א. הכל בסדר, לא צריך להתלהם, קורה שטועים!התגובה הייתה לשאלה שנשאלה!
אין צורך להביא את כל חוקי ביטו"ל.
וע"ז באתי לעורר את תשומת ליבך שכנראה חלה טעות,אם אין הוראה להחזיק אפיפן צמוד אז לא מקבלים קצבה, זה תלוי אך ורק בזה.
הבת שלי קיבלה סייעת צמודה לפני שקיבלתי את הקיצבה או שאפי' הגשתי בקשה.מישהו יודע מי זכאי לסייעת צמודה?
מאיזה גיל? ובאיזה מצב?
אני מתכוין לאחד שכבר אישרו לו קצבה של אלרגיה
כמו"כ איזה דברים אפשר לקבל מתעודת הנכה של האלרגיה?
אשמח לתגובה מנסיונכם הרב!
מה הגדרה של האלרגיה של בתך אם אפשר לדעת?הבת שלי קיבלה סייעת צמודה לפני שקיבלתי את הקיצבה או שאפי' הגשתי בקשה.
מסתבר שאם יש קיצבה אז כ"ש שאתם זכאים.
היא קיבלה בערך מגיל 6 חודשים.
דרגה 4 לחלב, לפי הרופא מדובר באפשרות של סכנת חיים.מה הגדרה של האלרגיה של בתך אם אפשר לדעת?
ואיפה בתך לומדת שיש לה סייעת?דרגה 4 לחלב, לפי הרופא מדובר באפשרות של סכנת חיים.
במעון, כיום היא בת 11 חודש.ואיפה בתך לומדת שיש לה סייעת?
ושאלה נוספת האם ישנה הנחה במעונות לכזה ילד?
במשפחתון נראה לך שיש לי סיכוי להוציא סייעת? ואם כן מה התהליך?במעון, כיום היא בת 11 חודש.
לא ידוע לי אם יש הנחה נוספת מלבד הדרגה הרגילה.
נראה לי שזה גם על משפחתון,במשפחתון נראה לך שיש לי סיכוי להוציא סייעת? ואם כן מה התהליך?
ואיזה עוד הנחות אני זכאי?
אבל מה בעצם אתם הגשתם בשביל לקבל סייעת?נראה לי שזה גם על משפחתון,
הכי פשוט לבדוק באתר 'כל זכות' יהיה לך שם את כללל המידע.
סייעת בגן לא קשורה בכלל לקצבת ביטו"ל, הסייעת בד"כ מגיעה דרך העיריה, ברגע שרופא כתב שהיא בסכנת חיים וצריכה סייעת, מגיע לכם סייעת.מסתבר שאם יש קיצבה אז כ"ש שאתם זכאים.
באם המשפחתון רשום בעיריה, יש זכאות לסייעת, רק תבדקו אם הגננת רוצה, לפעמים זה מאד מכביד עליה.במשפחתון נראה לך שיש לי סיכוי להוציא סייעת? ואם כן מה התהליך?
שוב, סייעת לא קשורה בכלל לקצבת הביטו"ל, יש גם אנשים שלא מקבלים קצבה, ויש סייעת.ואיזה עוד הנחות אני זכאי?
תתקשרו אולי לקו הפתוח של אגודת ישראל שם אולי ידעו יותר טוב יש להם ניסיון רב@סי 2 אם קיבלת קיצבה אולי תוכל לעזור לי.
הגשנו בקשה לקצבה, ולאחר זמן מה, פתחתי את האזיור האישי, וראיתי מכתב מהביטוח לאומי .
במכתב נאמר: שיש להמציא תוך 21 יום תבחין עור\דם לאלרגייה עדכני. כלשונם.
העניין הוא שבטופס ששלחתי להם מהרופא נאמר מפורש שע"פ ממצאים של תבחין עור [טסט בלע"ז] ישנה אלרגייה.
אז...
א. מה הם רוצים? זה כתוב בדו"ח של הרופא!
ב. אם כוונם לענין ה'עדכני', הרי שדו"ח הרופא האחרון היה בערך שבועיים לפני שהגשתי את הבקשה. זה לא עדכני?
אשמח לעזרה בעניין. תכיף עובר ה21 יום!
הדו"ח של הרופא משפחה, או של האלרגולוג?מה הם רוצים? זה כתוב בדו"ח של הרופא!
ב. אם כוונם לענין ה'עדכני', הרי שדו"ח הרופא האחרון היה בערך שבועיים לפני שהגשתי את הבקשה. זה לא עדכני?
אני כתבתי הסתברות!סייעת בגן לא קשורה בכלל לקצבת ביטו"ל, הסייעת בד"כ מגיעה דרך העיריה, ברגע שרופא כתב שהיא בסכנת חיים וצריכה סייעת, מגיע לכם סייעת.
מהארלגולוג [או איך שכותבים את זה].הדו"ח של הרופא משפחה, או של האלרגולוג?
דו"ח שמציין שהוא אלרגי ללא בדיקה עדכנית לאלרגיה לא מתקבל מחשש שמא האלרגיה כבר עברה.
זה נשמע באמת ככה, כיאגב, בסוף המכתב הם כתבו שאם בינתיים שלחנו את המידע הנ"ל יש לראות במכתב זה כמבוטל.
אז אוליי באמת זה שטויות?
זה הבדיקה של האלרגיה, אבל תבדקי את זה טוב, כי חבל להתחיל את התהליך של פתיחת תיק שוב.תבחין עור\דם לאלרגייה
העניין הוא שבטופס ששלחתי להם מהרופא נאמר מפורש שע"פ ממצאים של תבחין עור [טסט בלע"ז] ישנה אלרגייה.
אז...
א. מה הם רוצים? זה כתוב בדו"ח של הרופא!
אפשר לשאול מי הרופא? ומה הנוסח המדויייק שכתב?אני הלכתי עם התינוק שלי לרופא אלרגיה מטעם הקופה,
רשם לי מכתב שמאשר את האלרגיה לחלב ללא צורך באפיפן כי הוא עדיין קטן וכו'..
העלתי מסמכים לאתר של בט"ל, וקיבלתי רטרו 2 חדשים ומאז מקבלת קבוע כל חודש 1,676 ש"ח
שווה לנסות..
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: