לא, קראתי הרבה מאמרים ואני מצטט אחד בתור דוגמה.קראת מאמר אחד וכבר יודע הכל וגם יש רופאים שאומרים שלא צריך לחסן ילדים ויש תרופות סיניות שמרפאות סרטן ללא בעיה ועוד.
לא, קראתי הרבה מאמרים ואני מצטט אחד בתור דוגמה.קראת מאמר אחד וכבר יודע הכל וגם יש רופאים שאומרים שלא צריך לחסן ילדים ויש תרופות סיניות שמרפאות סרטן ללא בעיה ועוד.
אחי, יש כל מיני שיטות להרגע מהמתח, יש כמה אשכולות מקבילים של בדיחות.לא מדובר בהבדלים כל כך גדולים, כפי מה שקראתי במקורות אמינים ומקצועיים דוגמת ה-New England Journal of Medicine.
ואם זה אומר להקצות עוד כמה מיליוני ש"ח לרכישת עוד מכונות רפואיות או לפתחילת עוד בתי-חולים שדות (הרי אנחנו מומחים בזה, לא), זה בסדר.
אבל להשתיק את המשק בעלות של 10 מיליארד שקל? לגרום ללחץ קשה מאוד על עשרות אלפי אנשים שפתאום הפסיקו להם את מקור הפרנסה? השתגעתם?
יאלה, כן.אבל להשתיק את המשק בעלות של 10 מיליארד שקל? לגרום ללחץ קשה מאוד על עשרות אלפי אנשים שפתאום הפסיקו להם את מקור הפרנסה? השתגעתם?
ואף אחד לא בקש את זהזה לא מועיל.
אולי גם אמא שלו סיפרה לו את זה כשהוא היה בן עשר@גלבוע, כיוונת לדעת 'גדולים'
ליצמן הזכיר את הספור בהצהרה שנתן ביום חמישי...
ואני קראתי במגזין היוקרתי "איטליה" שנחשב להרבה יותר אמין!לא מדובר בהבדלים כל כך גדולים, כפי מה שקראתי במקורות אמינים ומקצועיים דוגמת ה-New England Journal of Medicine.
ואם זה אומר להקצות עוד כמה מיליוני ש"ח לרכישת עוד מכונות רפואיות או לפתחילת עוד בתי-חולים שדות (הרי אנחנו מומחים בזה, לא), זה בסדר.
אבל להשתיק את המשק בעלות של 10 מיליארד שקל? לגרום ללחץ קשה מאוד על עשרות אלפי אנשים שפתאום הפסיקו להם את מקור הפרנסה? השתגעתם?
ביבי הרוויח הרבה מאוד מהבהלה הזאת: דחו לו את המשפט אמש, והסיכויים שלו להמשיך לכהן כראש ממשלה גבוהים הרבה יותר ממה שהם היו אחרי הבחירות! זה ברור, וכבר אמר את זה הרמטכ"ל לשעבר, בוגי.יאלה, כן.
כולם השתגעו, לכולם לא אכפת מהכלכלה (במיוחד לביבי..... גאוותו עליה)
כולם לא מבינים עניין.
סבבה?
לא שבוגי הוא חסר אינטרסים, הוא הרי שונא את ביבי אבל אתה צודק במה שאמרתביבי הרוויח הרבה מאוד מהבהלה הזאת: דחו לו את המשפט אמש, והסיכויים שלו להמשיך לכהן כראש ממשלה גבוהים הרבה יותר ממה שהם היו אחרי הבחירות! זה ברור, וכבר אמר את זה הרמטכ"ל לשעבר, בוגי.
אכן הוא מומחה למנף אירועים....ביבי הרוויח הרבה מאוד מהבהלה הזאת: דחו לו את המשפט אמש, והסיכויים שלו להמשיך לכהן כראש ממשלה גבוהים הרבה יותר ממה שהם היו אחרי הבחירות! זה ברור, וכבר אמר את זה הרמטכ"ל לשעבר, בוגי.
ולכן?, מה זה משנה אני מכיר הרבה אנשים שמרוויחים עכשו כמו לדוגמה חבר שלי שיש לו חברת משלוחים למזון וכדו', ומה כל זה קשור לעצם המחלה ולסכנתה, אתה באמת חושב שכל העולם שטיבל אחד גדול.ביבי הרוויח הרבה מאוד מהבהלה הזאת: דחו לו את המשפט אמש, והסיכויים שלו להמשיך לכהן כראש ממשלה גבוהים הרבה יותר ממה שהם היו אחרי הבחירות! זה ברור, וכבר אמר את זה הרמטכ"ל לשעבר, בוגי.
ברור שהרוויח!ביבי הרוויח הרבה מאוד מהבהלה הזאת: דחו לו את המשפט אמש, והסיכויים שלו להמשיך לכהן כראש ממשלה גבוהים הרבה יותר ממה שהם היו אחרי הבחירות! זה ברור, וכבר אמר את זה הרמטכ"ל לשעבר, בוגי.
למה, אפשר גם להיות בני גנץ.ברור שהרוויח!
אבל לומר שעשה זאת בשביל זה, זה...להיות בוגי יעלון.
שוב, כולנו עלולים להדבק במחלה, לא זאת השאלה.
לגבי מכונות הנשמה, נראה לי שבמקום להשתיק את המשק בעלות של כ-10 מיליארד שקל!! (שאת התוצאות של ההפרזה הזאת נרגיש עוד הרבה שנים, לדוגמה כעוד תירוץ לאי-מימון חיידרים וישיבות) ומבקום לקלוע את כל האוכולוסיה בבידוד אפשר בכמה מליונים לרכוש עוד כמה אלפי מכונות הנשמה. זה ייצא הרבה יותר זול. וכנראה שבסין יש להם מיותרים כעת כי הם כבר מגרו את הנגיף.
והנה ההסבר בשתי מילים: "גאון פוליטי"ולכן?, מה זה משנה אני מכיר הרבה אנשים שמרוויחים עכשו כמו לדוגמה חבר שלי שיש לו חברת משלוחים למזון וכדו', ומה כל זה קשור לעצם המחלה ולסכנתה, אתה באמת חושב שכל העולם שטיבל אחד גדול.
אני בעד בלי קשר לקורונה לבטל לגמרי את כל התחבורה,וזאת מכיוון שרק בחודש יוני האחרון מתו 25 אנשים!!!!! בתאונות דרכים!!!פקוח נפש ממדרגה ראשונה ומחללין שבת על זה
זה דוקא קשור למשרד התחבורהשמעתי שמחפשים מנכ''ל משרד בריאות חדש אני מציע אותך.
ערך החיים אצלנו הוא גדול!
נעשה הכל כדי שאדם במצב סופני יחיה עוד רגע, שעה, יום וכו'
כל שניה של חיים חשובה!!!
הקדמת אותי!אני בעד בלי קשר לקורונה לבטל לגמרי את כל התחבורה,וזאת מכיוון שרק בחודש יוני האחרון מתו 25 אנשים!!!!! בתאונות דרכים!!!
(לא הגיוני לבטל בגלל זה???)
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: