כנראה לא יספיק.השאלה שלי הוא אם כשיש לי את התוצאות של הבדיקות דם של לפני שנתיים וחצי +מרשם לאפיפן שהאלרגולוג נתן לי עכשיו האם זה מספיק או שצריך בדיקת דם חדשה
מה לשלוח ואיך? סליחה על הבורות.ממליץ לא לוותר לשלוח אפ' כיש ספק אם יתנו [מניסיון]
כבר כמה שנים, שזה לא תלוי באחים, אם יש מכתב מאלרגולוג שיש סכנת חיים והסבר שיש התווית נגד לאפיפן, זה אמור להספיק.שאלה למקצוענים
יש לנו ילד בן חצי שנה עם מכתב מאלרגולוג על סכנת חיים וכו' והסבר מדוע לא מקבלים מזרק (עקב גילה ומשקלה)
בנוסף יש לנו ילד בן 12 גם עם אלרגיה ברמה מסכנת חיים שהפסיק לקבל קצבה לפני שנתיים
האם כיון שהוא אח של הילד הקטן שזכאי לקצבה אז גם הוא יכול לקבל או שאחרי גיל 10 אין על מה לדבר?
לא, מידיעה.לילד הקטן אני יודע שאנחנו זכאים
השאלה האם ניתן לקבל גם עבור הילד הגדול בעקבות התבחין הבא
- אח/ות של ילד שנמצא/ה זכאי/ת להשגחה חלקית בשל תגובה אלרגית למזון, והוכחה (בטסטים אלרגיים) רגישות למזון.
במקרה של תינוק קטן מתחת ל-10 קילו ההנחיה של האלרגולוגים זה פניסטיל וישר למיון.כבר כמה שנים, שזה לא תלוי באחים, אם יש מכתב מאלרגולוג שיש סכנת חיים והסבר שיש התווית נגד לאפיפן, זה אמור להספיק.
בהצלחה.
דרך אגב, לידיעתכם במקרה של סכנת חיים אין התווית נגד לאפיפן.
התקשרתי ואמרתי לה את זה.תגידו למזכירה בקופה שאתם צריכים שהרופא יוציא לכם מרשם למזרק כיון שאתם רואים שהילד מאד אלרגי
היא כמובן תגיד לכם שאין כזה דבר מרשם למזרק ללא בדיקת רופא, אז תגידו לה שאין תורים ואתם חייבים את המזרק במיידי זה חשש לסכנת חיים, תוך כמה דקות ימצא תור לאותו שבוע.
מניסיון של כמה פעמים!
בהצלחה
ציטוט מ"כל זכות"רציתי לשאול אם ניתן לקבל קצבה לתינוק אלרגי לחלב בין 3.5 חודשים,
כי שמעתי משהו שזה רק מגיל 9 חודשים
האם זה נכון?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: