נכתב ע"י זורם;1866723:נכתב ע"י דודכהן;1796590:אני הפכתי 8 לעברים כולל הוולכום לברוך הבא
הפתרון הכי טוב לחפור לעומקקקקקקק
לשנות הכל לעברית הכלללללללללללל
תוכלו אולי לרשום באיזה איזור צריך לחפור?
הנה
נכתב ע"י זורם;1866723:נכתב ע"י דודכהן;1796590:אני הפכתי 8 לעברים כולל הוולכום לברוך הבא
הפתרון הכי טוב לחפור לעומקקקקקקק
לשנות הכל לעברית הכלללללללללללל
תוכלו אולי לרשום באיזה איזור צריך לחפור?
נכתב ע"י asf;1867290:
למה להתקין מחדש תחפרו בהגדרות ותשנו הכל
אשמח לקבל הדרכה איך להפוך להפוך את הוינדוס 10 לעברית.
עשיתי כמו הצילמי מסך, אבל הכל עדיין באנגלית.
טכנאי אמר לי שזה יעלה לי בין 150 ל 400 ש"ח תלוי אם הוא יצטרך להתקין את התוכנות מחדש!
תוריד את הגירסה האחרונה בעברית ותשדרג
לחץ כאן להורדה ל 64 סיביות
לחץ כאן להורדה ל 32 סיביות
לחץ כאן להורדת הכלי Windows iso download
מה זה המחיר הזה?אשמח לקבל הדרכה איך להפוך להפוך את הוינדוס 10 לעברית.
עשיתי כמו הצילמי מסך, אבל הכל עדיין באנגלית.
טכנאי אמר לי שזה יעלה לי בין 150 ל 400 ש"ח תלוי אם הוא יצטרך להתקין את התוכנות מחדש!
אז איזו דרך אתה ממליץ?דרך ארוכה...
ומסורבלת
אז איזו דרך אתה ממליץ?
אם אתה חושש להתקין מחדש כדי לא לקנות רשיון נוסף, אז תדע שהמערכת מזהה שיש לך רשיון ואתה לא צריך לרכוש חדש.אני מדבר על שינוי מלא ולא רק הוספת שפה
האם זה אשפרי או רק שחייב ממש להתקין את מערכת הפעלה מחדש?
הוא כתב שהוא ניסה.הורדת ערכת שפה דרך ההגדרות או בצורה חיצונית ולהתקין
אם אני יעשה את זה זה יפרמט את כל המחשב וימחוק את כל מה שנמצא על המחשב?תוריד את הגירסה האחרונה בעברית ותשדרג
לחץ כאן להורדה ל 64 סיביות
לחץ כאן להורדה ל 32 סיביות
לחץ כאן להורדת הכלי Windows iso download
בעיקרון זה נותן אופציה לשדרג והכל ישאר, תבדוק שאכן כךאם אני יעשה את זה זה יפרמט את כל המחשב וימחוק את כל מה שנמצא על המחשב?
אם רוצים להרויח על הדרך לנקות את המחשב מדברים מיותרים וזה יכול לפתור כל מיני בעיות אם קיימיםאז יש סיבה לעשות התקנה נקיה ולא שידרוג?
לא,אני מעונין לעשות את זה על מחשב חדש שהחלונות באנגלית כשאני יעשה שידרוג זה יעביר לי את זה לעברית וכל הדרייברים ישארו?אם רוצים להרויח על הדרך לנקות את המחשב מדברים מיותרים וזה יכול לפתור כל מיני בעיות אם קיימים
הכל אמור להשאר כולל הרישיון (בעז"ה)לא,אני מעונין לעשות את זה על מחשב חדש שהחלונות באנגלית כשאני יעשה שידרוג זה יעביר לי את זה לעברית וכל הדרייברים ישארו?
והאם אני יצטרך רשיון חדש או שזה ישאר?
אז למה יש כאן אשכול שלם ע''ז איך להפוך שפה כשזה כזה פשוט ולמה לא רוצים לעשות את זה בצורה הזאת?הכל אמור להשאר כולל הרישיון (בעז"ה)
א. שאלה טובהאז למה יש כאן אשכול שלם ע''ז איך להפוך שפה כשזה כזה פשוט ולמה לא רוצים לעשות את זה בצורה הזאת?
וכדי לעשות שידרוג צריך לעשות את זה מהביוס ועם דיסק חיצוני או שאפשר להוריד את זה על המחשב ומשם לעשות את זה?א. שאלה טובה
ב. זה לוקח כמה שעות, כמו התקנת ווינדוס
ג. זה לא מתאים למי שהולך לטכנאי להתקין ווינדוס או לשדרג לדוג' מווינדוס 7 ל 10
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: