שיתוף עוגות בר לארוסין~~

אילה וויג

AYALA WEIG
מנוי פרימיום
צילום מקצועי
זה המתכון של הנשיקות-
מצרכים

  • 4 חלבונים
  • קמצוץ מלח
  • 1 כוס אבקת סוכר
  • ½ כפית תמצית וניל
אופן ההכנה

  1. נחמם תנור מראש ל-120 מעלות ונכין שני מגשי אפייה עם נייר אפייה.
  2. נטרוף את החלבונים עם המלח במיקסר חשמלי עד לתערובת רכה.
  3. נוסיף לתערובת סוכר בהדרגה בעזרת כף, תוך כדי מתן פולסים קצרים, עד לקבלת מרקם אחיד.
  4. לאחר הוספת הסוכר, נמשיך לערבב על מהירות גבוהה לעוד 3 דקות ונוסיף את תמצית הווניל.
  5. נעביר את תערובת המרנג לשקית זילוף עם צנתר כוכב.
  6. נזלף נשיקות מרנג על נייר האפייה, ננמיך את טמפרטורת התנור ל-90 מעלות ונאפה למשך שעה וחצי.
  7. לבסוף, נכבה את התנור ונשאיר את נשיקות המרנג בתנור עד לצינון מוחלט.
מהאתר הזה- https://www.foodisgood.co.il/general/french-meringue-cookies/
 

רחל

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
צילום מקצועי
זה המתכון של הנשיקות-
מצרכים

  • 4 חלבונים
  • קמצוץ מלח
  • 1 כוס אבקת סוכר
  • ½ כפית תמצית וניל
אופן ההכנה

  1. נחמם תנור מראש ל-120 מעלות ונכין שני מגשי אפייה עם נייר אפייה.
  2. נטרוף את החלבונים עם המלח במיקסר חשמלי עד לתערובת רכה.
  3. נוסיף לתערובת סוכר בהדרגה בעזרת כף, תוך כדי מתן פולסים קצרים, עד לקבלת מרקם אחיד.
  4. לאחר הוספת הסוכר, נמשיך לערבב על מהירות גבוהה לעוד 3 דקות ונוסיף את תמצית הווניל.
  5. נעביר את תערובת המרנג לשקית זילוף עם צנתר כוכב.
  6. נזלף נשיקות מרנג על נייר האפייה, ננמיך את טמפרטורת התנור ל-90 מעלות ונאפה למשך שעה וחצי.
  7. לבסוף, נכבה את התנור ונשאיר את נשיקות המרנג בתנור עד לצינון מוחלט.
מהאתר הזה- https://www.foodisgood.co.il/general/french-meringue-cookies/
יש מצב להעלות לכאן את הסרטון? אני חסומה.
 

brachi :)

משתמש סופר מקצוען
הנדסת תוכנה
צילום מקצועי
הפקות ואירועים
עריכה והפקת סרטים
מיוחד ואסטטי ברמות!
זה כל כך נקי וזה מה שיפה
כל נשיקה ומקרון על הסנטימטר
אלופה
 

אילה וויג

AYALA WEIG
מנוי פרימיום
צילום מקצועי
תודה ברכי וחני :)
המתכון של המקרונים הוא :
מצרכים :
75 גרם חלבון (2 חלבונים של ביצה M)
100 גרם סוכר
100 גרם אבקת שקדים
100 גרם אבקת סוכר
אופן ההכנה :
מקציפים את החלבונים במיקסר, ברגע שמתחיל להתיצב הקצף מוסיפים בזהירות את הסוכר.
בשלב זה אפשר להוסיף צבע מאכל ולערבב עוד טיפה עש שצובע את התערובת.
לוקחים קערה נוספת, מנפים לתוכה את האבקת שקדים והאבקת סוכר, חשוב מאוד!! שלא יהיו גושים.
רק אבקה חלקה.
מוסיפים את תערובת האבקות לתערובות הקצף ומערבבים בתנועות קיפול עדינות.
לאחר מכן מכניסים לשקית זילוף עם צנטר עגול בגודל בינוני ומזלפים עיגולים בגדלים שווים!!
(למי שאין תבנית מומלץ לסרטט על נייר אפיה עיגולים באותו גודל)
אחרי שסיימנו לזלף דופקים בחוזקה את התבנית על השיש הרבה פעמים על מנת להוציא את כל בועות האוויר,
(כדאי לשים מגבת על השיש כדי שלא יגרמו סדקים .. וגם למנוע את הרעש)
משאירים את המקרונים בתבנית בערך חצי שעה ליבוש, עד שמרגישים שהם כבר טיפה קשים.
מחממים תנור ל180 מעלות,
אופים 7 דקות (על טיימר!!) כל שניה קריטית
אחכ הופכים את התבנית לצד השני ואופים 7 דקות נוספות. על טיימר כנ"ל.
אחכ משאירים אתה מקרונים לקירור בטמפרטורת החדר.
ברגע שהם יבשים לגמרי אפשר להכין את המילוי.
יש המוןן סוגים שונים, טעמים וצבעים... חיפוש קצר בגוגל מניב את כולם..
אני הלכתי על הדרך הקלה ביותר- הכנת גנאש.
ממיסים 100 גרם שוקולד לבן
מוסיפים קצת ריץ וממשיכים לערבב,
מוספים טיפת צבע מאכל לפי צבע המקרון (או צבע שונה )
מערבבים עד שמקבלים תערובת חלקה,
מורחים שכבה על הצד החלק של המקרון מצמידים לו מצידו השני מקרון נוסף באותו גודל!
ו--- בתאבוןןןןןן :p
אם משהו לא ברור אני פה לשאלות :)
 

אילה וויג

AYALA WEIG
מנוי פרימיום
צילום מקצועי

נופשת

משתמש רשום
3 כוסות קמח
3 כוסות סוכר
2 כוסות מים
3/4 כוס קקאו
6 ביצים
2 א. אפיה
1 סוכר וניל

שמים הכל בקערה ומערבבים במיקסר.
אופים על 180 מעלות עד שהסכין יוצאת יבשה.
וזה גם טעים?
יפה זה בטוח
מושלםםםםםםםםםםםםםם
רק מה הטעם?
 

רחל

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
צילום מקצועי

welcome

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
@אילה ו תודה רבה....
זה בהשראתך.....
גיסתי ממש תשמח!
 

קבצים מצורפים

  • 20200818_143159.jpg
    20200818_143159.jpg
    1.1 MB · צפיות: 237

mgv

משתמש סופר מקצוען
עריכה והפקת סרטים
נראה מדהים,
מה הציפוי של העוגה הראשונה, אשמח למתכון.
 

אולי מעניין אותך גם...

אשכולות דומים

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!


תהילים פרק קיט ק'

קמה קָרָאתִי בְכָל לֵב עֲנֵנִי יְהוָה חֻקֶּיךָ אֶצֹּרָה:קמו קְרָאתִיךָ הוֹשִׁיעֵנִי וְאֶשְׁמְרָה עֵדֹתֶיךָ:קמז קִדַּמְתִּי בַנֶּשֶׁף וָאֲשַׁוֵּעָה (לדבריך) לִדְבָרְךָ יִחָלְתִּי:קמח קִדְּמוּ עֵינַי אַשְׁמֻרוֹת לָשִׂיחַ בְּאִמְרָתֶךָ:קמט קוֹלִי שִׁמְעָה כְחַסְדֶּךָ יְהוָה כְּמִשְׁפָּטֶךָ חַיֵּנִי:קנ קָרְבוּ רֹדְפֵי זִמָּה מִתּוֹרָתְךָ רָחָקוּ:קנא קָרוֹב אַתָּה יְהוָה וְכָל מִצְוֹתֶיךָ אֱמֶת:קנב קֶדֶם יָדַעְתִּי מֵעֵדֹתֶיךָ כִּי לְעוֹלָם יְסַדְתָּם:
נקרא  19  פעמים

לוח מודעות

למעלה