אפשר מהמחשב גם כןוכדי לעשות שידרוג צריך לעשות את זה מהביוס ועם דיסק חיצוני או שאפשר להוריד את זה על המחשב ומשם לעשות את זה?
פשוט פותחים את קובץ הווינדוס (בסיומת ISO) ומפעילים את היישום SETUP וזה יעלה את האפשרויות
אפשר מהמחשב גם כןוכדי לעשות שידרוג צריך לעשות את זה מהביוס ועם דיסק חיצוני או שאפשר להוריד את זה על המחשב ומשם לעשות את זה?
ואם אני יעשה את זה מהביוס היכן אפשר להשיג את התוכנה לשים את זה בתור ISO על כונן חיצוני?אפשר מהמחשב גם כן
פשוט פותחים את קובץ הווינדוס (בסיומת ISO) ומפעילים את היישום SETUP וזה יעלה את האפשרויות
תוכנת rufusואם אני יעשה את זה מהביוס היכן אפשר להשיג את התוכנה לשים את זה בתור ISO על כונן חיצוני?
"התקנה נקייה" לא הפרוש כמשמעו - התקנה חדשה ונקייהבכל מקרה גם בהתקנה נקייה לא נמחק החומר על המחשב אלא התוכנות המותקנות
יש ממייקרוסופט המצו"בואם אני יעשה את זה מהביוס היכן אפשר להשיג את התוכנה לשים את זה בתור ISO על כונן חיצוני?
זה מתקין את הווינדוס נקי מהניילון אבל זה לא מצריך פירמוט דיסק קשיח"התקנה נקייה" לא הפרוש כמשמעו - התקנה חדשה ונקייה
?
השורה הכי עליונה האפשרית תתקנן את הגירסה הכי עדכניתהיכן אני מוריד את חלונות 10 בעברית 64 ביט נסיתי להוריד מהתוכנה Windows iso download אבל זה נותן המון אפשריות ואני לא יודע איזה מתאים
לחץ כאן להורדההיכן אני מוריד את חלונות 10 בעברית 64 ביט נסיתי להוריד מהתוכנה Windows iso download אבל זה נותן המון אפשריות ואני לא יודע איזה מתאים
איך זה נותן את שתי האפשריות של ביסיק ופרפשנויל ביחד?
(בייסיק הכוונה כנראה הום)איך זה נותן את שתי האפשריות של ביסיק ופרפשנויל ביחד?
וגם כמה סביות זה גם מתקין לפי מה שבמחשב?הכוונה כנראה הום
ככה זה מגיע ממייקרוסופט, וזה מתקין לפי מה שכבר קיים במחשב
תמשיך הלאה בתוכנה confirm זה יתן אופציה לבחירהוגם כמה סביות זה גם מתקין לפי מה שבמחשב?
השתמשתי בתוכנה הזאת להתקין את חלונות 10 על USB וזה נראה כךהאם כך זה אמור להראות? האם זה לא אמור להראות כקובץ ISO כמו שהתוכנה שהורדתי למחשב נראית?יש ממייקרוסופט המצו"ב
יש את את רופוס יותר מקצועי עם פונקציות אבל יותר מורכב
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: