זה לא מחליף כלום, עדיין נפתח הממירזה הקל-לוח המעודכן להחליף את הממיר
שגיאת יישום זה התוכנה המאפשרת כיבוי הבלוטוס במכשיר אחר
איך משתמשים בה?זה התוכנה המאפשרת כיבוי הבלוטוס במכשיר אחר
למה היישום הזה מיועד?בבקשה. (הוצאתי מה-IMAGE של הקושחה [פחות מסובך מהדרכים [הגאוניים אגב] שעשית..]) (ראיתי את הבקשה אתמול, אך לא ידעתי לאיזה יישום אתה מתכוין, להבא תכתוב את שם היישום הנצרך באנגלית..)
זה לא מחליף כלום, עדיין נפתח הממיר
שגיאת יישום
איך משתמשים בה?
תכלס אין מישהו שיכול לעשות שהיישום יעבוד גם בסי 2? זה יכול ליהות רעיון פצצה כי אז יוכלו להגיע להגדרות הקיצורים דרך היישום ולא יצטרכו לשנות תפריט
מי שיש לו גישה ל-MENUSETTINGS לא צריך להגיע ליישום רעיונות וחדשות (או איך שקוראים לזה).
ודרך אגב אפשר להוסיף בקובץ הזה גם קיצור ישיר לכל תיקיה.
כמו זה:
<nlink id="1">localapp://gallery/show?folder=C:/predefgallery</nlink>
יש מצב שאתה רושם לי את הפרטים של הצאט כדי שגם אני יוכל לשנות?את היישומים שנמצאים בתיקיה המוסתרת menuapps אי אפשר למחוק בלי עזרה חיצונית (חלק מהם הצלחתי לשנות שיפתחו יישומים אחרים [ע"י שינוי המניפסט] -למשל הצ'אט אצלי פותח נגן חיצוני-אך לדפדפן זה לא הולך לשנות כי הגירסא שלו היא משהו מסובך אם רצף של כעשר ספרות ואם אני מייצר קובץ דומה הוא הופך ליישום לא חוקי).
יש מצב שאתה רושם לי את הפרטים של הצאט כדי שגם אני יוכל לשנות?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: