מאוד אשמח!!גם לי היא שלחה את הקבצים
מי שרצתה ולא קיבלה אעביר לה
מאוד אשמח!!
זה דחוף לי...
המייל שלי בהוד הקודמת..
תודה רבה!!
לדעתי בשביל הרעיון וההומור זה מאוד יפה!נראה לכם זה מתאים גם ללידה ראשונה?!
לא נראה לי שיהיה לבעל קשה לחפש גרביים.......
אחרי הכל לזו"צ אין ערמווווות כביסה.
תשמרי לבאים.... לדעתינראה לכם זה מתאים גם ללידה ראשונה?!
זה העיקר הרעיוןנראה לכם זה מתאים גם ללידה ראשונה?!
בלידה הקודמת, בהשראת האשכול המיוחד הזה, אמנם לא השקעתי בערכה כ"כ רצינית אבל השארתי רבע לשבע עם פתק חמים. לפני שיצאנו הנחתי אותו מתחת לכרית, וכשבעלי חזר הביתה מבית החולים ביקשתי ממנו בשיחת הטלפון שילך להציץ שם...איך הוא מוצא את זה על השולחן כשהוא חוזר?
מתי מכינים
איזה כיף לשמוע! תודה!לידה הקודמת, בהשראת האשכול המיוחד הזה, אמנם לא השקעתי בערכה כ"כ רצינית אבל השארתי רבע לשבע עם פתק חמים. לפני שיצאנו הנחתי אותו מתחת לכרית, וכשבעלי חזר הביתה מבית החולים ביקשתי ממנו בשיחת הטלפון שילך להציץ שם...
חחזקקקשמעתי סיפור על בעל שהסתובב מחוץ לחדר הלידה, כשכולו מתוח, הסתובב מכאן לשם ומשם לכאן, עלה את כל קומות בית החולים, וירד. לא ידע מה הולך בפנים. הסיפור נמשך כמה שעות, והוא לא ידע את נפשו מרוב מתח וחרדה.
כששמע אחר כך שנולדה בת למזל טוב, שמח כל כך: ב"ה שלתינוקת כשתגדל לא יהיה את המתח והסבל שהיה לי כאן בחוץ, היא תהיה לה בפנים...
למדתי מזה שבאמת צריך לפנק אותם...
תשמרי ללידה הבאהנראה לכם זה מתאים גם ללידה ראשונה?!
באמת רוצה להגיד לך תודה באופן אישי.איזה כיף לשמוע! תודה!
כאלה שביצעו- נשמח אם תשתפו,
בפרט אם תיקנתם / שיפתם / הוספתם,
זה רק יוסיף השראה וחשק לכולנו
אם ממש רוצים, הוא תמיד ישמח לחולצות חדשות.לא נראה לי שיהיה לבעל קשה לחפש גרביים.......
בדיוק רציתי להכין דבר כזה עכשיו,אחר כך גם היתה לנו כלה חדשה במשפחה שנכנסה לבידוד ושלחנו לה ממש דומה מין ערכת בידוד...
רק אם יש להם חוש הומור:בדיוק רציתי להכין דבר כזה עכשיו,
אשמח לרעיונות למשפחה שנכנסה לבידוד, עם הרבה ילדים ורקע קצת מורכב.
מה אפשר לתת/לכתוב...
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכג
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת אֵלֶיךָ נָשָׂאתִי אֶת עֵינַי הַיֹּשְׁבִי בַּשָּׁמָיִם:ב הִנֵּה כְעֵינֵי עֲבָדִים אֶל יַד אֲדוֹנֵיהֶם כְּעֵינֵי שִׁפְחָה אֶל יַד גְּבִרְתָּהּ כֵּן עֵינֵינוּ אֶל יי אֱלֹהֵינוּ עַד שֶׁיְּחָנֵּנוּ:ג חָנֵּנוּ יי חָנֵּנוּ כִּי רַב שָׂבַעְנוּ בוּז:ד רַבַּת שָׂבְעָה לָּהּ נַפְשֵׁנוּ הַלַּעַג הַשַּׁאֲנַנִּים הַבּוּז לִגְאֵיוֹנִים: