לילדים גם ככה ההנחה נשארה (50%)רלוונטי לילדים מה שכתבת?
לי יש חופשי שנתי...
ומי אומר שזה בהכרח שווה לי?
אז זה כמעט לא רלוונטי כל הקומבינות
וחופשי ארצי לילדים עולה סה"כ 112.5 לחודש אז מי שנוסע הרבה זה ודאי שווה לו
לילדים גם ככה ההנחה נשארה (50%)רלוונטי לילדים מה שכתבת?
לי יש חופשי שנתי...
ומי אומר שזה בהכרח שווה לי?
אולי לעשות גמ"ח של רב קווים שתיקפו איתם ואפשרי להשתמש בהם
כי יש 90 דקות אז להעביר למישהו אחר
לעלות לאוטבוס בלי לשלם זה גזל גמורמישוה אמר לי ששאל רב בענין, ואמר לו כי היות ומטרת החופשי הינה לעודד נסיעה בתחב"צ על פני רכב פרטי אזי ייתכן להתיר אופן כזה על פי חוקיהם, כי סוכ"ס גם אני כעת אסע בתחב"צ ולא ברכב פרטי בגלל החופשי חודשי. לא לוקח אחריות.
מהחברה הוא לא מפסיד. כי היא מקבלת פר נוסע והוא אכן מתקף. וזה לא משנה אם זה אותו נוסע או נוסע אחר.לעלות לאוטבוס בלי לשלם זה גזל גמור
מבירור שעשיתי בעניין, החברה מקבלת כסף ממשרד התחבורה פר נוסע חוץ מהתקציב שהיא מקבלת בכללי.
ואם מתחכמים ולוקחים רב קו של אדם אחר ולא משלמים זה גזל מחברה פרטית בלי קשר למדינה.
מי אמר לךמהחברה הוא לא מפסיד. כי היא מקבלת פר נוסע והוא אכן מתקף. וזה לא משנה אם זה אותו נוסע או נוסע אחר.
"יש מצב" זה אפשרות לא ברורה. לא ה"בירור" שערכת.מי אמר לך
יש מצב שעל אותו נוסע שמתקף בסטטוס מעבר או חופשי חודשי היא מקבלת סכום שונה מנוסע חדש שצריך לשלם סכום מלא
היום שלשנינו לא ברור האם התיקוף של מעבר או חופשי הוא אותו סכום של תיקוף רגיל"יש מצב" זה אפשרות לא ברורה. לא ה"בירור" שערכת.
בעבר הרחוק העלו פה חוזה של משרד התחבורה עם החברות, שם הובא שמקבלים סכום מסוים על כל תיקוף. אני לא זוכר מתי ואיפה, כך שאני לא יכול להביא לך קישור. אולי יש עוד סעיף, אבל מה שכתבת זו לא הוכחה.
איזה מחיר משלמים@דיסק שרוט אין שתי אופציות של תיקוף ב246
אם אתה כבר לא משלם, לא יותר קל לעלות בלי לתקף בכלל?שיהיה דף במעלית ולכתוב את שמכם ותאריך ונשאר עד 21:00 בערב להשתמש בו
ושכנים יקחו ויסעו ויחזירו את הכרטיס לבעלים
אם אתה כבר לא משלם, לא יותר קל לעלות בלי לתקף בכלל?
למה להוציא דברים מהקשרם????לעלות לאוטבוס בלי לשלם זה גזל גמור
מבירור שעשיתי בעניין, החברה מקבלת כסף ממשרד התחבורה פר נוסע חוץ מהתקציב שהיא מקבלת בכללי.
ואם מתחכמים ולוקחים רב קו של אדם אחר ולא משלמים זה גזל מחברה פרטית בלי קשר למדינה.
אם יורדים מהאוטבוס ועולים בחזרה על אותו אוטובוס זה כן בסדר?וזו סיבה נוספת לא לתקף שוב באותה נסיעה, כי זה גורם שהמדינה תשלם לחברה תשלום נוסף על התיקוף החדש, למרות שיש כאן רק נוסע אחד בנסיעה אחת.
זאת חוץ מהבעיה שנסיעה באורך גדול מחייבת תשלום גדול יותר, ולא יועיל לחלק אותה כביכול לשני חלקים.
כל זמן שאדם נוהג לפי הכללים שהם יצרו (גם אם הוא מתחכם), אין בעיה.אם יורדים מהאוטבוס ועולים בחזרה על אותו אוטובוס זה כן בסדר?
אם כן אז אין שום בעיה עם זה.
טיפשות שלהם ברפורמה, או שזה בכוונה.
אז אפשר לרדת שלש מדרגות ולעלות.כל זמן שאדם נוהג לפי הכללים שהם יצרו (גם אם הוא מתחכם), אין בעיה.
כל שימוש אחר באוטובוס נוגד את כוונת הבעלים.
כבר נכתב באריכות ע"י דיינים שבדקו את הנושא לעומק [ניתן לעיין בקובץ בית אהרן וישראל ע"י בעמח"ס משפט המזיק] שגם לסוברים שמותר לגנוב מהמדינה אסור לגנוב בתחבורה ציבורית כי בפועל גם לבעלי החברות יש מזה הזק ואין כאן המקום להאריךלהעביר רב קו לאדם אחר כדי שישתמש במעבר של ה90 דקות זה גזל
(אלא א''כ סובר שזה נחשב שגוזל את המדינה ונוהג על דעת הרבנים שסוברים שמותר לגזול את המדינה)
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: