נכתב ע"י ליבליב;n4952661:אה..
אז בעצם מה שאתה אומר זה...
שטוב יותר לשים את הילד במעון עד 4 מאשר איך שהיה פעם כשלא היה מעון?...
לא.
נכתב ע"י ליבליב;n4952661:אה..
אז בעצם מה שאתה אומר זה...
שטוב יותר לשים את הילד במעון עד 4 מאשר איך שהיה פעם כשלא היה מעון?...
נכתב ע"י שאול יצחק;n4952668:
נכתב ע"י שאול יצחק;n4952626:הסבר למי שלא הבין-
לגרור את 2 המברשות, לתוך פוטושופ, אבל לתוך החלון שנקרא Tool Presets
נכתב ע"י ליבליב;n4952671:אה מוזר..
כי זה מה שהיה נשמע מהדברים שלך..
זה היה ארוך אבל כן..
זה מה שהיה נשמע.
נכתב ע"י שאול יצחק;n4952616:נ.ב-
מחשבה:
זוכרים איך שכשהייתם ילדים והצלחתם לעשות איזה משהו מוצלח, ואז צעקתם אמא אמא תסתכלי איך אני עושה,
ואז היא באה (כי זה היה בדור הקודם כשלא היו שמים במעון עד 4 בצהרים) , ואז בזמן שהיא מסתכלת זה לא הצליח?
נכתב ע"י שאול יצחק;n4952690:זה נשמע ככה רק למי שמעתיק את האתרים של אנשים אחרים.
ילדים שאין להם אמא אמהית, יותר קשה להם להגיע למצב כזה רגוע של התבוננות פנימית כמו שתיארתי. צריך בשביל זה לגדול בהרגשה ברורה שאתה מוגן ותיכף אמא מכינה ארוחת צהרים.
ה "כמו הילדים של המעון" שהוספתי בסוף היה סוג של בדיחה מתוחכמת שלא הצלחתי להתאפק מלכתוב.
פעם הבאה אחשוב פעמיים.
או לפחות פעם נקודה שלוש.
לא. הקטע הזה היה ברצינות.נכתב ע"י ליבליב;n4952705:אז אני מניחה שגם שורת הפתיחה שלך זה סוג של בדיחה מתוחכמת (לא מוצלחת יש לציין) שלא הצלחת להתאפק מלכתוב..
נכתב ע"י ליבליב;n4952705:מזל שיש יממה שלמה לערוך הודעות מחדש..(שזה אגב,דוגמא לבדיחה מתוחכמת ומוצלחת מאוד למשל.)
מן הסתם את שואלת איך מוציאים את זה בקובץ ABRנכתב ע"י רבקה למפרט;n4952808:ולי יש מברשות יפיפיות שיצרתי באילוסטרוטר והעברתי לפוטושופ, מברשות עלים ופרחים שמתאימים למילוי עצים ואחו, איך מעלים?
נכתב ע"י שאול יצחק;n4952616:ממש יפה. הייתי ממליץ להתרגל לצייר בחופשיות גם בדיגיטלי. בפרט במברשת סקיצתית כמו עפרון, שבדיוק בשביל זה עושים כאלה מברשות.
פשוט לעשות קווים בלי להרים את העפרון מהדף, קווים פחות יפים ללחוץ חלש, קווים יותר מדוייקים ללחוץ חזק, להגיע להיות משוחררים,
בזרימה.
מקסים.נכתב ע"י ronitg;n4952986:הנה סתם לדוגמא כמה דברים ידניים מהשבועות האחרונים.
לא שאני אומרת שזה מושלם...
אבל לא רואה את עצמי במחשב יוצרת כאלו דברים.
וסליחה שאול יצחק שהשתלטתי לך על האשכול..
זה האמת די באשמתך.
נכתב ע"י שאול יצחק;n4952690:זה נשמע ככה רק למי שמעתיק את האתרים של אנשים אחרים.
ילדים שאין להם אמא אמהית (או לפחות אבא אמהי), יותר קשה להם להגיע למצב כזה רגוע של התבוננות פנימית כמו שתיארתי. צריך בשביל זה לגדול בהרגשה ברורה שאתה מוגן ותיכף אמא מכינה ארוחת צהרים.
ה "כמו הילדים של המעון" שהוספתי בסוף היה סוג של בדיחה מתוחכמת שלא הצלחתי להתאפק מלכתוב.
פעם הבאה אחשוב פעמיים.
או לפחות פעם נקודה שלוש.
נכתב ע"י רבקה למפרט;n4953548:לשאול, אין לי בעיה לשמור מברשות. אני שואלת איך להעלות לכאן? האם יש אופציה להעלות קובץ ABR כמו קובץ JPG או PNG?
אם כן אז אין בעיה. אפתח פוסט חדש. המברות שלי הן וקטוריות, ולא וקטוריות מכל מיני סוגים.
נכתב ע"י שאול יצחק;n4953652:את יכולה גם להעלות באשכול הזה, הרעיון המקורי היה שזה יהיה אשכול למברשות.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכד
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת לְדָוִד לוּלֵי יי שֶׁהָיָה לָנוּ יֹאמַר נָא יִשְׂרָאֵל:ב לוּלֵי יי שֶׁהָיָה לָנוּ בְּקוּם עָלֵינוּ אָדָם:ג אֲזַי חַיִּים בְּלָעוּנוּ בַּחֲרוֹת אַפָּם בָּנוּ:ד אֲזַי הַמַּיִם שְׁטָפוּנוּ נַחְלָה עָבַר עַל נַפְשֵׁנוּ:ה אֲזַי עָבַר עַל נַפְשֵׁנוּ הַמַּיִם הַזֵּידוֹנִים:ו בָּרוּךְ יי שֶׁלֹּא נְתָנָנוּ טֶרֶף לְשִׁנֵּיהֶם:ז נַפְשֵׁנוּ כְּצִפּוֹר נִמְלְטָה מִפַּח יוֹקְשִׁים הַפַּח נִשְׁבָּר וַאֲנַחְנוּ נִמְלָטְנוּ:ח עֶזְרֵנוּ בְּשֵׁם יי עֹשֵׂה שָׁמַיִם וָאָרֶץ: