נכתב ע"י אברימי;272405:יפה יפה. גם הנגינה גם השיר.
השירה, צריכה קצת שיוף.
השתמשת בקומפרסור?
יש קצת היסוס בשירה. אני תמיד מעדיף "לעשות חזרות" קצת באולפן, כדי להיפתח מול המכשירים המאיימים. (בדרך כלל אני מקליט את החזרות גם כן, כי כשמודיעים על "הקלטה" זה גם מלחיץ..)
יש קצת חוסר שמירה על הטון, דבר שניתן לסדר עם כלי מתאים שאינני זוכר את שמו כרגע.
הקול שני אחורי מידי, לטעמי.
באופן כללי מצויין! תביא עוד יצירות כאלה, ומוכשרים כאלה.
כלוימר?נכתב ע"י cmyk;272446:אברימי, אתה עושה רושם של 'מייבין' - - -
נכתב ע"י cmyk;272446:אברימי, אתה עושה רושם של 'מייבין' - - -
יש סיכוי שאני מזהה את הדגם - YAMAHA PSR E403 (הקודם שהיה לי )נכתב ע"י פופקו;272799:ב. זה בוצע באורגן של 1000 שקל של ימהה.
נכתב ע"י Srool;273621:יש סיכוי שאני מזהה את הדגם - YAMAHA PSR E403 (הקודם שהיה לי )
ואם כן - אז הוא עולה 1500 ולא 1000
חמוד.
באמת הגיע הזמן להתחדש...נכתב ע"י 2OR;273637:נו, תעדכן אותנו מה האורגן החדש שקנית...
נשמח לשמוע עליו, חוו"ד וכו'....
(לי עדיין יש בבית [בנוסף לרולנד EM-50 שגם הוא כבר זקן...] את הPSR20 כמדומני, שעלה בשעתו (לפני 15 שנה) 1000 ש"ח, וזה היה המווווןןןןן).
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: