נראה מהמם ועשיר ומושקע!!
אפשר כמיות מדויקות לרוטב לסלט בטטות?סלטים:
1 סלט בורגול עם עגבניה מלפפון כוסברה בצל סגול בצל ירוק שקדים קלויים וחמוציות-תיבול רגיל
2 סלט פסטה- פסטה גבינה בולגרית אגוזי מלך זיתם שחורים(עדיף ירוקים כי הסלט נצבע בצבע סגול) בצל סגול גמבות-תיבול רגיל
3 סלט בטטות-חסה עגבניה מלפפון גמבה בצל סגול בצל ירוק בטטות מטוגנות שומשום גבינה מלוחה-תיבול:שמן מלח פלפל ר.טריאקי סילאן שומשום
4 סלט שרי- שרי בכל הצבעים שום כתוש בזיליקום קצוץ(אני משתמשת המון בבזיליקום של דורות קפוא בקוביות קטנות) שמן זית מלח לימון אגוזי מלך שקדים גפרורים קלויים
5 סלט כרוב לבן חמוציות בצל ירוק שקדים קלוייים תיבול רגיל
אשמח לדעת איפה נערכה הבת מצווה?משתפת מבת מצווה שהייתה לבת שלי שבוע שעבר
מי שתרצה מתכון מסויים אשמח לכתוב לה
איך שמת לב?אשמח לדעת איפה נערכה הבת מצווה?
זה נראה בריכה?
האמת, שאני מחפשת מקום יותר יצירתי מאולם לעשות את הבת מצווה של הבת שלי.איך שמת לב?
לא חשבתי שרואים את התמונההצחקת, ליד הפסטה רואים ילדות עם גלגלים
צפה בקובץ המצורף 1715124
זה באמת בריכה השכרתי מתחם של בריכה עם יחידת צימרהאמת, שאני מחפשת מקום יותר יצירתי מאולם לעשות את הבת מצווה של הבת שלי.
אשמח בכל אופן לדעת אם זה בריכה, השכרתם אותה?
איפה זה נמצא?
הצפון לא מדבר אלי,זה באמת בריכה השכרתי מתחם של בריכה עם יחידת צימר
זה בצפון
כן ממש ככההכל מהמם!!
החציל פשוט מגולגל עם גבינת שמנת וזהו?
אני מרוקאית ולדבר איתי בכמויות מדויקת זה בעייהאפשר כמיות מדויקות לרוטב לסלט בטטות?
תודה רבה! הכל נראה מיוחד
טחנתי בזילקום שמן זית מלח פלפל אגוזי מלךמהמם!! רעיון מדהים,
והטורטיה עם גבינת שמנת אנטי פסטי ורוטב פסטו?
איך הכנת את הפסטו?
סתם רעיון לשידרוג- אני מוסיפה לגבינת שמנת קצת מלח, פלפל ושום כתוש ומעט אגוזים קצוצים. אפשר גם מעט עלי בזיליקום/פטרוזיליה קצוצים דק. מעט מהתוספות שלא ישתלט מידי על הטעם.כן ממש ככה
כמה פשוט ככה טעים
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: