בהקשר לגדילה האם זה מתאים גם לילדי תסמונת דאון?
בהקשר לגדילה האם זה מתאים גם לילדי תסמונת דאון?
צריך מעקב אצל אנדוקרינולוג, לבדוק שבלוטת התריס תקינה,בהקשר לגדילה האם זה מתאים גם לילדי תסמונת דאון?
תודה חני מדובר בנער והוא מאוד פוחד מבדיקות דם זה מאוד חשוב בשבילו בדיקת בלוטת התריס חיונית וקשה מאוד לשכנע אותו.צריך מעקב אצל אנדוקרינולוג, לבדוק שבלוטת התריס תקינה,
וכן הורמון גדילה.
עוד משהו- לכל ילד עם תסמונת דאון מומלץ לבצע מעבדת שינה בסביבות גיל שנתיים- שלוש, לבדוק שאין הפרעות בשינה שממילא גורמות לעיכוב הגדילה.
אנדוקרינולוג עוקב שהכל בסדרמצטרפת להמלצה על גב' פליישמן מק"ס
אני מטפלת בבתי היא ג..בהה ב4.5 ס"מ בארבעה חודשים.
וכמובן ממשיכים..
אנדוקרינולוג תכלס יכול רק לאמר האם יש בעיית גדילה או לא לגבי טיפול אצלו זה רק הורמונים
ממי שאני יודעת . (פחות מומלץ)
מצטרפת להמלצה על גב' פליישמן מק"ס
וכמובן ממשיכים..
אנדוקרינולוג תכלס יכול רק לאמר האם יש בעיית גדילה או לא לגבי טיפול אצלו זה רק הורמונים
ממי שאני יודעת . (פחות מומלץ)
במה מתבטאים הטיפולים אצל פליישמן?אנדוקרינולוג עוקב שהכל בסדר
זה חשוב מאוד
מפנה לבדיקות דם כשצריך
יכול לזהות מוקדם מספיק התבגרות מוקדמת
זה לא סותר את הטיפול אצל פליישמן
אנחנו עושים את שניהם
תזונה מבוססת על כמות סידן וחלבון בהתאמה לגיל הילדבמה מתבטאים הטיפולים אצל פליישמן?
מפחדת שאזרוק כסף לפח על דברים שאין מצב ליישם...
ואת רואה שיפור?תזונה מבוססת על כמות סידן וחלבון בהתאמה לגיל הילד
לא מסובך בכלל
וגם רפלקסולוגיה כל ערב
בקטנה - 10 שניות מזמנך
וגם קצת פעילות גופנית של הילד
אצל ילד אחד שהיה עם בעיית תיאבון רצינית ראיתי שיפור. כתוצאה מהטיפול התיאבון שלו השתפר והתחיל לאכול יותר ולגבוה בקצב מהיר יותר. (ילד בן שנתיים).ואת רואה שיפור?
הבן שלי לא אוכל כמעט שום דבר, מפונק מאד.אצל ילד אחד שהיה עם בעיית תיאבון רצינית ראיתי שיפור. כתוצאה מהטיפול התיאבון שלו השתפר והתחיל לאכול יותר ולגבוה בקצב מהיר יותר. (ילד בן שנתיים).
היתר - התחלתי לאחרונה כך שלא עבר מספיק זמן בשביל להעריך את התוצאות
אבל מבחינתי זו השתדלות די מינימלית בנושא. זה ודאי לא מזיק.
אני גם עושה במקביל במעקב רציף אצל אנדוקרינולוג, כך שאם תהיה בעיה, הוא יזהה בזמן
גם לי יש אחד כזההבן שלי לא אוכל כמעט שום דבר, מפונק מאד.
לכן מתלבטת אם יהיה לה פתרון בשבילו...
נכון.צר לי לאכזב.
תיאור של גביהה קלאסית והגיונית גם ללא טיפול כלשהו.
ילדים אמורים לגבוה כ-5 ס"מ בשנה.
יש מעט ילדים שגובהים אותם באופן מסודר - והרבה ילדים שמבצעים "קפיצות גביהה" = מתישהו במהלך השנה בתוך זמן קצר אפילו פחות מ-4 חודשים - גבהו בבת אחת.
אמהות רבות שילדיהם בגובה רגיל תדענה לספר איך בבת אחת הן פתחו מכפלת ואחרי חודש שוב או איך בתוך זמן קצר עלו 2 מידות באורך...
ילדה שקצה הגביהה שלה הייתה הרבה פחות מהממוצע במשך כ3 שנים ובארבע חודשים גבהה ב4.5 ס"מ זהצר לי לאכזב.
תיאור של גביהה קלאסית והגיונית גם ללא טיפול כלשהו.
ילדים אמורים לגבוה כ-5 ס"מ בשנה.
יש מעט ילדים שגובהים אותם באופן מסודר - והרבה ילדים שמבצעים "קפיצות גביהה" = מתישהו במהלך השנה בתוך זמן קצר אפילו פחות מ-4 חודשים - גבהו בבת אחת.
אמהות רבות שילדיהם בגובה רגיל תדענה לספר איך בבת אחת הן פתחו מכפלת ואחרי חודש שוב או איך בתוך זמן קצר עלו 2 מידות באורך...
צודקת אני גם במעקב אצל אנדוקרינולוג ורופא ילדים.אנדוקרינולוג עוקב שהכל בסדר
זה חשוב מאוד
מפנה לבדיקות דם כשצריך
יכול לזהות מוקדם מספיק התבגרות מוקדמת
זה לא סותר את הטיפול אצל פליישמן
אנחנו עושים את שניהם
גם הבת שלי מפונקת ברמות.הבן שלי לא אוכל כמעט שום דבר, מפונק מאד.
לכן מתלבטת אם יהיה לה פתרון בשבילו...
כמה גובהים גם תלוי מאוד בשלב ההתפתחותי של כל ילד וילדילדה שקצה הגביהה שלה הייתה הרבה פחות מהממוצע במשך כ3 שנים ובארבע חודשים גבהה ב4.5 ס"מ זה
לא קצב נורמלי.
במיוחד שאני רואה שמאז גבהה כבר עוד, עדיין לא מדדתי בדיוק כמה.
אני מכריה גם משהו שהיה אצלה וגבה 11 ס"מ בשנה זה לא קצב רגיל!
צודקת אני גם במעקב אצל אנדוקרינולוג ורופא ילדים.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: