היום קיבלנו חוברת עם כל העידכונים
ואני מנסה להבין אם האוטובוס לבני ברק 280 נוסע על רבי מאיר אז למה הוא לא אוסף שם?
למה ביטלו את התחנה של רבי מאיר??
אני חושב (ומקווה) שזו טעות בחוברת, בדקתי במוביט וזה מראה שהוא עוצר שם.
היום קיבלנו חוברת עם כל העידכונים
ואני מנסה להבין אם האוטובוס לבני ברק 280 נוסע על רבי מאיר אז למה הוא לא אוסף שם?
למה ביטלו את התחנה של רבי מאיר??
גם היום אין תחנה בקטע הזהמב"ב לאלעד אין תחנה ברבי מאיר
לפי החוברות שמטרופולין חילקומאלעד לב"ב הוא כן עוצר ברבי מאיר
מאיר/רבי פנחס בן יאיר (38591)
מב"ב לאלעד אין תחנה ברבי מאיר
התחנה קיימת באפליקציות במסלול החדש (העדכון באפליקציות מגיע ממשרד התחבורה שקובע את המסלולים והתחנות)לפי החוברות שמטרופולין חילקו
התחנה ברבי מאיר /פנחס בן יאיר (38591) מבוטלת
כתוב את התחנה של בן יאיר/ רמב"ם ואחרי זה יהודה הנשיא /אבן גבירול
אין לי אפליקציות ב"ההתחנה קיימת באפליקציות במסלול החדש (העדכון באפליקציות מגיע ממשרד התחבורה שקובע את המסלולים והתחנות)
מטרפולין לא כתבו? אז לא, אבל היא קיימת
גם לי אין אפליקציות (אם אתה מתכוון למכשיר סלולרי) אני מתכוון לכל האתרים הרשמיים של תחבורה הציבורית - אוטובוס קרוב מוביט וכדו' יש לך פרוג אז יש לך גם אותםאין לי אפליקציות ב"ה
ואני מתעדכנת ממה שמפרסמים בתיבות דואר
ושם התחנה לא מופיעה
יש 163 שזה כמו 180 ו263 שזה בדיוק! כמו 280 רק בבין זכאימוכן לשים כסף על זה שהאוטובוס לבני ברק מבן זכאי יהיה זניח ונדיר
נחכה ונראה
זה תופעת 402,זה שיש קו עם מספר כזה לא אומר שהוא רלוונטי בכלל.
כעת כבר אפשר לראות את הלו"ז של יום רביעי הקרוב
וכמה מפתיע.....(לפחות תיראו מופתעים) קו 263 (בן זכאי-רבי עקיבא ב"ב) תדירות בזמני השיא כל 30 דק' ובזמני השפל אוטובוס כל שעה......(לא יאומן אבל זה הלו"ז).
לעומת קו 280 שיש בזמני השיא כל 15 דק' ובשפל כל 20 דק'.
בדיוק כפי שכתבתי אוטובוס פעם בשעה לב"ב זה קו זניח וחסר משמעות (לעיר כמו אלעד הסמוכה לה , זה לא נתיבות/אופקים). לעומת 280 שהוא קו תדיר.
מי המרוויח הגדול?
כמובן החלק הקטן שבסוף יהודה הנשיא למטה, איזור ישיבת הר"ן
מי גר באיזור הזה? ברחוב קטן מול ישיבת הר"ן
והאם יכול להיות שהוא קשור לתכנון התח"צ בעיר אלעד (למרות שאף אחד לא מינה אותו פשוט דחף את האף ומחולל נזקים).
והאם הוא חושב רק על טובתו האישית ודופק את כל העיר (במשיכת השמיכה הקצרה הקיימת לשני כיוונים שלא מספיקים לא לזה ולא לזה)
(העיקר שהוא שולח מיילים עם זמני נסיעות "מעודכנים")
האלעדים שביננו יודעים את התשובה!
280 = 59 נסיעות יומיותזה שיש קו עם מספר כזה לא אומר שהוא רלוונטי בכלל.
כעת כבר אפשר לראות את הלו"ז של יום רביעי הקרוב
וכמה מפתיע.....(לפחות תיראו מופתעים) קו 263 (בן זכאי-רבי עקיבא ב"ב) תדירות בזמני השיא כל 30 דק' ובזמני השפל אוטובוס כל שעה......(לא יאומן אבל זה הלו"ז).
לעומת קו 280 שיש בזמני השיא כל 15 דק' ובשפל כל 20 דק'.
בדיוק כפי שכתבתי אוטובוס פעם בשעה לב"ב זה קו זניח וחסר משמעות (לעיר כמו אלעד הסמוכה לה , זה לא נתיבות/אופקים). לעומת 280 שהוא קו תדיר.
דברים נכונים ופשוטים שהיו ברורים ובהירים לכל מי שמכיר את מפת התחבורה באלעד.נראה לי שכבר אפשר לומר שמדובר ברפורמה קטסטרופלית.
נסעתי עכשיו מבני ברק, אנשים מחכים שעה והאוטובוס לא עוצר כי הוא מלא.
אשתי חיכתה השבוע במשך למעלה משעה לאוטובוס מבני ברק לאלעד. תגובת החברה הייתה שאכן 4 אוטובוסים לא יצאו כי משרד התחבורה נתן להם לו"ז שהם לא יכולים לעמוד בו, והם מנסים לגרום להם להוריד נסיעות.
אני מבין שאתה סבור שבלשכה של מקלב יושבים ומקצים אוטובוסים לכל קודברים נכונים ופשוטים שהיו ברורים ובהירים לכל מי שמכיר את מפת התחבורה באלעד.
א"א לחלק כמות קטנה של נסיעות ל2 ולצפות שזה יספיק לכולם.
תכל'ס כולם סובלים המצב זוועה !!!
חיכיתי שעה במוצ"ש האחרון ל280
ולשכת הרב מקלב ממשיכה להוציא אוטובסים ריקים בקו 404 לתושבי רמות......
יש תושבים שווים ויש ששווים יותר.....
כנ"ל.נראה לי שכבר אפשר לומר שמדובר ברפורמה קטסטרופלית.
נסעתי עכשיו מבני ברק, אנשים מחכים שעה והאוטובוס לא עוצר כי הוא מלא.
אשתי חיכתה השבוע במשך למעלה משעה לאוטובוס מבני ברק לאלעד. תגובת החברה הייתה שאכן 4 אוטובוסים לא יצאו כי משרד התחבורה נתן להם לו"ז שהם לא יכולים לעמוד בו, והם מנסים לגרום להם להוריד נסיעות.
אתה כל היום רק עסוק בלגונן ולהגןאני מבין שאתה סבור שבלשכה של מקלב יושבים ומקצים אוטובוסים לכל קו
רק שואל, האם הם גם יושבים במסוף ומשלחים את האוטובוסים או רק מסדרים את הלו"ז?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכג
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת אֵלֶיךָ נָשָׂאתִי אֶת עֵינַי הַיֹּשְׁבִי בַּשָּׁמָיִם:ב הִנֵּה כְעֵינֵי עֲבָדִים אֶל יַד אֲדוֹנֵיהֶם כְּעֵינֵי שִׁפְחָה אֶל יַד גְּבִרְתָּהּ כֵּן עֵינֵינוּ אֶל יי אֱלֹהֵינוּ עַד שֶׁיְּחָנֵּנוּ:ג חָנֵּנוּ יי חָנֵּנוּ כִּי רַב שָׂבַעְנוּ בוּז:ד רַבַּת שָׂבְעָה לָּהּ נַפְשֵׁנוּ הַלַּעַג הַשַּׁאֲנַנִּים הַבּוּז לִגְאֵיוֹנִים: