מכירים 'שיתוף לביקורת'?
מה דעתכם על שיתוף לתמחור?
לאמור: הנה ציור! כמה הייתם לוקחים עליו?
מה דעתכם שגם המומחים יספרו כמה לקחו על איור שהם משתפים בו, ודווקא כאן, בפורום הפתוח. וככה גם המאיירים המתחילים יקבלו מושגים, וגם הקהל יבין במה מדובר ומהו השוק..
אז אני מתכבד להיות הראשון. ציורים לצביעה עבור פרוייקט 'שיעור ניגונים' לבתי ספר חב"ד בארץ ובעולם.
ציירתי בבחרותי עבור אמי שתחי' שיצרה את התכנית, ולכן שאלת המחיר לא היתה רלוונטית, אבל כאמור, אנחנו רוצים לשנות את המצב בשוק, אז... כמה להערכתכם שווים כאלו ציורים? (ידני, נסרק למחשב)
מה דעתכם על שיתוף לתמחור?
לאמור: הנה ציור! כמה הייתם לוקחים עליו?
מה דעתכם שגם המומחים יספרו כמה לקחו על איור שהם משתפים בו, ודווקא כאן, בפורום הפתוח. וככה גם המאיירים המתחילים יקבלו מושגים, וגם הקהל יבין במה מדובר ומהו השוק..
דיון - אנחנו לא קופאים/ות !!!!!
שלום לכולם ראשית אני רוצה להתנצל בפני ציבור הקופאים/ות אין לי שום דבר נגדם, אבל אם הייתי רוצה להרוויח 40 שקל לשעה, לא הייתי מאייר. הייתי קופאי. ואם הייתי רוצה קצת יותר, הייתי מנקה חדרי מדרגות או תלמודי תורה. מאייר לא אמור לעבוד לפי שעה סתם ככה, ודאי שלא ב-50 ש"ח לשעה, ובודאי שלא כולל מע"מ...
www.prog.co.il
אז אני מתכבד להיות הראשון. ציורים לצביעה עבור פרוייקט 'שיעור ניגונים' לבתי ספר חב"ד בארץ ובעולם.
ציירתי בבחרותי עבור אמי שתחי' שיצרה את התכנית, ולכן שאלת המחיר לא היתה רלוונטית, אבל כאמור, אנחנו רוצים לשנות את המצב בשוק, אז... כמה להערכתכם שווים כאלו ציורים? (ידני, נסרק למחשב)
נערך לאחרונה ב: