נכתב ע"י אמא של אלי;n4954512:תודה על האשכול המצוין
הרב לוין ,הבעיה שאני רואה היא שבפוטושופ הקו מאד רועד לעומת המנגה (עם הסינטיק) יש לזה פתרון?
ותודה לר' ישי על המברשת המצויינת. אצלי היא מופיעה ללא אפשרות לצבעוניות. האם אפשר להגדיר אפשרות כזאת?
נכתב ע"י סא;n4954570:טוב, הפוטושופ שלי לא מוכן לקבל סיומת שונה מabr
יש איך לעזור לי?
נכתב ע"י אמא של אלי;n4954512:תודה על האשכול המצוין
הרב לוין ,הבעיה שאני רואה היא שבפוטושופ הקו מאד רועד לעומת המנגה (עם הסינטיק) יש לזה פתרון?
נכתב ע"י אמא של אלי;n4963053:תודה על הנכונות תמיד לעזור!
מצורפת דוגמא, כאשר הקווים המהירים הם באמת חלקים יותר והאחרים רועדים. עם זאת לא תמיד אפשר לעבוד בסגנון המהיר זה מתאים יותר לסגנון קומי. וככל שאני עובדת על תצוגה גבוהה יותר הקו רועד יותר. אכן הפוטושופ גרסת CS3. במנגה אין את הבעיות האלו ואז אני עובדת על הקו במנגה ומעבירה לפוטושופ
נכתב ע"י אמא של אלי;n4963053:תודה על הנכונות תמיד לעזור!
מצורפת דוגמא, כאשר הקווים המהירים הם באמת חלקים יותר והאחרים רועדים. עם זאת לא תמיד אפשר לעבוד בסגנון המהיר זה מתאים יותר לסגנון קומי. וככל שאני עובדת על תצוגה גבוהה יותר הקו רועד יותר. אכן הפוטושופ גרסת CS3. במנגה אין את הבעיות האלו ואז אני עובדת על הקו במנגה ומעבירה לפוטושופ
נכתב ע"י שאול יצחק;n4963914:יש גם פלאג-אין שאפשר להוריד לפוטושופ שעושה קו מ-מ-ש חלק בדיוק כמו במנגה,
שנקרא lazy nazumi
https://lazynezumi.com/
30 יום ראשונים בחינם, תספרו לי אם זה מוצלח.
[IMG2=JSON]{"alt":"Click image for larger version Name:\tSketch.png Views:\t1 Size:\t46.6 \u05e7","data-align":"none","data-size":"full","src":"http:\/\/www.prog.co.il\/null"}[/IMG2]
נכתב ע"י סא;n4964876:חסום לי..וזה ממש מגרה.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכד
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת לְדָוִד לוּלֵי יי שֶׁהָיָה לָנוּ יֹאמַר נָא יִשְׂרָאֵל:ב לוּלֵי יי שֶׁהָיָה לָנוּ בְּקוּם עָלֵינוּ אָדָם:ג אֲזַי חַיִּים בְּלָעוּנוּ בַּחֲרוֹת אַפָּם בָּנוּ:ד אֲזַי הַמַּיִם שְׁטָפוּנוּ נַחְלָה עָבַר עַל נַפְשֵׁנוּ:ה אֲזַי עָבַר עַל נַפְשֵׁנוּ הַמַּיִם הַזֵּידוֹנִים:ו בָּרוּךְ יי שֶׁלֹּא נְתָנָנוּ טֶרֶף לְשִׁנֵּיהֶם:ז נַפְשֵׁנוּ כְּצִפּוֹר נִמְלְטָה מִפַּח יוֹקְשִׁים הַפַּח נִשְׁבָּר וַאֲנַחְנוּ נִמְלָטְנוּ:ח עֶזְרֵנוּ בְּשֵׁם יי עֹשֵׂה שָׁמַיִם וָאָרֶץ: