קורונה שיעור קצר במתמטיקה

אריאל וו

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
מוזיקה ונגינה
עימוד ספרים
קראת מאמר אחד וכבר יודע הכל וגם יש רופאים שאומרים שלא צריך לחסן ילדים ויש תרופות סיניות שמרפאות סרטן ללא בעיה ועוד.
לא, קראתי הרבה מאמרים ואני מצטט אחד בתור דוגמה.

Y.V. אדריכלות

משתמש מקצוען
עיצוב ואדריכלות פנים
לא מדובר בהבדלים כל כך גדולים, כפי מה שקראתי במקורות אמינים ומקצועיים דוגמת ה-New England Journal of Medicine.
ואם זה אומר להקצות עוד כמה מיליוני ש"ח לרכישת עוד מכונות רפואיות או לפתחילת עוד בתי-חולים שדות (הרי אנחנו מומחים בזה, לא), זה בסדר.
אבל להשתיק את המשק בעלות של 10 מיליארד שקל? לגרום ללחץ קשה מאוד על עשרות אלפי אנשים שפתאום הפסיקו להם את מקור הפרנסה? השתגעתם?
אחי, יש כל מיני שיטות להרגע מהמתח, יש כמה אשכולות מקבילים של בדיחות.
אין עניין לטמון את הראש בקרקע, זה לא מועיל....

גלבוע

משתמש סופר מקצוען
אבל להשתיק את המשק בעלות של 10 מיליארד שקל? לגרום ללחץ קשה מאוד על עשרות אלפי אנשים שפתאום הפסיקו להם את מקור הפרנסה? השתגעתם?
יאלה, כן.
כולם השתגעו, לכולם לא אכפת מהכלכלה (במיוחד לביבי..... גאוותו עליה)
כולם לא מבינים עניין.
סבבה?

בובתי

משתמש מקצוען
לא מדובר בהבדלים כל כך גדולים, כפי מה שקראתי במקורות אמינים ומקצועיים דוגמת ה-New England Journal of Medicine.
ואם זה אומר להקצות עוד כמה מיליוני ש"ח לרכישת עוד מכונות רפואיות או לפתחילת עוד בתי-חולים שדות (הרי אנחנו מומחים בזה, לא), זה בסדר.
ואני קראתי במגזין היוקרתי "איטליה" שנחשב להרבה יותר אמין!

אריאל וו

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
מוזיקה ונגינה
עימוד ספרים
יאלה, כן.
כולם השתגעו, לכולם לא אכפת מהכלכלה (במיוחד לביבי..... גאוותו עליה)
כולם לא מבינים עניין.
סבבה?
ביבי הרוויח הרבה מאוד מהבהלה הזאת: דחו לו את המשפט אמש, והסיכויים שלו להמשיך לכהן כראש ממשלה גבוהים הרבה יותר ממה שהם היו אחרי הבחירות! זה ברור, וכבר אמר את זה הרמטכ"ל לשעבר, בוגי.

חצאית קפלים

משתמש מקצוען
עיצוב גרפי
כל הרופאים במשרדי הבריאות בכל העולם לא מבינים ומוכנים להקריס את כל כלכלת העולם, חבל שלא קראו את המאמר שאתה מצטט שוב ושוב, אפשר עדיין לשלוח להם ולהעמיד אותם על טעותם ובכך להציל את כל העולם.

אילה אחת

משתמש מקצוען
ביבי הרוויח הרבה מאוד מהבהלה הזאת: דחו לו את המשפט אמש, והסיכויים שלו להמשיך לכהן כראש ממשלה גבוהים הרבה יותר ממה שהם היו אחרי הבחירות! זה ברור, וכבר אמר את זה הרמטכ"ל לשעבר, בוגי.
לא שבוגי הוא חסר אינטרסים, הוא הרי שונא את ביבי אבל אתה צודק במה שאמרת

Y.V. אדריכלות

משתמש מקצוען
עיצוב ואדריכלות פנים
אכן הוא מומחה למנף אירועים....

חצאית קפלים

משתמש מקצוען
עיצוב גרפי
ולכן?, מה זה משנה אני מכיר הרבה אנשים שמרוויחים עכשו כמו לדוגמה חבר שלי שיש לו חברת משלוחים למזון וכדו', ומה כל זה קשור לעצם המחלה ולסכנתה, אתה באמת חושב שכל העולם שטיבל אחד גדול.

בובתי

משתמש מקצוען
ברור שהרוויח!
אבל לומר שעשה זאת בשביל זה, זה...להיות בוגי יעלון.

חיה דרליך

משתמש מקצוען
עריכה והפקת סרטים
שוב, כולנו עלולים להדבק במחלה, לא זאת השאלה.
לגבי מכונות הנשמה, נראה לי שבמקום להשתיק את המשק בעלות של כ-10 מיליארד שקל!! (שאת התוצאות של ההפרזה הזאת נרגיש עוד הרבה שנים, לדוגמה כעוד תירוץ לאי-מימון חיידרים וישיבות) ומבקום לקלוע את כל האוכולוסיה בבידוד אפשר בכמה מליונים לרכוש עוד כמה אלפי מכונות הנשמה. זה ייצא הרבה יותר זול. וכנראה שבסין יש להם מיותרים כעת כי הם כבר מגרו את הנגיף.

ב"ה

מכונות ההנשמה הם רק התמיכה היחידה שאפשר לתת
אבל זה לא אומר שמי שמונשם ומורדם לבסוף יחיה !!!!! ???
אתמהה ! מי רוצה ח"ו 150 אלף מונשמים ומורדמים השם ישמור ויציל - שלא יוזק אפי' אחד מעם ישראל
אין בתי חולים שאפשר להכיל את המספרים המדוברים - עיינו בסטטיסקות שהובאו לעיל על פי הנתונים בעולם
דוד

אילה אחת

משתמש מקצוען
ולכן?, מה זה משנה אני מכיר הרבה אנשים שמרוויחים עכשו כמו לדוגמה חבר שלי שיש לו חברת משלוחים למזון וכדו', ומה כל זה קשור לעצם המחלה ולסכנתה, אתה באמת חושב שכל העולם שטיבל אחד גדול.
והנה ההסבר בשתי מילים: "גאון פוליטי"

בשמ"ת

משתמש מקצוען
הפקות ואירועים
ערך החיים אצלנו הוא גדול!
נעשה הכל כדי שאדם במצב סופני יחיה עוד רגע, שעה, יום וכו'
כל שניה של חיים חשובה!!!

אז למה שמבקשים מאיתנו קצת להתמתן, לשבת בבית, לא להתאסף מעל 10 איש, אנו חושבים שזה סתם? רק להלחיץ...
הצעירים ובעלי מערכת חיסונית בריאה יוכלו לעבור את התקופה הזו בקלות, אפילו בלי תסמינים. אך המבוגרים והאנשים בקבוצות הסיכון להם אנו צריכים לדאוג ולהראות ערבות הדדית.
בברכת והסירותי מחלה מקרבך

התותח הגזור

משתמש פעיל
מוזיקה ונגינה
פקוח נפש ממדרגה ראשונה ומחללין שבת על זה
אני בעד בלי קשר לקורונה לבטל לגמרי את כל התחבורה,וזאת מכיוון שרק בחודש יוני האחרון מתו 25 אנשים!!!!! בתאונות דרכים!!!
(לא הגיוני לבטל בגלל זה???)

אריאל וו

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
מוזיקה ונגינה
עימוד ספרים
ערך החיים אצלנו הוא גדול!
נעשה הכל כדי שאדם במצב סופני יחיה עוד רגע, שעה, יום וכו'
כל שניה של חיים חשובה!!!

השתכנעתי! ואתם יודעים מה? שמעתי ששונאי ישראל נהרגו בכבישים אשתקד. לכן אני מצפה שגדולי ישראל יורו לשומעי לקחם (אנחנו, כן?) לאסור את הנהיגה ברכב כליל. הרי ערך החיים גדול מאוד.
אגב, מה עם הפסוק "בנפשו יביא לחמו"? אני לא זוכר שזה נדרש לגנאי, אלא פשוט כעובדה. ברוך שככה לו בעולמו.
די, הגיע הזמן לרדת מהעץ המטופש הזה.
השתדלות, ונשמרתם – כן.
לשתק מדינה שלימה ולגרום לעגמת נפש אדירה לכל יושביה – לא!

אריאל וו

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
מוזיקה ונגינה
עימוד ספרים
אני בעד בלי קשר לקורונה לבטל לגמרי את כל התחבורה,וזאת מכיוון שרק בחודש יוני האחרון מתו 25 אנשים!!!!! בתאונות דרכים!!!
(לא הגיוני לבטל בגלל זה???)
הקדמת אותי!

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  54  פעמים

אתגר AI

תרפיה בבעלי חיים • אתגר 143

לוח מודעות

למעלה