זה המתכון של הנשיקות-
מצרכים
מצרכים
- 4 חלבונים
- קמצוץ מלח
- 1 כוס אבקת סוכר
- ½ כפית תמצית וניל
- נחמם תנור מראש ל-120 מעלות ונכין שני מגשי אפייה עם נייר אפייה.
- נטרוף את החלבונים עם המלח במיקסר חשמלי עד לתערובת רכה.
- נוסיף לתערובת סוכר בהדרגה בעזרת כף, תוך כדי מתן פולסים קצרים, עד לקבלת מרקם אחיד.
- לאחר הוספת הסוכר, נמשיך לערבב על מהירות גבוהה לעוד 3 דקות ונוסיף את תמצית הווניל.
- נעביר את תערובת המרנג לשקית זילוף עם צנתר כוכב.
- נזלף נשיקות מרנג על נייר האפייה, ננמיך את טמפרטורת התנור ל-90 מעלות ונאפה למשך שעה וחצי.
- לבסוף, נכבה את התנור ונשאיר את נשיקות המרנג בתנור עד לצינון מוחלט.