כלי נגינה שילוב סטים

אריקליד

משתמש מקצוען
מוזיקה ונגינה
לפעמים הבעיה זה שאין מספיק מקום בכלי ואז צריך למחוק את כל הדגימות שלא בשימוש (דהיינו שלא ערוכות בסמפלר) כשנמצאים על מצב הקלטה של דגימות יש ב'משולש הקדוש' אופציה לעשות את זה.
איך עושים את זה?

ארי סטאר

משתמש מקצוען
מוזיקה ונגינה
אני לא זוכר להגיד לך בע"פ אבל כשנכנסים להקלטת דגימות יש במשולש הקטן בצד ימין למעלה אפשרות למחוק כל דגימה שלא בשימוש (נראה לי שיש שם DELEIT וכשאתה בוחר למחוק זה נותן כמה אופציות ואחת מהם היא הנ"ל). אחרי זה תנסה לטעון הכל עוד פעם ואז יכול להיות שיתפנה מקום למה שלא נכנס קודם. (אם אתה עדיין מסתבך תכתוב ואני יפרט יותר מחר אחרי שאני יסתכל באורגן)

ארי סטאר

משתמש מקצוען
מוזיקה ונגינה
אוקיי בדקתי, אז ככה אתה נכנס למצב SOUND (איפה שיש לבחור "סטייל פליי" ו"סונג פליי" מצד שמאל של המסך יש גם "סאונד") לוחץ RECORD, עכשיו אתה על מצב של הקלטת דגימות. במשולש הקטן בצד ימין יש אופציה של מחיקת דגימות (DELETE), אתה בוחר למחוק ואז הוא מביא לך אפשרויות מחיקה. אתה בוחר את האפשרות האמצעית שזה למחוק כל דגימה שלא בשימוש, סיימת! עכשיו יש מקום באורגן לדגימות נוספות וכשתטען סט נוסף הוא ישאב אוטומטית את ה PCM של הסט החדש בנוסף לישן.

horseman

משתמש מקצוען
מוזיקה ונגינה
זה לא מוחק מהסט הקיים אם מחקת יוזר של צליל .
אלא רק אם נשאר דגימות מהסט הקודם שהטענת שכעת אין להם יוזר אלא רק PCM.
לכן תמיד כדאי לפני שמעלים סט חדש מלא א' לשמור את הישן ב' לעשות לאורגן ריסט.
אם לא זה עושה סלט מכל הסטים של יוזרים ללא דגימות וכו'.

ארי סטאר

משתמש מקצוען
מוזיקה ונגינה
לא, זה מוחק רק דגימות שלא נערכו בסמפלר ויש אותם באורגן רק בצורה של קובץ שמע

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  108  פעמים

אתגר AI

תאומים • אתגר 145

לוח מודעות

למעלה