד.שם התיקיה צריך להסתיים ב-L לא ב-i
עיין בפורום זה https://forum.shmuel.net/אם מישהו יכול להעלות גירסה ל c2 שיש שם אפשרות לשינוי קיצוריםוהגירסה נראת כשרה
לא יודע למה, אבל MobiMB לא קוראת לי את הפלאפון.כן, ישנם כל מיני קבצים שתופסים מקום בפלאפון אך בגלריה לא תמצאם.
ב-MobiMB תמצא אותם באחד מתתי התיקיות ב-C:.
(למשל אם הגדרתם תמונה לאיש קשר, ומחקת את האיש קשר, התמונה יישאר איפשהו בזיכרון הפלאפון, אך בדוגמא הזאת, הפלאפון כן "תדווח" לך שזה תופס מקום תחת תמונות.)
כןהתקנתי את Nokia PC Suite אבל עדיין MobiMB לא קוראת לי את הפלאפון. אני צריך לעשות עוד משהו כדי שMobiMB יקלוט את הפלאפון?
תראה בתמונה
תודה רבה מאד!!! הצלת לי את הפלאפון...
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: