ערב טוב
אשמח למי שיש את השיר 'מי שברך לחיילי צהל' בביצוע נריה גרנות להעלות כאן.
תודה מראש
ערב טוב
אשמח למי שיש את השיר 'מי שברך לחיילי צהל' בביצוע נריה גרנות להעלות כאן.
תודה מראש
מצאת אותו????????תודה רבה אבל התכוונתי לשיר "אחיינו" באחד האלבומים הישנים של ברוך לוין ומצאתי אותו
תודה
אני לא יודעת אם זה לא גזל...........מצאת אותו????????
אני מחפשת המון זמן ועדיין לא העליתי בחכתי
פליז, אפשר להעלות פה?
שוב תודה גדולה לכל מי שלקחה על עצמה!
נבשר טוב בעזרת ה'
היום בחרתי להעלות שיר מאד מקרב ומחזק של יוסף גשטטנר בן דוד של הזמר שנפטר באסון מירון
לאחר האסון יוסף גשטטנר הוציא שיר שנקרא "חנני" מיוחד מרגש ומחזק מאד
אני שומעת אותו בלי סוף מאז פרוץ המלחמה
אז לטובת כולם הנה הוא:
צפה בקובץ המצורף 1537621> יוסף גשטטנר בסינגל קליפ חדש: "חנני" | המחדש | כל החדשות והעדכונים
יוסף - בן דודו של שרגי גשטטנר, שנפטר באסון מירון דאשתקד, מקדיש לזכרו את השיר 'חנני'.hm-news.co.il
נראה לי שיש לי את השיר הזה. זה לא עולה לי אבל לכאן בפרוג משום מה.מצאת אותו????????
אני מחפשת המון זמן ועדיין לא העליתי בחכתי
פליז, אפשר להעלות פה?
מצו"ב זיפיש למשהו את השיר אחינו כל בית ישראל של גלעד פוטולסקי ויכול לעלות את זה כאן כקובץ?
זה לא נפתח לי
מעניין לי נפתח גם הקובץ וגם הקישורזה לא נפתח לי
יש למשהו את השיר אחינו כל בית ישראל של גלעד פוטולסקי ויכול לעלות את זה כאן כקובץ?
מעלה שוב הפעם בקובץ MP3זה לא נפתח לי
שיר מרגש מהזמר עקיבא גרומן, אותו פרסם לאחר השלושים יום מפטירת בנו הפעוט, שנפטר בצורה טראגית...
אני פשוט ישבתי ובכיתי... אבל מחזק מאוד!
חפשו באתרי המוזיקה את השיר "הכל טוב" ותתרגשו....
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: