שיר נחמד שעשיתי

Srool

משתמש סופר מקצוען
סאונד והפקות אולפן
מוזיקה ונגינה
צילום מקצועי

אברימי

מנהל פורום סוכרת
מנהל
מנוי פרימיום
נכתב ע"י Srool;273651:
היום כבר יש לי YAMAHA S-700 http://www.yamaha.com/yamahavgn/CDA/ContentDetail/ModelSeriesDetail.html?CNTID=559776&CTID=
אני מאוד מרוצה ממנו!
בקרוב אני צריך לחשוב על קנית פסנתר חשמלי
הרולנדיסטים לא מתחברים לזה. סורי. למרות שניגנתי לא מזמן על כלי של ימהה, והיה די בסדר בהשוואה לתקופה שזנחתי אותם (PSR6700... זה ששוקל טונה וחצי)

דינקיס

משתמש פעיל
D I G I T A L
א. שיר נחמד וחמוד. ליוכי בריסקמן? שמעתי יותר טובים מזה.
ב. אני רולנדיסט מוצהר. ובכל זאת הטיירוס של ימאהה אחד הכלים המשובחים שיצאו בשנים האחרונות.. לא רואה את רולנד...
ג. הקלטה יפהיפיה

אברימי

מנהל פורום סוכרת
מנהל
מנוי פרימיום
אני לא יודע אם ראוי להשוות בין אורגנים כפי שמשווים בין מצלמות למשל. רק אחת אדע: נגן שסיגל לעצמו את "שפת" הכלי איתו הוא מנגן, ולא חשוב כעת אם זה רולנד, ימהה או קטרון, שבסופו של יום כולם מוציאים פחות או יותר אותו הדבר, ועושים את העבודה, קשה, קשה לו להתרגל לרציונל של כלי מתוצרת אחרת, ואני עצמי חוויתי את זה כשעברתי מטכניקס (מישהו אמר גלזר?) לרולנד.
והיום עם כל המודולים החיצוניים, באמת שהתוצאות כמעט אותו דבר, אז להאדיר אורגן מסויים "שלא רואה ממטר את מתחרהו", זה לא רק יומרני, אלא מחזיק מעמד תקופה קצרה מאד בהתחשב בקצב ההתחדשות של החברות. (ותשאלו את הזקנים שעדיין מנגנים על הDX7 של ימהה...)

2OR

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
מוזיקה ונגינה
צילום מקצועי
האמת היא בדיוק כפי שכתב 'אברימי'.
באורגן קובע למה התחברת בהתחלה, מאז אתה ננעל על הסגנון, על הצלילים, הסאונד, אפשרויות המעברים, הממשק וכו'...
קשה מאוד מאוד לשנות זאת.

כמו-כן שמתי לב שזה תלוי מאוד במיתוג שעושה החברה.
בארץ למשל רולנד מאוד חזקים, ואילו כאן בניו-יורק שמתי לב שכמעט ולא נוגעים בכלים מתוצרתם (או ימהה, או קורג...) בגדול כאן (ניו יורק) הרוב מעדיפים להשתמש בtyross של ימהה... שהמעלה הראשונה שלו (לעומת הE70 לפחות והVA לגרסאותיהם) היא המשקל הקל שלו.

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  56  פעמים

לוח מודעות

למעלה